عرضه ی گرشاسپ در استیم!!! - !!!Garshasp: The Monster Slayer on Steam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BURNOUT

کاربر سایت
امروز در سایت استیم بازیهارو نگاه می کردم، در لیست بازیهایی که قرار هست به زودی عرضه بشن چشم به اسم Garshasp افتاد. خیلی خوشحال کننده هستش که یک بازی ایرانی در استیم عرضه میشه. اسم کامل بازی Garshasp: The Monster Slayer هستش و قراره در May 2011 عرضه بشه. استیم فعلا قیمتی برای این بازی ننوشته.
امیدوارم این اتفاق باعث بشه تا فروشگاه استیم هم از قیلتر خارج بشه.

برای این بازی 11 عکس و یک تریلر در استیم قرار داده شده.

یک چیز جالب هم وجود Steam Achievements برای گرشاسپ هستش.

برای مشاهده ی صفحه ی این بازی، عکسها، تریلر و توضیحاتی که در موردش در فروشگاه استیم قرار داده شده اینجا کلیک کنید:

دوستانی که بخاطر قیلتر بودن فروشگاه استیم امکان مشاهده ی صفحه رو ندارن این عکس که کل صفحه ی بازی رو نشون میده رو میتونن مشاهده کنن (کمتر از 1 مگابایت):

q1oot0he5u2b2c27vlro.jpg

لینک دانلود تریلر (فیلم) بازی از استیم اینجا کلیک کنید.

این هم 11 عکسی که استیم برای گرشاسپ قرار داده:

ss_b4ea12bbfcdedbc30bd367baa22f80d7310b2a7d.1920x1080.jpg

ss_950259f8eb03914e1c255f6d90df18a5ce22f6ff.1920x1080.jpg

ss_60f1b1ab2225e1bcbaaec1f291dfb14dff484af9.1920x1080.jpg

ss_9d094c178f41c2efa77ea82746b80397110ce481.1920x1080.jpg

ss_e5a38a219c487d94007d58b979e0a348e75dbe60.1920x1080.jpg

ss_78d01e79f93b0e43d99357d9d4028cba22f4da9e.1920x1080.jpg

ss_ad467397531d43fc5692750206761cfa886239c7.1920x1080.jpg

ss_37d3915adb98a436b245a7b1d4a3cfd69efdd2a4.1920x1080.jpg

ss_05afd1dccf1c3a1c91481e62bcfaef07f455809e.1920x1080.jpg

ss_4ccbbd6323c93a461ef488faede87601320e6a78.1920x1080.jpg

ویرایش: بابت حرفهایی که بعضی از دوستان در ادامه ی این تاپیک ارسال کردن از همه عذر می خوام.

آخرین ویرایش:
بازی واقعا خوبی بود برای این استدیو اما اگه ایران میخواد واقعا پیشرفت کنه و این نک بازی ها رو بیخیال بشه باید در ایران رشته بازی سازی راه بندازه و برای اوایل از خارج مدرس بیاره بعدش که افرادی یاد گرفتن و حرفه ای شدن بتونن بازی های حرفه ای بسازن اون ها به افراد دیگه آموزش بدن .

برای برطرف کردن نیاز های بازی ساز ها هم باید خود دولت برای اول کار کمک در تهیه وسیله ها بده و اجازه بده همه بتونن استفاده کنن بعدش که پیشرفت حاصل شده همه دست به کار میشن و این نیاز رو به نشانه ضعف نبینه و نخواد ازش استفاده کنه که بازی های بسازن که فقط خودشون حال کنن .

امیدوارم یکمی باگ هاش رو بگیرن،بازی خیلی میتونست بهتر باشه

به شخص عقیده دارم بازی های ما هر چقدر هم از لحاظ فنی پیشرفت کنن به علت فاکتور هایی که در مورد زنان داخل بازی و کلا روابط بین آنهاست باعث میشه بازی از نظر خیلی از افراد در غرب دفع بشه
اگر نگاهی به بازی های امروز دنیا بندازیم می بینیم که هر چقدر بازی ها دارای زنان جذاب تر باشن و روابط خاصی با مردان داخل بازی داشته باشن این بازی خیلی نزد همه محبوب میشه برای نمونه میشه به uncharted 2 اشاره کرد

آخرین ویرایش:
به شخص عقیده دارم بازی های ما هر چقدر هم از لحاظ فنی پیشرفت کنن به علت فاکتور هایی که در مورد زنان داخل بازی و کلا روابط بین آنهاست باعث میشه بازی از نظر خیلی از افراد در غرب دفع بشه
اگر نگاهی به بازی های امروز دنیا بندازیم می بینیم که هر چقدر بازی ها دارای زنان جذاب تر باشن و روابط خاصی با مردان داخل بازی داشته باشن این بازی خیلی نزد همه محبوب میشه برای نمونه میشه به uncharted 2 اشاره کرد

COD رو نمیگی....

