عرضه ی Bionic Commando,Street Fighter IV و RE5 برای PC!

SEIKO-XXX

کاربر سایت
درود

%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF.jpg

شرکت Capcom امروز اعلام کرد که 3 عدد از بازیهای پر طرفدار این شرکت برای PC تابستان امسال عرضه خواهد شد!

این سه بازی ,بازی نیست جز : Bionic Commando,Street Fighter IV و Resident Evil 5 !

Capcom همچنین اعلام کرد که دو بازی Bionic Commando,Street Fighter IV در ماه July عرضه خواهند شد و بازی Resident Evil 5 نیز اواخر امسال برای PC عرضه خواهد شد.

هر سه این بازیها با ساختار PC سازگار بوده و برای PC بهینه شده اند

منبع

فقط من موندم با موس و کیبور چه جوری میخوان Street Fighter IV بازی کنن.. !!!!!!
حالا اجباری وجود نداره که SF با کیبورد بازی کنی هرچند که میشه این کار و کرد و خیلی ها هم نسخه های قبلی رو الان با کیبرد بازی میکنن رو PC ولی در کل یه Game Pad دیگه اینقدر هم نایاب نیست

PC بازها هم برن حال کنن...
فقط من موندم با موس و کیبور چه جوری میخوان Street Fighter IV بازی کنن.. !!!!!! :laughing:

WoW .. برای عرضه SF که بیشتر از یک ساله در دستگاه های Arcade اصولا روی PC در حال اجرا شدن هست بریم حال کنیم ؟ یا برای RE5 که ... (خود سانسوری) ؟:دی

مطمئن باشید که بازی کردن SF با کیبورد بسیار راحت تر از D-Pad قشنگ 360 ـه.

واقعاً که خیلی نا شکرین..:biggrin1: اگر این چندتا بازی کنسولی که بعد از اندی برای PC میان نبود شما چیکار میکردین..؟ :)

یک نگاهی به آمار فروش این دو تا بازی بکنید..

اگر این چندتا بازی کنسولی که بعد از اندی برای PC میان نبود شما چیکار میکردین..؟ :)
با همون WoW و Crysis و Down of War و War Hammer و هزار تا بازی خفن کار درست دیگه که هیچوقت دست من و تو بهشون نمیرسه حال میکنن :دی.

PC گیمرا برن حال کنن که GGPO رو باید شوت کنند اون ور SF از نوع امروزیشو بازی کنن:biggrin1:
بعضیا هم که کنترلر درست کرده بودنو ... :biggrin1:
اینا رو انقدر دیر میزنن مزش میپره که (اینا منظورم RE بود! 100 جا ملت دیگه میشنونو میتونن حدس بزنن چی شده یا چه خواهد شد آخر بازی)

با سلام!!
میشه منبع اصلی رو برام اینجا بزارید.

ممنون
بفرماييد لينك

Unfortunately, PC gamers will need to wait a bit longer for Resident Evil 5. Capcom said only that it would be out later in the year. PC-exclusive extras are also slim at the moment, with the publisher mentioning only that the game would make use of Nvidia's GeForce 3D Vision technology.

با همون WoW و Crysis و Down of War و War Hammer و هزار تا بازی خفن کار درست دیگه که هیچوقت دست من و تو بهشون نمیرسه حال میکنن :biggrin1:.
:lol: :lol:
فریدون ملت فکر میکنن من اینجا یه لنگ و پا موندم spider commando بازی کنم :دی
MMO هم که خدا رو شکر ملت هنوز نمیدونن چیه :دی فرق WC3 با WoW رو نمیدونن :lol:

:lol: :lol:
فریدون ملت فکر میکنن من اینجا یه لنگ و پا موندم spider commando بازی کنم :دی
MMO هم که خدا رو شکر ملت هنوز نمیدونن چیه :دی فرق WC3 با WoW رو نمیدونن :lol:
جان جواد موندم چطو و با چه عقلی کاپکام داره واسه pc اینها رو منتشر میکنه!. میخواد شماها رو از راه بدر کنه :دی؟ چنان Pirate خورش کنید نقره داغ بشه با اون اشغالی که بعد از 5 سال تحویل داد.البته این وسط بحث Strret Fighter IV جداس.

پ.ن. بنظرم pc گیمر واقعی تا اخر عمرش Star Craft و UT 2 و Fallout 1&2 و Diablo 2 بازی میکنه، ولی تن به این خفت درنمیده. چه غروری دارن pc گیمرها... به به :دی.

PC گیمرا برن حال کنن که GGPO رو باید شوت کنند اون ور SF از نوع امروزیشو بازی کنن:biggrin1:
بعضیا هم که کنترلر درست کرده بودنو ... :biggrin1:
اینا رو انقدر دیر میزنن مزش میپره که (اینا منظورم RE بود! 100 جا ملت دیگه میشنونو میتونن حدس بزنن چی شده یا چه خواهد شد آخر بازی)
این رَوش شما کنسـول‌بازهای Pro ــِـه که فقط گیم‌های «جــدیــد» بازی می‌کنین و اگه یه شـمـاره جدیدتر بیاد، شماره قبلی رو میندازین دور. :rolleyes:
مطمئن باش حالا حالاها GGPO رو ول نمی‌کنیم. به خصوص اینکه GGPO نسبت به SF4 برتری هم داره، به خاطر Netcode بسیار مناسبش.

PC بازها هم برن حال کنن...

فقط من موندم با موس و کیبور چه جوری میخوان Street Fighter IV بازی کنن.. !!!!!! :laughing:

به روش سامورایی!
دسته 360 XBOX 1 , NES , Sega Mega Drive 1/2 ، PS2 ، Fighting Stick ، انواع دسته کامپیوتر با مارکهای مختلف و... برای PC موجود هست!

واقعاً که خیلی نا شکرین..:biggrin1: اگر این چندتا بازی کنسولی که بعد از اندی برای PC میان نبود شما چیکار میکردین..؟ :)

یک نگاهی به آمار فروش این دو تا بازی بکنید..
ترو خدا اینجارو :lol:
میتونی بری با کله قابلمه ای،رزیدنت کمدی،ants can cry و امثالهم حال کنی!میدونییییی؟شما خیلی هاردکور هستین!
اگه این بازی ها برای پی ثی نمیومد دیگه پی ثی گیمینگ به لجن کشیده نمیشد!کلا بهتره بری تحقیق کنی...بحث باهات بی فایدست!
پ.ن. بنظرم pc گیمر واقعی تا اخر عمرش Star Craft و UT 2 و Fallout 1&2 و Diablo 2 بازی میکنه، ولی تن به این خفت درنمیده. چه غروری دارن pc گیمرها... به به :biggrin1:
خوب پس WoW,GW,HL,CS,Quake,Commandos و اینا چی؟ :دی
:))))))))))
چه جالب!
کلا این تاپیک قفل شه بهتره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or