عرضه ی Bionic Commando,Street Fighter IV و RE5 برای PC!

SEIKO-XXX

کاربر سایت
درود

%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF%D8%AF.jpg

شرکت Capcom امروز اعلام کرد که 3 عدد از بازیهای پر طرفدار این شرکت برای PC تابستان امسال عرضه خواهد شد!

این سه بازی ,بازی نیست جز : Bionic Commando,Street Fighter IV و Resident Evil 5 !

Capcom همچنین اعلام کرد که دو بازی Bionic Commando,Street Fighter IV در ماه July عرضه خواهند شد و بازی Resident Evil 5 نیز اواخر امسال برای PC عرضه خواهد شد.

هر سه این بازیها با ساختار PC سازگار بوده و برای PC بهینه شده اند

منبع

این رَوش شما کنسـول‌بازهای Pro ــِـه که فقط گیم‌های «جــدیــد» بازی می‌کنین و اگه یه شـمـاره جدیدتر بیاد، شماره قبلی رو میندازین دور. :rolleyes:
نه خوب . حمید جان من چند نفر میشناسم از وقتی IV اومد عشق SF گرفتشون چون کنسولی نبودن زدن تو خط GGPO .
مخاطب اونا بودن . به هر حال به قول خودت
SF4 بسیار مناسبه و خودم هم خیلی حال می‌کنم باهاش. منتها خو 3rd Strike همچنان جای خودشو داره و اومدنِ 4 باعث نمیشه که 3 ارزشش رو از دست بده، همونطور که Super Street Fighter II Turbo هم هنوز جای خودشو داره و به همین ترتیب SF4 هم سالهای سال پابرجا خواهد بود.
====
:))))))))))
چه جالب!
کلا این تاپیک قفل شه بهتره!
بله بله خیلی مرتبط با موضوع پاسخ دادید ونظرتونو گفتید . از اینکه مارو حساب کردید و پستمونو نقل قول کردید کمال تشکر را داریم.باعث افتخارمون شد.

Unfortunately, PC gamers will need to wait a bit longer for Resident Evil 5. Capcom said only that it would be out later in the year. PC-exclusive extras are also slim at the moment, with the publisher mentioning only that the game would make use of Nvidia's GeForce 3D Vision technology.

توي سايت GAMESPOT گفتند كه زمان ميبره RE5 برا PC كانورت بشه و به سخت افزار PC بخوره و گفتخ شده شايد 1سال يا چند سال طول بكشه!!!
image-4648_49FD8357.jpg

فکر کنم یه مقدار زبانم نم کشیده.

PC بازها هم برن حال کنن...

فقط من موندم با موس و کیبور چه جوری میخوان Street Fighter IV بازی کنن.. !!!!!! :laughing:
داداش چیکار به کار pc بازا داری حالا تو.....
بعدش بازی قحطی نیومده که.....
واقعاً که خیلی نا شکرین.. اگر این چندتا بازی کنسولی که بعد از اندی برای PC میان نبود شما چیکار میکردین..؟

یک نگاهی به آمار فروش این دو تا بازی بکنید..
دوستان خیلی باحال گفتن.یه pirate باحال به اون بازی هایی که بعد از نسخه کونسولی
میان باید زد

حالا ما یک شوخی کردیم شما چرا اینقدر جدی میگیرید..

حالا خوبه همین دو سه هفته پیش بود که PC بازها سر نیومدن RE5 چند تا تلفات دادن..:biggrin1:حالا که میخواد بیاد همه مسخرش میکنن..:evil:

جان جواد موندم چطو و با چه عقلی کاپکام داره واسه pc اینها رو منتشر میکنه!. میخواد شماها رو از راه بدر کنه :biggrin1:؟ چنان Pirate خورش کنید نقره داغ بشه با اون اشغالی که بعد از 5 سال تحویل داد.البته این وسط بحث Strret Fighter IV جداس.

پ.ن. بنظرم pc گیمر واقعی تا اخر عمرش Star Craft و UT 2 و Fallout 1&2 و Diablo 2 بازی میکنه، ولی تن به این خفت درنمیده. چه غروری دارن pc گیمرها... به به :biggrin1:.

خنجر از پشت.!؟ یا کاسه داغ تر از آش.!؟

داداش چیکار به کار pc بازا داری حالا تو.....
بعدش بازی قحطی نیومده که.....

هیچی بابا آمدیم تبریک بگیم..

آخه خیلی مهم بود برام که چه طوری میخوایین با کیبورد Ultra Combo بزنید.. فکر کنم یک 7 -8 باری باید کیبورد رو تو سر مانیتور خورد کنید تا یک کارهای انجام بده..

خنجر از پشت.!؟ یا کاسه داغ تر از آش.!؟
جان تو نقل کاسه ماسه نیست. آخه یه کسی که pc داره خیرش سرش نمیاد بشینه پای این آت آشغال ها میره با همون Sacred 2 l یا چه میدونم S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky روزگار میگذرونه.
نمیدونم چرا فکر میکنید از اینها خوششون میاد!.

