عرضه ی گرشاسپ در استیم!!! - !!!Garshasp: The Monster Slayer on Steam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BURNOUT

کاربر سایت
امروز در سایت استیم بازیهارو نگاه می کردم، در لیست بازیهایی که قرار هست به زودی عرضه بشن چشم به اسم Garshasp افتاد. خیلی خوشحال کننده هستش که یک بازی ایرانی در استیم عرضه میشه. اسم کامل بازی Garshasp: The Monster Slayer هستش و قراره در May 2011 عرضه بشه. استیم فعلا قیمتی برای این بازی ننوشته.
امیدوارم این اتفاق باعث بشه تا فروشگاه استیم هم از قیلتر خارج بشه.

برای این بازی 11 عکس و یک تریلر در استیم قرار داده شده.

یک چیز جالب هم وجود Steam Achievements برای گرشاسپ هستش.

برای مشاهده ی صفحه ی این بازی، عکسها، تریلر و توضیحاتی که در موردش در فروشگاه استیم قرار داده شده اینجا کلیک کنید:

دوستانی که بخاطر قیلتر بودن فروشگاه استیم امکان مشاهده ی صفحه رو ندارن این عکس که کل صفحه ی بازی رو نشون میده رو میتونن مشاهده کنن (کمتر از 1 مگابایت):

q1oot0he5u2b2c27vlro.jpg

لینک دانلود تریلر (فیلم) بازی از استیم اینجا کلیک کنید.

این هم 11 عکسی که استیم برای گرشاسپ قرار داده:

ss_b4ea12bbfcdedbc30bd367baa22f80d7310b2a7d.1920x1080.jpg

ss_950259f8eb03914e1c255f6d90df18a5ce22f6ff.1920x1080.jpg

ss_60f1b1ab2225e1bcbaaec1f291dfb14dff484af9.1920x1080.jpg

ss_9d094c178f41c2efa77ea82746b80397110ce481.1920x1080.jpg

ss_e5a38a219c487d94007d58b979e0a348e75dbe60.1920x1080.jpg

ss_78d01e79f93b0e43d99357d9d4028cba22f4da9e.1920x1080.jpg

ss_ad467397531d43fc5692750206761cfa886239c7.1920x1080.jpg

ss_37d3915adb98a436b245a7b1d4a3cfd69efdd2a4.1920x1080.jpg

ss_05afd1dccf1c3a1c91481e62bcfaef07f455809e.1920x1080.jpg

ss_4ccbbd6323c93a461ef488faede87601320e6a78.1920x1080.jpg

ویرایش: بابت حرفهایی که بعضی از دوستان در ادامه ی این تاپیک ارسال کردن از همه عذر می خوام.

آخرین ویرایش:
اینطوری که من میبینم بهتره اسمتون رو بجای منتقد که انتقاد میکنه و عیب میگیره و نقد میکنه بزارید عیب گیر بهتره!!!

چون فقط قسمت عیب گرفتنشون رو بلدید !

پ.ن:ببینیم از این به بعد کی به نقدای edge گیر میده...

به نظرمن مشکل بزرگ صنعت بازیسازی ما اینه که که هنوز نیومده میخوایم یه بازی صددرصد ایرانی بسازیم, همین میشه که بازیسازهای ما هنوز نمیتونیم اصول اولیه ساخت بازی (مثل سرگرم کننده بودن گیم پلی) رو اجرا کنن با یه چالش بزرگتر هم طرفن که اون ایرانی بودنه بازیه. ما باید از کشوری مثل ژاپن درس بگیریم که اونا هم فهمیدن نمیشه روی ساخت بازیهایی با فرهنگ ژاپنی پافشاری کرد و مثل کوجیما به سبکهای غربی رو اوردن. نه اینکه سبک بازیهای ژاپنی مشکل داره (من خودم از طرفدارای سرسخت سبک jrpg هستم ) بلکه متاسفانه جامعه امروز گیم به بازی هایی با گرافیک خفن و روند ساده ( مثل call of duty - bulletstorm - dead space 2 ) رو اورده . البته نشون دادن فرهنگ ایرانی در بازیها خیلی خوبه ولی برای ما که هنوز در اول راهیم مناسب نیست.

