عرضه ی گرشاسپ در استیم!!! - !!!Garshasp: The Monster Slayer on Steam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BURNOUT

کاربر سایت
امروز در سایت استیم بازیهارو نگاه می کردم، در لیست بازیهایی که قرار هست به زودی عرضه بشن چشم به اسم Garshasp افتاد. خیلی خوشحال کننده هستش که یک بازی ایرانی در استیم عرضه میشه. اسم کامل بازی Garshasp: The Monster Slayer هستش و قراره در May 2011 عرضه بشه. استیم فعلا قیمتی برای این بازی ننوشته.
امیدوارم این اتفاق باعث بشه تا فروشگاه استیم هم از قیلتر خارج بشه.

برای این بازی 11 عکس و یک تریلر در استیم قرار داده شده.

یک چیز جالب هم وجود Steam Achievements برای گرشاسپ هستش.

برای مشاهده ی صفحه ی این بازی، عکسها، تریلر و توضیحاتی که در موردش در فروشگاه استیم قرار داده شده اینجا کلیک کنید:

دوستانی که بخاطر قیلتر بودن فروشگاه استیم امکان مشاهده ی صفحه رو ندارن این عکس که کل صفحه ی بازی رو نشون میده رو میتونن مشاهده کنن (کمتر از 1 مگابایت):

q1oot0he5u2b2c27vlro.jpg

لینک دانلود تریلر (فیلم) بازی از استیم اینجا کلیک کنید.

این هم 11 عکسی که استیم برای گرشاسپ قرار داده:

ss_b4ea12bbfcdedbc30bd367baa22f80d7310b2a7d.1920x1080.jpg

ss_950259f8eb03914e1c255f6d90df18a5ce22f6ff.1920x1080.jpg

ss_60f1b1ab2225e1bcbaaec1f291dfb14dff484af9.1920x1080.jpg

ss_9d094c178f41c2efa77ea82746b80397110ce481.1920x1080.jpg

ss_e5a38a219c487d94007d58b979e0a348e75dbe60.1920x1080.jpg

ss_78d01e79f93b0e43d99357d9d4028cba22f4da9e.1920x1080.jpg

ss_ad467397531d43fc5692750206761cfa886239c7.1920x1080.jpg

ss_37d3915adb98a436b245a7b1d4a3cfd69efdd2a4.1920x1080.jpg

ss_05afd1dccf1c3a1c91481e62bcfaef07f455809e.1920x1080.jpg

ss_4ccbbd6323c93a461ef488faede87601320e6a78.1920x1080.jpg

ویرایش: بابت حرفهایی که بعضی از دوستان در ادامه ی این تاپیک ارسال کردن از همه عذر می خوام.

آخرین ویرایش:
مشکل کمبود استعداد نیست.من یادمه طرح کاد توی دبیرستان داشتیم (نظام قدیم)یه کسی بود که زبان اسمبلی رو تا حدی بلد بود و basic رو هم همینطور در کل نابغه بود یه چند وقت پیش دیدمش داشت مسافرکشی میکرد.بدبختی اینه که مثلا ما نیمتونیم لایسنس موتور UE رو یا خیلی موتورهای سطح پایین رو بگیریم یا پولش نیست یا .... مثلا بیان ایرانیها اون رو بخرند بعد میفهمید که ایرانیها چند چندن.ایرانیها باهوش هستند ولی از غافله یه مقدار عقبند.

کلا پس زدن کلاس شده. ماها چشم تنگیم. چشم دیدن موفقیت همدیگه رو نداریم. افغانی ها گرشاسپ میساختن، میگفتیم نگاه کن یه بازی ساختن که حداقلش اینه که هر کی میبینه یاد GOW میفته. ولی چون ایرانی ها ساختنش، یه ایرادی از توش درمیاریم. نه ایرادی که به بازی مربوط بشه، ایرادی که کلا ساختشو زیر سوال ببره.

