عرضه Final Fantasy 8 HD برای PC.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
طبق گزارش سایت Kotaku بازی Final Fantasy 8 HD امروز توسط Square-Enix برای PC تایید شد.هرچند این نسخه در حال حاضر تنها برای عرضه در ژاپن اماده می شود اما به احتمال بسیار زیاد در آینده شاهد عرضه جهانی آن نیز خواهیم بود.
در پی این معرفی دو عکس از بازی نیز منتشر شد.

منبع

هفتش رو چند وقت پیش به صورت HD برای PC عرضه کردند که به جز افزایش رزولوشن هیچ کار دیگه ای نکرده بودند
تازه قبلش هم گفته بودند تا زمانی که عنوانی بهتر از 7 نسازیم، 7 رو ریمیک نمیکنیم. مثل اینکه به نظرشون XIII-2 بهتر از 7 بوده:))
یکم از سونی یاد بگیرند:|

هفتش رو چند وقت پیش به صورت HD برای PC عرضه کردند که به جز افزایش رزولوشن هیچ کار دیگه ای نکرده بودند
تازه قبلش هم گفته بودند تا زمانی که عنوانی بهتر از 7 نسازیم، 7 رو ریمیک نمیکنیم. مثل اینکه به نظرشون XIII-2 بهتر از 7 بوده:))
یکم از سونی یاد بگیرند:|
شماره VII عنوان HD نبود بلکه یک ریمیک با امکانات اضافی بود. تحقیق چیز خوبیه

شماره VII عنوان HD نبود بلکه یک ریمیک با امکانات اضافی بود. تحقیق چیز خوبیه
اصلا من اون یه تیکه رو اشتباه کردم ولی این حرف ها کارشون رو توجیه نمیکنه

متن خبر: رئیس شرکت اسکوار انیکس یعنی آقای یوئچی وادا اخیرا اعلام کرد که آنها تنها زمانی شماره هفتم این سری را بازسازی می کنند که یک بازی جدید از این سری بسازند که از شماره هفتم بهتر باشد. او اذعان کرد که البته در حال حاظر آنها بازی های فاینال فانتزی را با کیفیتی بالاتر از شماره ی هفتم نمی سازند. به همین دلیل در این شرایط اگر آنها به بازسازی شماره هفتم بپردازند، به اعتقاد وی کار این سری بازی تمام است.

آخه این کجاش HD ـه لامروتای ****؟)x بازی PS1 اچ دیش کجا بود؟ من هم نسخه PS1 این رو رفتم و هم نسخه PC ـش رو، جفتشون رو می شه اچ دی بازی کرد. (PS1 رو با امولاتور البته)
به نظر من FF VIII جزو بهترین بازی های تاریخه، اصلا یه چیزیه تا بازی نکنید نمی فهمید، هر کی بازی نکرده اینو از دست نده. حق این بازی اینه که برای PS4 ریمیک شه...چقدر دلم می خواد گالبادیا رو با گرافیک PS4 ببینم یا حالت های صورت اسکوآل رو، همین طور شخصیت های تکرار نشدنی مثل لاگونا لویق (آواتارم) رینوآ، سلفی، زل، التمیشیا و...:x
داستانشم بماند تم مدرسه ای، تم مبارزه انقلابی علیه یه حکومت دیکتاتوری مثل امریکا لاتین، عشق، دوستی و... مخلوط شده که آدم در وصف این ابر شاهکار می مونه. موقع هایی که اسکوآل رویای لاگونا رو می دید...یا اندینگش که...:((
گیم پلی سخت و زیبا، موسیقی که اشک از چشم آدم درمیاره (eyes on me که جولیا تو هتل گالبادیا می زد:x)
حق بهترین بازی تاریخ این نیست که تحقیر شه این طوری!)x

چیزی که من الان با Emulator گرفتم همین الان :d

چیزی که SE میخواد بده به خوردمون :|

پلاگین ویدیوتون چیه اینهمه گرافیکش خوب شده؟ بعد گرافیک همه بازی ها رو بالا می بره پلاگینی که استفاده می کنید؟
راستی این صحنه برای اول بازیه که اسکوآل تو مبارزه با سیفر زخمی می شه و تو بیمارستان بالامب گاردن به هوش میاد:x

پلاگین ویدیوتون چیه اینهمه گرافیکش خوب شده؟ بعد گرافیک همه بازی ها رو بالا می بره پلاگینی که استفاده می کنید؟
راستی این صحنه برای اول بازیه که اسکوآل تو مبارزه با سیفر زخمی می شه و تو بیمارستان بالامب گاردن به هوش میاد:x

از Pete dx6 و یا Pete openGL تنظمیاتش هم باید درست قرار بدی. بله اونم صحنه مبارزه Squall با سیفر هست که زخمی میشه صورتش و بهوش میاد

من تازه هفته ی قبل نسخه ی ps این بازی را دانلود کردم
شانسو میبینی :d( کاش حداقل یه صداگذاری برای کاراکتر هاش بزارن )
کاش FF X و X-2 و XII را هم برای pc تایید کنن ( هر چند اونا را هم دیروز خریدم )

خبر خیلی خوبیه ... به خصوص برای ما که فروشنده های ما یه مشت کاسبن و هیچی از گیم نمیدونن ... دریغ از یه ارشیو تو کل این کشور .... ffx ffx2 رو هم من مجبور شدم بیام تهران بعد 4-5 روز رفت برگشت به توپخونه تونستم گیرشون بیارم ...

اما دو تا سوال الان گفته که بازی برای pc منتشر شد یا گفتن نسخه hd تایید شد ؟؟؟ پس فکر کنم تازه کار ریمیکش رو اغاز کرده باشن ؟؟؟؟

اما دومی اینکه رییس شرکت چطور برگشته گفته هر وقت یه نسخه بهتر ساختیم؟ ... از نظر من که هیچ سازنده ای نمیاد همچین حرفی بزنه .. رسما داره میگه ما فقط پس رفت داشتیم ... و فقط مشتری داره میپرونه با همچین حرف احساسی و اماتور گونه ای ... از طرف دیگه از تجربیات خودم بخوام بگم ... شخصیت پردازی و داستان 10 و گیم پلی و داستان 12 اگه بهتر از 7 نبودن دست کمی هم ازش نداشتن ... و این یه چیز واضحه که با بالاتر رفتن تکنولوِژی و روی کنسول های جدید بتونی کارهای بهتری خلق کنی ...
البته به استثنا 13 که کاملا فدای جذب مخاطب جدید شد ...

از Pete dx6 و یا Pete openGL تنظمیاتش هم باید درست قرار بدی. بله اونم صحنه مبارزه Squall با سیفر هست که زخمی میشه صورتش و بهوش میاد

عزیزم کامل توضیح بده که از شرر پاک استفاده میکنی حداقل بذار روی مور بذاره اون خط ها بره خیلی بردی بالا

اما دو تا سوال الان گفته که بازی برای pc منتشر شد یا گفتن نسخه hd تایید شد ؟؟؟ پس فکر کنم تازه کار ریمیکش رو اغاز کرده باشن ؟؟؟؟
قبلا که نسخه PC آمده بودش،5 تا CD هم بود،این احتمالا همون به قول خودشون ریمیک هستش که قابلیت SAVE توی سرور های خود شرکت و همچنین چنتا تنظیمات کوچیک بهش اضافه شده.....
برای من همین هم خوبه...من که راضیم...الان نسخه هفتم رو که تازه دادن دارم بازی میکنم با همون حال و هموای قدیمیش خیلی هم حال میکنم.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or