به نظر من ساخت بازی در ایران از نظر فنی سرعت پیشرفت معمولی داره ، در صورتی که ما خیلی عقبتر از کشورهای دیگه هستیم و با سرعت بیشتری باید حرکت کنیم ، و از نظر محتوا هم مثل سینمامون میشه ، به دلیل محدودیت هایی که وجود داره ، نمیشه هر داستانی رو با هر شخصیتی و گیم پلی ای ساخت ، به همین دلیل حالا حالا ساخت بازی تو ایران به کشورهای صاحب این فن نمیرسه .

خطابه‌ای برای قهرمانان ایندی‌باز!

(حوصله ندارم که پست‌های مزخرف شما که اغلب پر از اشتباه‌های دیکته‌ای و دستوری و نگارشی و اطلاعاتی و غیره هستند رو quote کنم.)

ایندی‌بازها! قهرمانا! شما که کباده‌ی علم و ادب و ایندی‌باز بودن و منتقد بودن و مطلع بودن و صحابتِ نظر در ساخت بازی می‌کشید. کدومتون Nifflas و Konjak و Pixel و Cactus و Locomolito خیلی از ایندی‌سازهای درست و حسابی دیگه رو می‌شناسید؟ (اینا تازه معروفاشونن.)

کدومتون از سایت experimentalgameplay.com خبر دارید یا می‌دونستید که همون دو نفری که World of Goo رو ساختن، تا حالا 45 تا بازی کوچک برای آزمایش ایده‌هاشون ساختن، که یکی از اونا (Tower of Goo) گرفته و تبدیل شده به World of Goo؟

شما دِماغ‌ضعیف‌ها خیال می‌کنید بازی ایندی و کوچک ولی خوب ساختن راحته؟ خیال می‌کنید فروختن بازی کوچک به ناشر و مشتری راحته؟ هر کدومتون که تونستید این کار رو بکنید اجازه دارید برای دیگران و تیم گرشاسپ تکلیف تعیین کنید و برای صنعت ایران راه حل ارائه بدید. شما در بهترین حالت یک بازی‌کن هستید و به عنوان مشتری اجازه دارید اشکالات بازی رو بگید. هر وقت اصول و روش نقد رو یاد گرفتید تازه می‌تونید برای بازی نقد بنویسید (نقد؛ نه خزعبلات.) هر وقت بویی از ساخت و نشر بازی بردید و درگیر صنعت شدید، اون‌وقت شاید بقیه‌ی بازی‌سازها به حرفتون در مورد ایرادات بازی‌سازی و مسیر صنعت در ایران و جهان گوش بدن. تا اون موقع لطفاً خواب‌های خوش ببینید.

چند نفر از شما این مهدی بهرامی بدبخت رو قبل از اینکه جایزه بگیره می‌شناختید؟ می‌دونید الان کجاست و چه کار می‌کنه؟ (برای Project Bo آرزوی موفقیت می‌کنم.)

کدوم‌یک از شما کنفرانس‌های تیم فن‌افزار رو شرکت کردید و یا با ایده‌ها و برنامه‌هاشون و راهی که اومدند و دارن می‌رن آشنایید؟ کدوم یک از شما ویدیوهای مختلفی که مقاطع مختلف فرآیند ساختشون رو نشون می‌ده دیدید (اول RPG، بعد سوشیانت، بعد اوایل گرشاسپ و بعد هم ویدیوهای اخیر گرشاسپ.) اگر توی اون روند پیشرفت نمی‌بینید‌ (از همه نظر) باید برید چشاتون رو بدید عمو سیروس براتون بشوره!

من می‌دونم برای خیلی از شما حرف نزدن و اظهار نظر نکردن خیلی سخته. من می‌دونم که اکثر اوقات توی کله‌های شما کاملاً سوت و کوره و هیچ خبری نیست. برای همین هم گذشتن یک فکر نصفه و نیمه و غیر منطقی از اون مکان خلوت یک اتفاق مهم محسوب می‌شه و به همین دلیل خودتون رو مجبور می‌بینید که این واقعه‌ی میمون رو به زور هم که شده، از هر سوراخی به سمع و نظر همه برسونید. لطفاً این کار رو نکنید. مرتبه‌ی بعد لطفاً جلوی خودتون رو بگیرید. دهنتون رو ببندید و انگشتاتون رو از روی صفحه‌کلید بردارید و گوش بدید، شاید که یک چیزی یاد بگیرید.