اگه گیم تو ایران قراره صنعت بشه، باید مثل گرشاسپ ساخته بشه. زیادتر هم ساخته بشه. باید براشون تبلیغ هم بشه تا بفروشن. باید پول بیاد تو کار. پول رو هم همش نباید دولت بده. باید بازی بفروشه تا پول بیاد. یعنی اگه همش دولت پول بده، آخرش میشه یه صنعت دولتی. تا یه حدی میره بعد میمونه، مثل صنعت خودروسازی و این مثلا صنعتا. من نمیدونم چقدر پول میدن به بنیاد، ولی احتمالا مثلا سالی یک یا دو میلیارد. راستو بخواید، اگه من 5 سال قبلو ایران نبودم و یهو الان میومدم ایران و میشنیدم این دولت داره سالی دو میلیارد واسه ساخت بازی هزینه میکنه، حداقل شاخ درمیاوردم.

پس باید بازیهایی بزرگ (در سطح ایران) مثل گرشاسپ هم ساخته بشن. با همه ی نقطه ضعفهاشون. هنر بازیسازی و عمق گیم پلی و روایت داستانی و اینا هم وقتی که رنج ساخت بازی و هزینه هاش به عنوان یه تجارت مطرح میشه، همش چرته. کل دنیا دارن اکتیویژن رو فحش میدن، ولی سالی یدونه CoD شو میده بیرون. البته بعدا و کم کم که تعداد همچین بازیهایی و سازنده هاشون زیادتر بشه، رقابت ایجاد بشه، برنده اونی هست که هنر بازیسازی و عمق گیم پلی و روایت داستانی و ایناش بهتر باشه.

بازیهای Indie رو فن افزار شریف و همچین شرکتایی که حداقل چهار تا فارغ التحصیل تو دو تا رشته ی نسبتا مرتبط از یه دانشگاه خوب دارن، نباید بسازن. بازیهای Indie رو من و شما باید بسازیم. کسایی باید بسازن که میخوان وارد صنعت بشن. مثل همون پسره که Bo و یکی دوتا دیگه ساخته بود. حالا فردی یا تیمی. اینا سازنده های آینده ی همون بازیهای بزرگ میشن که پول رو میچرخونن که بشه بهش گفت صنعت و یه چیزی ازش دربیاد. هدف این سازنده های بازیهای indie هم همین هست. اینکه یه روزی بازی بزرگ بسازن. حالا هر کی نسبت به ذوق و خلاقیتش بازیهای بزرگ میسازه. البته به نظر منم برای اولین پروژه بهتره از ژانرهای راحت تر شروع بشه. مثل ساخت یه بازی سریالی ادونچر، یا یه بازی استراتژی مثلا نوبتی. FPS و RPG و HnS به غیر از انگیزه و پول، تجربه ی زیادی میخواد.

مهمترین نقطه ضعف گرشاسپ، نداشتن یه ناشر حرفه ای هست. ناشر فقط مسئول خرج کردن و کپی کردن و تبلیغ کردن نیست. تو ساخت بازیهای بزرگ دنیا، یه استودیو سازنده ی اصلیه ولی کلی استودیوی کوچیک و بزرگ باهاش همکاری دارن. هماهنگی اینا با ناشره. کمترین وظیفه ی یه ناشر در قبال تیم سازنده، که نبودش تو گرشاسپ خیلی واضحه، اینه که یه تیم از تسترها داشته باشن واسه تست بازی تو مراحل ساخت. یه تیم از گیمرهای حرفه ای توی مراحل ساخت بازی باید باشن. نه فقط اینکه چند نفری رو بعد از اتمام مراحل ساخت، اونم با فراخوان جمع کنیم برا مثلا تست بازی. البته میدونم که اینا وقتی به وجود میان که بازیسازی صنعت شده باشه. من نمیدونم گرشاسپ تو مراحل ساخت، اصلا ناشر داشته یا نه، یا اینکه اصلا ناشری داریم که همچین کارایی بتونه انجام بده یا نه. اگر نداشته باشیم یعنی هنوز صنعت درست نشده. و وای به حال روزی که فقط یکی دو تا از این ناشرها داسته باشیم یا بدتر، اینکه فقط بنیاد از بازیسازها حمایت کنه.

