عرضه Final Fantasy 8 HD برای PC.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
طبق گزارش سایت Kotaku بازی Final Fantasy 8 HD امروز توسط Square-Enix برای PC تایید شد.هرچند این نسخه در حال حاضر تنها برای عرضه در ژاپن اماده می شود اما به احتمال بسیار زیاد در آینده شاهد عرضه جهانی آن نیز خواهیم بود.
در پی این معرفی دو عکس از بازی نیز منتشر شد.

منبع

چقدر مزخرفه
yahoo_31.gif
I dont want live on this planet anymore !!
در مورد این ابر شاهکار چی می گن تو بی سی!:|
کاش همیشه پای ps1 فت و تلویزیون لامپیم می موندم این چیزا رو نمی دیدم:| مخصوصا بازی های به اصطلاح RPG امروزی رو که...:-&
یادش بخیر با بچه هایی مثل مهدی و ماکان حرف می زدم همه می گفتن آخرش گریه کردیم!

Last edited by a moderator:
یا امام زاده بیژن!:|
I dont want live on this planet anymore !!
در مورد این ابر شاهکار چی می گن تو بی سی!:|
کاش همیشه پای ps1 فت و تلویزیون لامپیم می موندم این چیزا رو نمی دیدم:| مخصوصا بازی های به اصطلاح RPG امروزی رو که...:-&
یادش بخیر با بچه هایی مثل مهدی و ماکان حرف می زدم همه می گفتن آخرش گریه کردیم!

چیز خاصی نگفتم . به نظرم در حال حاظر مزخرفه
محض اطلاع بگم فقط شما نیستی که با PS1 خاطره داری . ما هم با آتاری و سگا شروع کردیم:|

داداش کلا سری فاینال فانتزی طرفدارای خاصی داره و همه پسند نیست.ولی این دلیل نمیشه بگی چون گرافیکش پایینه پس بازیه آشغالیه!

آقا به جون خودم شماره 8 همه پسنده! دنیاش خیلی مثل دنیای واقعی خودمونه، بازی کنید می فهمید.
فکر کنم به خاطر اینم بود که چون ساکاگوچی به دلایل نامعلوم مجبور شده بود شماره 8 رو ریلیستیک بسازه شماره 9 رو کلاسیک ساخت و دنیای شادی داشت!
فقط می مونه گیم پلیش که آره خیلیا ممکنه خوششون نیاد ولی خیلیا مثل خودم با همین سبک نوبتی نفس می کشن! (البته اکثر این افراد کفار خارجین!)

---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 AM ارسال شده بود ----------

محض اطلاع بگم فقط شما نیستی که با PS1 خاطره داری . ما هم با آتاری و سگا شروع کردیم:|

در حال حاضرم مزخرف نیست! شما فقط یه هفته بازی کن و سعی کنی به گیم پلیش عادت کنی و دیالوگاشم بخون بد بود گردن منو بزن:|
خب من اصلا نوب کجا ادعا کردم؟ فقط همین FF و متال گیر رو دوست دارم و چند تا بازی ژاپنی دیگه رو.

خوب دوست من پس شمایی که خودت از اون قدیمیهاش هستی دیگه ازت بعیده...!
این رو هم برای راهنمائیت بگم که نقش آفرینی کلاسیک مثل بازی های اکشن نیست که با گذر زمان رنگ رو شو از دست بده و کهنه بشه و از این نظر میشه این ژانر رو با بازی هایی مثل شطرنج مقایسه کرد...میتونی بگی شطرنج برای حالا کهنه شده؟

این بازی 14 سال پیش اومد، و وقتی اومد کسایی مثل من خوب یادشون هست که جزو بهترن گرافیک ها نسل خودش به حساب می رفت. فکر نکنم کسی که در اون زمان بازیش نکرده باشه والان بیاد اینو ببینه درک خواسی از حرف من داشته باشه!

اصولا هر چیزی رو بیاد سر وقتش بازی کنی تا بفهمی، کسانی که تازه شروع به رفتن FF کردن (نسخه های جدید) هرگز نخواهند فهمید.

پس خواهشان از چیزی که تجربه ندارید و نمی دونید چی هست اظهار نظر نفرمایید

خوب دوست من پس شمایی که خودت از اون قدیمیهاش هستی دیگه ازت بعیده...!
این رو هم برای راهنمائیت بگم که نقش آفرینی کلاسیک مثل بازی های اکشن نیست که با گذر زمان رنگ رو شو از دست بده و کهنه بشه و از این نظر میشه این ژانر رو با بازی هایی مثل شطرنج مقایسه کرد...میتونی بگی شطرنج برای حالا کهنه شده؟

بله خب حق با شماست . منم نمی بایست در مورد عنوانی که که خیلی ها هنوز دوسش دارن اینجوری صحبت میکردم

نسخه 14 بازی هم امد و خز شد تازه 8 رو دادن برای pc ادم دلش واسه pc باز ها میسوزه |-)
دوست من دلسوزی شما به خاطر اطلاعات کمتون هستش و نه به خاطر PCبازها...! این نسخه همون موقع هم برای PC آمده بود (در 5 CD)
و این یه جور انتشار دوبارست با یه سری مخلفات بیشتر

در ضمن نسخه 14 به کلی جریانش فرق میکنه با این نسخه ها که احتمالا از اون هم بی اطلاع هستید...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or