برای من حرف اون کسانی که وسط صحبت به صحرای برنامه‌نویسی و C و ++C زده بودند از همه خنده‌دار تر بود. من خودم برنامه‌نویسم و برنامه‌نویس خوبی هم هستم و تصور نمی‌کنم در این زمینه هیچ‌کدوم از شماها اصلاً صلاحیت فکرکردن داشته باشید چه برسه به نظر دادن، هر چند می‌دونم که برای شما نظر دادن قبل از فکر کردن اتفاق می‌افته.

همه‌ی ما می‌تونیم از یک فوتبالیست انتقاد کنیم، ولی کمتر کسی می‌تونه حتی مثل یک فوتبالیستِ حرفه‌ایِ بد بازی کنه. یادتون باشه (اگر اون‌قدر توانایی ذهنی دارید که چیزی رو به خاطر بسپارید) که کسی که توانایی‌اش به اندازه‌ی 2 هست، احتمالاً می‌تونه از یک اثر در سطح 10 انتقاد کنه، ولی پتانسیل اون کسی که اون اثر رو خلق کرده احتمالاً در حد 50 بوده که یک کارش در سطح 10 شده. اختلاف 2 با 50 خیلی زیاده. به نظر من سازنده‌های گرشاسپ ثابت کردند که حداقلِ حداقلِ تواناییشون در سطح 10 هست. شما چه کار کرده‌اید؟ (روی صحبتم با اوناییه که به ارائه‌ی راه حل پرداختند.)

مشکل اینه که بین شما (منتقدین خودمنتخِب و عالمین بی‌عمل) و کسی که به صورت جدی کار بازی‌سازی می‌کنه هیچ زبان مشترکی وجود نداره. شما برای خودتون چرت و پلا می‌گید و اون بدبخت‌ها هیچ جوری نمی‌تونند به شما حالی کنند که باغ توی کَرَجه و شما توی تهران‌پارس.

شماها تیم گرشاسپ رو نمی‌شناسید. به شما قول می‌دم دو نفر دیزاینر اصلی بازی (حسین حسینیان و هادی اسکندری) از تک تک شما بیشتر بازی‌های ایندی بازی کردن و می‌کنن، و مهمتر از همه اینکه فکر کنم نزدیک 10 سال بازی ایندی می‌ساختن و بالا و پایین می‌کردن. کدوم یک از شما می‌دونید که سیروس پورلطیفی، مدل‌ساز اصلی بازی گرشاسپ (که فقط هم کار مدل‌سازی نمی‌کنه) توی Pre-Dominace War امسال نفر اول ایران و (فکر کنم) جزء 10 نفر اول دنیا (توی رشته‌ی مدل‌سازی سه‌بعدی) شده؟ اصلاً می‌دونید Dominance War چیه؟! کدومتون می‌دونید ساختن موتور برای یک بازی در ژانر و اندازه‌ی گرشاسپ یعنی چی؟ کاری که برنامه‌نویس‌های گرشاسپ سه نفره انجام دادن. در مورد سهیل دانش اشراقی هم چیزی نمی‌گم. خودتون به سایتش سر بزنید و ببینید.

فکر می‌کنید این افراد و 10 نفر دیگه مثل اون‌ها که توی فن‌افزار کار می‌کنند اشکالات کار خودشون رو نمی‌دونند؟! فکر می‌کنید که امثال شما بهتر از اون‌ها بازی‌ساختن و مشکلاتش و راه‌حل‌هاش رو می‌شناسید؟! زهی خیال باطل!

این نوشتار از نظر من زیاد توهین‌آمیز نیست. تلاش من اینه که یک‌جوری به بعضی از شما حالی کنم که چیزی حالیتون نیست. متأسفم که مجبورم این کار رو جوری انجام بدم که ممکنه به عنوان معادلِ الکترونیکیِ چَک تعبیر بشه.

منهم گفتم. مقایسه ی گرشاسپ با بازیهای Indie هم کار ناصحیحیه. Minecraft یک مثال برای بازی موفق درین حیطه، میبینید بازهم هم قیمتش از گرشاسپ بیشتره، هم تیمش بیشترن. تازه بیشتر از گرشاسپ باگ داره.