دوستان مثله اینکه بحث PC و کنسول شده
از دوستان کنسولی خواهش می کنم به این تاپیک نیان و نظرات مزخرفتون رو ندید...چرا ناراحت شدید Capcom جدیدا همه بازی هاش رو برای پی سی میاره؟؟

در مورده حرف دوسته خیلی عاقلم هم بگم ما پگSF 4 رو با دسته بازی می کنیم...دسته Xbox باشه یا هر دسته دیگه...چون هر دسته ای بخایم به pc می خوره

حالا من می گم شما Re5 رو چطور تونستی با دسته بازی کنی:d

از دوستان کنسولی خواهش می کنم به این تاپیک نیان و نظرات مزخرفتون رو ندید...چرا ناراحت شدید Capcom جدیدا همه بازی هاش رو برای پی سی میاره؟؟

در مورده حرف دوسته خیلی عاقلم هم بگم ما پگSF 4 رو با دسته بازی می کنیم...دسته Xbox باشه یا هر دسته دیگه...چون هر دسته ای بخایم به pc می خوره

این نظرات مزخرف نیست.شما کمی دقت کن.
آره واقعا ما با کنسول نتونستیم SF IV رو سیر دل بزنیم.اونوقت شما چطوری میخواید با کیبورد بزنید؟؟؟
فکر کنم باید کلیک چپ رو نگه دارید بعدش اینتر بعدشم M بعد هم Q بعدش ? بعد* تا بتونید راحت ترین اولترا کمبو رو بزنید:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

مگه قراره SF IV را با موس هم بازی کرد :biggrin1: مدل جدیده :biggrin1:

اما اخبار آنچنان جدید هم نبود . محمد تقصیر تو نیستا تقصیر خبرگزاریه :smile::biggrin1:

EVIL 5 وقتی لیدش بخواد کامپیوتر باشه این عرضه دور از انتظار نیست . اون دوتا هم که قبلا اعلام شده بود و تابلو بود :biggrin1: اما خبر باحالی دادی میسی .

ویرایش : Creeping Deλth عزیز اگه همینجوری پیش بره موافقم :biggrin1:

آخرین ویرایش:

درود

خوب! من خیلی تلاش کردم پستی ندم ولی خو نشد!!

جناب اقای Thomas_Anders اولآ نظر همه محترمه و شما به هیچ وجه این اجازه رو نداری که به نظرات دیگران رسمآ بگی مزخرف !!

بنده هم کاری به نظرات دیگران ندارم که چی میگن ولی دوستان واقعآ غم شما الان این شده که دوستانی که pc دارن میخوان چطوری SF IV رو با کیبورد بازی کنن؟!!!!

در ضمن جناب Thomas که به دوستان کنسولی میگی که به این تاپیک نیان این پست شما لطفآ مشاهده بفرمایید:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=614285&postcount=6

من خودم نه کنسولی هستم نه طرفدار pc چون مدتهاست که دیگه با هیچ کدوم بازی نمیکنم!

این نظرات مزخرف نیست.شما کمی دقت کن.
آره واقعا ما با کنسول نتونستیم SF IV رو سیر دل بزنیم.اونوقت شما چطوری میخواید با کیبورد بزنید؟؟؟
فکر کنم باید کلیک چپ رو نگه دارید بعدش اینتر بعدشم M بعد هم Q بعدش ? بعد* تا بتونید راحت ترین اولترا کمبو رو بزنید:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

من الانم با کیبورد بازی میکنم و مشکلی ندارم
SF و موس؟ تنها کاربرد موس در انتخاب ګزینه هاست
زدن اولترا با کیبورد هم با بیشتر شخصیت ها مشکلی نیست
در مورد بایونیک کوماندو هم نظری ندارم
رزیدنت اګه Split Screen بشه که خوب میشه!
بعد SF هم بهترین بازی Fighting در این نسله ! هیچ بهانه ای برای نګرفتنش پذیرفته نیست!

به خدا خسته شدم از بس تاپيك اين مدلي قفل كردم. حالا يك مدير اومد نظر شخصيش با احترام گفت چرا جو گير ميشي ؟ خواهشا ادب رعايت كنيد چون كم كم داره حوصله ام سر ميره.

بله بله خیلی مرتبط با موضوع پاسخ دادید ونظرتونو گفتید . از اینکه مارو حساب کردید و پستمونو نقل قول کردید کمال تشکر را داریم.باعث افتخارمون شد
خواهش میکنم :))
والا گاهی اوقات دیگه آدم گیر میکنه چی بگه!:smile:

آ
ره واقعا ما با کنسول نتونستیم SF IV رو سیر دل بزنیم.اونوقت شما چطوری میخواید با کیبورد بزنید؟؟؟
به راحتی...اگه هم نشد خیلی راحت و خوشحالگیم پد از هر مدلی که بخوایم وصل میکنیم گیم میزنیم بازی میکنیم شاد میشیم!
:| :| :| :| :|
چه نظرات جالبی!
تاپیک قفل!!!!!!!

چه جور میشه استریت فایتر رو با کی برد بازی کرد!؟
من باید امروز برم یه 360 بخاطر این بازی بگیرم!:confused:
این بحثای مسخره آدم رو تا سر حد مرگ می خندونه.:happy:

آخرین ویرایش:
اونوقت شما چطوری میخواید با کیبورد بزنید؟؟؟
PC بازها هم برن حال کنن...

فقط من موندم با موس و کیبور چه جوری میخوان Street Fighter IV بازی کنن.. !!!!!! :laughing:

اینجــوری!
Super Street Fighter 2 Turbo Played Using PC Keyboard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or