طبق گزارش سایت Kotaku بازی Final Fantasy 8 HD امروز توسط Square-Enix برای PC تایید شد.هرچند این نسخه در حال حاضر تنها برای عرضه در ژاپن اماده می شود اما به احتمال بسیار زیاد در آینده شاهد عرضه جهانی آن نیز خواهیم بود.
در پی این معرفی دو عکس از بازی نیز منتشر شد.
مال همین نسخه ست ولی برای این گیم نیست و دموی میان پرده CG بازی هست. عکس این گیم همون دو تاست که تو پست اول گذاشته شده. FF8 بهترین CG ها رو داشت تو زمان خودش. این برای همون اول بازیه که کویستیس ترپ معلم اسکوآل میاد تو بیمارستان ببینتش.
من هستم. به محض اینکه بیاد یه دور دیگه تا آخر می رمش تجدید خاطره شه.
شما هر طور دوست داری فکر کن فقط بدون تقریبا تنها فاینالیه که هیچ کس به دنیاش و داستانش نمی تونه و نخواهد تونست ایراد بگیره.
این فیزیک زنه رو فقط از روی یه عکس تشخیص دادید که داره شما رو میکشه یا نه؟راستش منم نمیدونم شما داری به چی فکر می کنی که یه همچین پستی رو میدی...!!!!
من یه jRPG بازم...بعضی وقتا که دارم توی خیابون راه میرم و مثل یه آدم معمولی بین هزاران آدم دیگه به نظر میام...یاد دنیاهایی میوفتم که فقط من تونستم کشفشون کنم،یاد دوستانی میوفتم که فقط من باهاشون دمخور و غم خور بودم...یاد دردها و شادی هایی میوفتم که فقط من تونستم تجربه کنم...و مردمانی و سرزمین هایی که برای همیشه زنده ان و نفس میکشن و در دنیایی موازی با این دنیای ما روزگار میگذرونن....آره این دنیای منه و خیلی ها درکش نمیکنن و شاید مسخرش هم بکنن...ولی خوشحالم که رازی دارم که منو از بقیه آدم های دور و برم متمایز میکنه....!من یه jRPG بازم ...:bighug:
این فیزیک زنه رو فقط از روی یه عکس تشخیص دادید که داره شما رو میکشه یا نه؟راستش منم نمیدونم شما داری به چی فکر می کنی که یه همچین پستی رو میدی...!!!!
من یه jRPG بازم...بعضی وقتا که دارم توی خیابون راه میرم و مثل یه آدم معمولی بین هزاران آدم دیگه به نظر میام...یاد دنیاهایی میوفتم که فقط من تونستم کشفشون کنم،یاد دوستانی میوفتم که فقط من باهاشون دمخور و غم خور بودم...یاد دردها و شادی هایی میوفتم که فقط من تونستم تجربه کنم...و مردمانی و سرزمین هایی که برای همیشه زنده ان و نفس میکشن و در دنیایی موازی با این دنیای ما روزگار میگذرونن....آره این دنیای منه و خیلی ها درکش نمیکنن و شاید مسخرش هم بکنن...ولی خوشحالم که رازی دارم که منو از بقیه آدم های دور و برم متمایز میکنه....!من یه jRPG بازم ...:bighug:
آواتار مستر وی وی ـت رو عشقه:bighug: یاد Black Mage Village بخیر...
در مورد این بازیم من رو PS1 اوایلش رو رفتم، همین چند وقت پیش تمومش کردم (رو خود PS1 فقط FF IX رو تموم کردم) ولی بیشتر از همه FF های دیگه دوستش داشتم. یه چیز دیگه ست...
شاید به خاطر اینکه یه عمر تو فکرش بودم با وقفه ای که افتاد.