برادر Lord Anubis (شرمنده اسمتو نمیدونم) . به نظر من راه درسته نقد کردن اینه که بازیهای ایرانی هم مثل بازی های خارجی نقد بشن .شما 100 % یه نقد درست و حسابی توی این همه سایت و مجله خوندین . خوب اونا چطور بازی رو نقد میکنن ؟

شما بیا بگو آقا با توجه به هزینه ی دریافتی توسط تیم فلان المان اصلی بازی مثلا گیم پلی بازی ایراد داره . ایرادش اینجاست و اینطوری بود بهتر بود . بعد این نقد هات بشه 1000000 کسی هیچ چیز نمیگه .

بنده دارم خوب میبینم که بعضی ها در این صنعت دارن توی ایران کار میکنن و حتی هنوز توی عمرش تعداد بازی های خودش بازی کردن به 20 تا نرسیده .

وقتی از نظر تکنیکی حرفی برای گفتن ندارید؛ خودنمایی تکنیکی رو بگذارید کنار. بچسبید به گیم‌پلی؛ به طراحی هنری. باهوش نیستید در این زمینه اصلن

با این حرفت هم موافق نیستم . برای اینکه گیم پلی بازی هم با تکنیک اجرا میشه و طراحی هنری هم به سادگی توی بازی قابل اجرا نیست . یعنی این نیست که شما هر چی روی کاغذ دیدید توی بازی هم بیاد .

کلا فکر کنم شما از معماری موتور بازی و ساختمان اون خیلی مطلع نیستید .

اتاق فرمان گفتن به بنیاد گیر ندید. ولی همه بدبختیا زیر سر بنیاده. اون آقایی که نشسته اونجا تو عمر خودش و اجدادش دست به یه بازی نزده. برا من شده کارشناس؟

معمولا کارشناسی رو توی بنیاد برای بازیها همین بچه های تیم گرشاسپ انجام میدن . مثلا کارشناس هنری همون آقایی که ازش تعریف کردی . سهیل دانش اشراقی .

بازم میگم و تکرار میکنم شما اگه 10000 تا بازی Indie که فکر میکنین ساختنش سادس بسازین دلیل بر این نمیشه که بازی 10001 کمیش بشه MW2 !

اگه MW2 میخواین بسازین باید از COD1 شروع کنید .

آخرین ویرایش:
Rake حرفت هر چقدر هم درست، ولی اگه تو کار ساخت بازی و اینا هستی و یه موقع خواستن باهات در مورد بازیت مصاحبه ای چیزی بکنن، اصلا قبول نکن. یه نفرو واسه همین کار استخدام کن که خوش برخوردتر باشه. تحملش بیشتر باشه. توهین به همه که کاری نداره. جواب هم نمیشه. البته شاید منم اگه میدیدم چهار نفر که احساس بامزگی میکنن، اومدن تیکه میندازن و میرن، عصبی میشدم. ولی، به هر حال همیشه اینجور چیزا وجود داره و باید باهاش منطقی برخورد کرد. همین هادی اسکندری الان که مشغول تر شده کمتر میاد اینجا وگرنه یکی از اعضای فعال همینجا بود و اکثرا میشناسیم تیم گرشاسپ رو.
همونطور که جنبه نقد نداریم، انتقاد پذیری هم نداریم.

یادمه حدودا دو سال پیش که بازی مقاومت منتشر شد, در کلیک (ضمیمه جام جم- از اینجا میتونید بخونیدش) بازی نقد شده بود ( منتقد معروفه و اسمشو نمیارم) و خوب یه سری نقاط ضعف هم گفته شده بود ( البته با در نظر گرفتن اینکه بازی ایرانی و باید یه خورده با ملایمت بیشتری باهاش برخورد کرد). بعد از اون سازنده های بازی شاکی شده بودن که شما با این نقدتون باعث شدی بازی ما خوب فروش نکنه و ازین قبیل حرفا ...... حالا اگه قرار بشه همش تعریف کنیم که بعدا دوباره مشکلات و ضعفها تکرار میشه. انتقاد باعث میشه سازنده در بازی بعدیشون اونارو مرتفع کنه. حالا ما اینجا منتقد نیستیم فقط داریم در مورد تجربمون از این بازی بحث میکنیم. در ضمن توهین رو نمیشه با منطق جواب داد.