بازی واقعا خوبی بود برای این استدیو اما اگه ایران میخواد واقعا پیشرفت کنه و این نک بازی ها رو بیخیال بشه باید در ایران رشته بازی سازی راه بندازه و برای اوایل از خارج مدرس بیاره بعدش که افرادی یاد گرفتن و حرفه ای شدن بتونن بازی های حرفه ای بسازن اون ها به افراد دیگه آموزش بدن .

برای برطرف کردن نیاز های بازی ساز ها هم باید خود دولت برای اول کار کمک در تهیه وسیله ها بده و اجازه بده همه بتونن استفاده کنن بعدش که پیشرفت حاصل شده همه دست به کار میشن .

تو اتوپیای ذهن خودت مثکه داری زندگی میکنی؛ اینجا متصورند که بازی‌های سوپرهیرویی باید ممنوع بشه چون قدرت‌های این تیریپی در انحصار اَنبیا و ائمه‌ست. مدرس از خارج بیارند؟

میرمهنا(ز:d) رو میگی ؟ سبکش شبیه Call of Juarez هست البته اینو شنیدیم ...! اونم باید جالب باشه ...

تبریک میگم به سازنده ها :دی
برو که رفتیم :دی
حرامهَ :دی

آخرین ویرایش:
دوستان چرا جو گیر میشید؟

گرشاسپ با این همه ساپورت مالی و معنوی در نهایت فقط سه ساعت باگ هست. چرا خودتون رو گول میزنید؟ اتفاقا این بازی به نظر من نشون میده که بازی های ایرانی به دلیل نگاه غلط سازندگان داخلی هیچ وقت به هیچ کجا نمیرسن و محاله تا تفکر عوض نشده به جایی برسن!

همین گرشاسپ، مشکلات فنیش به کنار. اصلا در همین حد هم با استانداردهای ما شاهکار هست اما به لحاظ گیم پلی و نوآوری چی؟ آیا اینکه بازی یک کپی دسته چندم از نسخه های اولی دوسه تا بازی هست هم مربوط به ضعف فنی میشه؟ یعنی اینکه بازیسازهای ما فکر میکنن فطق باید گرافیک رو ببرن بالا و اصلا هیچ درکی از گیم پلی و درگیر کردن ان با داستان و موسیقی ندارن هم ضعف فنی هست؟

گرشاسپ منحای مشکلات فنیش به لحاظ نوآوری و گیم پلی حتی فقیرتر از قسمت فنیش به نظر میرسه! اساسا تا زمانی که تفکر حاکم توی بنیاد که داره مثل یه ویروس سمی همه سازندگان رو محدود میکنه و خودش رو گسترش میده از بین نرفته هیچ نقطه شروع و یا پرتابی وجود خارجی نداره! بهتره خودتونر و گول نزنید!

البته بازی سازهایی هم وجود دارن که مستقل از بنیاد عمل میکنن و شخصا کارشون رو خیلی قبول دارم، مثل RSK و Pasargad Games که بدون مسخره بازی و بستن خودشون به بنیاد کارشون رو میکنن و کیفیت بازی هاشون هم تو سطح خیلی بالایی قرار داره. یعنی قبوله که به لحاظ فنی با نمونه های خارجی فاصله زیادی دارن اما حداقل بازی هستن و از بازی کردنشون لذت میبری.

تو اتوپیای ذهن خودت مثکه داری زندگی میکنی؛ اینجا متصورند که بازی‌های سوپرهیرویی باید ممنوع بشه چون قدرت‌های این تیریپی در انحصار اَنبیا و ائمه‌ست. مدرس از خارج بیارند؟

عزیز هرچیزی یک شروعی داره یک تعداد افراد تا ابد نمیتونن که جلو پیشرفت این صنعت رو در ایران بگیرن .

یک مورد دیگه مدرس موجب پیشرفت یادگیری و بازی سازی ایرانی ها میشه نمیگه که فلان بازی رو بسازین یاد میده شما چجوری برامه نویسی کنی برای بازی یاد میده چجوری از قدرت یک CPU به بهترین شکل استفاده کنی و...... یاد میده چطور شخصیت های Real طراحی کنی و.... یاد میده چطور از یک تکنولوژی موشن کپچر برای مثال استفاده کنی و...... .

