شماره VII عنوان HD نبود بلکه یک ریمیک با امکانات اضافی بود. تحقیق چیز خوبیههفتش رو چند وقت پیش به صورت HD برای PC عرضه کردند که به جز افزایش رزولوشن هیچ کار دیگه ای نکرده بودند
تازه قبلش هم گفته بودند تا زمانی که عنوانی بهتر از 7 نسازیم، 7 رو ریمیک نمیکنیم. مثل اینکه به نظرشون XIII-2 بهتر از 7 بوده
یکم از سونی یاد بگیرند![]()
اصلا من اون یه تیکه رو اشتباه کردم ولی این حرف ها کارشون رو توجیه نمیکنهشماره VII عنوان HD نبود بلکه یک ریمیک با امکانات اضافی بود. تحقیق چیز خوبیه
پلاگین ویدیوتون چیه اینهمه گرافیکش خوب شده؟ بعد گرافیک همه بازی ها رو بالا می بره پلاگینی که استفاده می کنید؟
راستی این صحنه برای اول بازیه که اسکوآل تو مبارزه با سیفر زخمی می شه و تو بیمارستان بالامب گاردن به هوش میاد![]()
از Pete dx6 و یا Pete openGL تنظمیاتش هم باید درست قرار بدی. بله اونم صحنه مبارزه Squall با سیفر هست که زخمی میشه صورتش و بهوش میاد
قبلا که نسخه PC آمده بودش،5 تا CD هم بود،این احتمالا همون به قول خودشون ریمیک هستش که قابلیت SAVE توی سرور های خود شرکت و همچنین چنتا تنظیمات کوچیک بهش اضافه شده.....اما دو تا سوال الان گفته که بازی برای pc منتشر شد یا گفتن نسخه hd تایید شد ؟؟؟ پس فکر کنم تازه کار ریمیکش رو اغاز کرده باشن ؟؟؟؟