The Dishwasher رو Ska Studios که شامل سه عضو اصلی هستش ساخته که فکر کنم بیشتر از یک نفر حساب میشن.لااقل به ما شمارش رو این طور یاد دادند.
World of Goo هم فقط کار صرف دو نفر نبوده.
اصلا دوست ندارم جواب کسانی رو بدم که 2 ساعت از عضویتشون میگذره; ولی. The Dishwasher توسط 1 شخص ساخته شده که خونه زندگی و مادرش و دوست دخترش و بقال سرکوچه شون و همه چیش رو دریک گزارش 5 دقیقه ی در کنفرانس GDC 2008 ـه Microsoft نشون دادن. توسط انجین XNA ماکروسافت بصورت کاملا مستقل ساخته شده وبرای طراحی یه سری افکت از بروبچه های کامیونیتی راهنمائی گرفته ست. بعد از عرضه بازی خیلی ها بهش ninja gaiden آرکید لقب دادن. میانگین امتیازش هم که 76.76% :دی.
درضمن Ska Studios بعداً معرفی شد. بلاخره اطاق خواب طرف هم یه جورائی استودیوش میشه دیگه!. قسمت دومش که اومد و میانگین 82.26% داره و Game Spot بهش 9.5 داد.
James Silva سعی نکرده Metal Gear Solid 7 بسازه، سعی کرد خودش باشه، رویابافی هاش رو از طریق ساختن گیم با دنیا به اشتراک بزاره.

پ.ن. راستی میدونستید قهرمان جیمز سیلوآ کیه؟
پیتر مولینیو :d

این بابا ( سازنده dishwasher ) گفته خودشم قبلا تو رستوران ظرفشور بوده و این کار بهش ایده ساخت بازی رو داده. اون موقع شغلشو کسی تحویل نمیگرفته و خواسته با این کار ثابت کنه شستن ظرفا هم شغل مهمیه.

اکثر حرفهای rake کاملا صحیحه.این چیزی هست که منم تو این مملکت داره عذاب میده.همه مردم ایران در هر زمینه ای فیلسوف تشریف دارن و باید هر چیزی رو به چالش بکشن.متاسفانه مردم ایران نمیدونن خدا همونطوری که زبان رو به انسان داده تا ارتباط برقرار کنه چیزه با ارزشتری به نام گوش رو هم داده تا بشنوه تا یاد بگیره ولی این جماعت فقط بلدن حرف بزنن.ولی یه چیزیو فراموش نکنید که انتقاد پذیری در جامعه ایرانی صفره و همه میخوان بگن حرف ما درسته که خوب طبیعتا این در مورد سازندگان بازی هم صدق میکنه.
دوست عزیز rake جان این یه حقیقته که هرچقدر هم در ساخت بازی پیشرفت کنیم با سیستم حکومتی و فکری که الان بالاسرمون هست نمیتونیم به اونچیزی که جایگاهمون هست برسیم.واین حقیقت کاملا تلخیه.

• Like
Reactions: S.T Infamous
pfffffft

Lord Anubis@
تحت دایرســــــک 10

nbh2chnuxx8fh72srueu.jpg

من بازی‌نامه‌هاتونو خوندم. هیچکدومش Game Script نبودن. حتی یه اسکریپت ساده رو بصورت صحیح نمیتونید بنویسید.
ndkptp3ywxjbrsgobn6k.jpg

وقتی نمیتونی کرایسیس بسازی؛ تلاش هم نکن.
j3pbm7uufn32mfsxh956.jpg

لول و انیمیشن و meme که معلوم نیس از زیرزمین کدوم عمش یاد گرفته حواله میکنن سمت بنده خدا.
nnhukrvndx6dsjnxkso6.jpg

xf4aizfn8aywsc69ap5c.jpg

<3

چرا بازی سازها اومدن اینجا و به حرفای این جمع گوش میدن؟
یه نگاه به انتقادهای بچه های اینجا از مکس پین 3 و کال آف و سایلنت هیل بکنید.خندتون میگیره به چه چیزایی دارن گیر میدن.
نمونه: Black ops دمو زیاد داشت.ما میخوایم کال بازی کنیم نه کال ببینیم :))

یه نصیحت به بازی سازهای عزیز دارم.برای اولین بار در دنیا شما در موقعیتی هستید که اصلا نباید به حرف منتقدین گوش بدید.طرف شما هم این چند نفری که اینجا هستن نیست بلکه همون 99% هستن که عشق ایراد گیری بیخودی ندارن و فقط در آخر بازی میگن: خوب بود - بد نبود - شماره های بعدی بهتر میشه - بد بود خوشم نیومد.
طبق صحبتهای اینها پیش برید باید از آتاری شروع کنید به ساختن و ده پونزده سال دیگه هم این گرشاسب رو میدادید بیرون و تجربه بازی سازی سنگین رو داشتید!