ربطی هم به خود بازی نداره پس بهتره یکم منطقی باشی این ها هرچقدر هم بگن بازی .... نسازین آیا نمیخوان کیفیت بازی هاشون به اندازه خارجی ها باشه تا بتونن رقابت کنن ؟ که جواب بله میخوان هستش .

برای پیشرفت این صنعت هم هیچ راهی جز این نیست وگرنه چند شرکت که بر مبنای یاد گیری شخصی بازی میسازن چیزی نیست که بتونن تا 100 سال دیگه خودشون رو در حد شرکت های خارجی برای رقابت با اون ها اماده کنن .

دوستان چرا جو گیر میشید؟

گرشاسپ با این همه ساپورت مالی و معنوی در نهایت فقط سه ساعت باگ هست. چرا خودتون رو گول میزنید؟ اتفاقا این بازی به نظر من نشون میده که بازی های ایرانی به دلیل نگاه غلط سازندگان داخلی هیچ وقت به هیچ کجا نمیرسن و محاله تا تفکر عوض نشده به جایی برسن!

همین گرشاسپ، مشکلات فنیش به کنار. اصلا در همین حد هم با استانداردهای ما شاهکار هست اما به لحاظ گیم پلی و نوآوری چی؟ آیا اینکه بازی یک کپی دسته چندم از نسخه های اولی دوسه تا بازی هست هم مربوط به ضعف فنی میشه؟ یعنی اینکه بازیسازهای ما فکر میکنن فطق باید گرافیک رو ببرن بالا و اصلا هیچ درکی از گیم پلی و درگیر کردن ان با داستان و موسیقی ندارن هم ضعف فنی هست؟

گرشاسپ منحای مشکلات فنیش به لحاظ نوآوری و گیم پلی حتی فقیرتر از قسمت فنیش به نظر میرسه! اساسا تا زمانی که تفکر حاکم توی بنیاد که داره مثل یه ویروس سمی همه سازندگان رو محدود میکنه و خودش رو گسترش میده از بین نرفته هیچ نقطه شروع و یا پرتابی وجود خارجی نداره! بهتره خودتونر و گول نزنید!

البته بازی سازهایی هم وجود دارن که مستقل از بنیاد عمل میکنن و شخصا کارشون رو خیلی قبول دارم، مثل RSK و Pasargad Games که بدون مسخره بازی و بستن خودشون به بنیاد کارشون رو میکنن و کیفیت بازی هاشون هم تو سطح خیلی بالایی قرار داره. یعنی قبوله که به لحاظ فنی با نمونه های خارجی فاصله زیادی دارن اما حداقل بازی هستن و از بازی کردنشون لذت میبری.
5h70pumoe7e7tpy5m1z2.gif

• Like
Reactions: aliatlas
دوستان چرا جو گیر میشید؟

متاسفانه منم تک تک حرف های ماکان رو قبول دارم
ای کاش این طور نبود ولی هست
صنعت بازیسازی در کشور با محدودیت های فعلی اینده ای نداره

البته باعث خوشحالیه که یک بازی ایرانی وارد استیم شده و هر چقدر هم مشکل داشته باشه مهم اینه که با تمام محدودیت ها این کار رو انجام دادن و بازی منتشر شد ، الان هم توی یک سیستم بین المللی در حال فروشه ، به شخصه از این خبر خیلی خوشحال شدم

شهید مطهری در کتاب حق و باطل جملاتی به این مضمون نوشته اند : از کودکی همیشه این سوال برایم مطرح بود که :
چرا قطار تا وقتی ایستاده است کسی به او سنگ نمی زند...
اما وقتی قطار به راه افتاد سنگباران می شود...
این معما برایم بود تا وقتی که بزرگ شدم و وارد اجتماع شدم دیدم این‏ قانون کلی زندگی ما ایرانیان است که هر کسی و هر چیزی تا وقتی که ساکن‏ است مورد احترام است .
تا ساکت است مورد تعظیم و تبجیل است
اما همینکه به راه افتاد و یک قدم برداشت نه تنها کسی کمکش نمی‏کند ، بلکه‏ سنگ است که بطرف او پرتاب می‏شود
و این نشانه یک جامعه مرده است
ولی یک جامعه زنده فقط برای کسانی احترام قائل است که :
متکلم هستند نه‏ ساکت ، متحرکند نه ساکن ، باخبرترند نه بی‏خبرتر .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or