Rake عزیز تمام حرفاتون درست بود اما حس کردم تمام قشر گیمر رو به چشم همین چند تا عشق ایراد یابی این انجمن میبینید.نه به خدا
گیمر های طرف بازی سازها همون اکثریت هستن که زبان انتقاد ندارن و فقط از طریق تعداد نسخه های فروش رفته و همچنین تعداد نسخه های دانلود شده! میتونید میزان موفقیت خودتون رو بسنجید.

پسر همسایه ما 10 سالشه، گفت آخر بازی های خارجی 300 نفر اسم میاد بالا، اینا چجوری چند نفری گرشاسب ساختن :دی

حالا در نهایت انتقاد من نسبت به بازی سازها اینه که شما که صنعت بازی ایران دستتونه هنوز متوجه نشدید کجا باید با مخاطب هاتون مشورت کنید و نظرشون رو بپرسید؟
اون بازاریابی های حرفه ای شرکتهایی مثل EA و Ubi و غیره هست که سعی در قانع کردن منتقدان (البته منتتقدان واقعی) خودشون هستن و دلیلشون هم فقط و فقط بازاریابی جهانی هست و بس
میخواهید نظرخواهی کنید؟ پاشید برید ولی عصر و توپخونه، همینطوری جلوی پیشخون مغازه با نفر بغلیتون که داره بازی ها رو میگرده صحبت کنید و بگید:گرشاسب چجوریه؟ میخوام بخرم.

اون نفر بغل دستی شما 99% مشتری شماست و کسیه که 99% نسخه هایی که در شماره های بعد میدید رو میخره.و اون جوابی که بغل دستی هاتون توی مغازه به شما میزنن رو طلا بگیرید و پرینت بگیرید و بچسبونید دیوار اتاق کارتون.همون جمله ساده ای که اون بهتون میگه راه شما رو میسازه و بس.

آخرین ویرایش:
سعی کردم راجع به پستهای این تاپیک چیزی نگم اما نتونستم!
به نظرم تنها کسایی که حق ندارند چیزی راجع به گرشاسپ بگند اعضای تحریریه سایت عزیز و محترم بازیسنتر هستند. جالبه که یه نقد از بازی توسط این دوستان منتقد نوشته نشد. من فکر میکنم که به عنوان اعضای تحریریه بزرگترین مرجع گیمرهای ایرانی این حداقل کار و وظیفه این دوستان بود. جالبه کسانی که این وظیفه (از نظر من) مسلم رو انجام ندادن حالا دارن اینطوری میتازند.

من تاپیکی ایجاد کردم که امیدوارم انتقادات اصولی و فنی شما راجع به گیم پلی بازی گرشاسپ رو اونجا ببینم و تا جایی که بتونم به اونها پاسخ خواهم داد.

پ.ن: فریدون عزیز(Fratos) یه روزی (قبل از عرضه بازی) منت سر من گذاشت و اومد شرکت تا راجع به بازی باهم صحبت کنیم اما متاسفانه من اونروز دیر رسیدم. قبلا ازش عذرخواهی کرده بودم اما گفتم حالا که بعد مدتها دارم پست میدم مجددا ازش پوزش بخوام.

موفق باشیم

آخرین ویرایش:
خب دوستان DEVELOPER سطح فرهنگ و ادبشون رو به نمایش گذاشتند برای ما که متشکرم ازشون. بازی‌سازی که شعورش به یه یه سری انتقادات کلی نمیرسه به نظر من بهتره یه سنگ خیلی بزرگ برداره چندین بار بکوبه تو سرش خودش. بازی‌سازی که شعورش رو تو اون پست قبلی نشون داد یکی از دلایل عدم پیشرفت این صنعته. تصور کنید کوجیما بیاد تو فروم متال گیر و نسبت به منتقدین بازیش این رفتار رو نشون بده.

جناب f00lan هم که مشخصه از کدوم بخش داره آب میخوره؛ اوسکول نه که کم داشتیم شما هم اضافه شدی؟

پ.ن: خودتون در جریانید که چرا گرساسپ اینجا نقد نشد.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or