من دارم گرشاسپ رو بازی میکنم. هنوز تمومش نکردم. بعد از لطفعلی خان زند هم هیچ بازی ایرانی دیگه ای نرفته بودم. گرشاسپ، از سطح توقعات من خیلی خیلی بالاتره. با همه ی ایرادهاش. بازیسازی تو ایران از معدود چیزایی هست که سریع جلو میره. یعنی از پایان معصومیت، تا گرشاسپ مگه کلا چند سال گذشته. من به عنوان یه گیمر، به سازنده هاش تبریک میگم.

• Like
Reactions: test84
ترجیح دادم دو پست رو یک جا جواب بدم.
شما به ما Game Developer ها میگید ما نمی تونیم و ما می گیم می تونیم.
اگر طرفدار ساخت بازی های مستقل هستید بسم الله.این گوی و این میدان.ما داریم با جدّیت راه خودمون رو میریم.شما هم قدم رنجه کنید و یک بازی Indie در خور تحویل بدید که صنعت بازی ایران رو آباد کنه.
یه ضرب المثلی میگه: ایستادید بیرون میگید خاکش کن.
آخه حتی نمی گید خاکش کن.دارید داد میزنید نمیتونی خاکش کنی.
الزاما چیزی که شما یا Player ایرانی (در کمال احترام) بهش فکر میکنید راه حل پیشرفت گیم در ایران نیست.Player ایرانی که هنوز copy right رو برای بازی های به قول شما گنده خارجی رعایت نمی کنه توقّعی هم ازش نمی ره که بیاد و چاره ساز صنعت بازی بشه.
امیدوارم از دستم ناراحت نشید امّا همیشه در این دنیا انسان های زیادی هستند که چون خودشون به اون نقطه هدف نرسیدند به تو میگن که نمی رسی.یعنی ترجیح میدن تو رسیدن به اون نقطه رو غیر ممکن بدونی تا روی شکست خودشون سرپوش بگذارند.
یاد بگیریم برای پیشرفت هم دست انداز جاده نباشیم حالا تا تابلوی راهنما بودن خیلی راهه.

منظورم از شما در این پست شخص شما نیستی؛‌ کلن Developerهای ایرانین.

شما Developerی بنده منتقد. نه من میگم لنگش کن نه تو به من میگی لنگش کن.
من نمی‌گم نمیتونید. من میگم میتونید. کوه استعدادید. دیدم که هستید. دارم میگم دوست بازی‌ساز من؛ شمایی که 48 کیلو وزن داری نمیتونی حریف 220 کیلویی روست رو خاک کنی. بیا برو با 50-60 کیلویی‌ها کشتی بگیر. بعد مشکل دیگتون هم اینه که هرکس انتقاد میکنه فکر میکنید میخواد جلوی پیشرفتتون رو بگیره. حقیقت اینه که مدت‌هاست شما سازنده‌ها دارید درجا می‌زنید بخاطر همینکارتون؛ اصلن نیازی نیست ما هلتون بدیم تو دست‌انداز. هنوز از تو دست‌انداز درنیومدید. بنده منتقد اصلن روح ویدئوگیم تو کارتون نمیبینم. یه عده خیلی زیادیتون حتی درک درستی از مکانیزم‌های ابتدایی گیم‌پلی ندارید. امیدوارم ناراحت نشید؛ ولی من همین گرشاسپ رو اگه میدیدم خوش‌ساخته قطعن می‌پسندیدم. تیکه پاره از این و اون برداشتند خیلی هم زحمت کشیدند. ولی بی فایده. چسبودند در ِ هم و این بزرگترین توهین به اونیه که فولان هزار تومن پول اورجینال خریدن این بازی رو میده.

در کل فکر کنم این خیلی واضح حرف من رو برسونه:
وقتی از نظر تکنیکی حرفی برای گفتن ندارید؛ خودنمایی تکنیکی رو بگذارید کنار. بچسبید به گیم‌پلی؛ به طراحی هنری. باهوش نیستید در این زمینه اصلن

اتاق فرمان گفتن به بنیاد گیر ندید. ولی همه بدبختیا زیر سر بنیاده. اون آقایی که نشسته اونجا تو عمر خودش و اجدادش دست به یه بازی نزده. برا من شده کارشناس؟

ویرایش: من بازی‌نامه‌هاتونو خوندم. هیچکدومش Game Script نبودن. حتی یه اسکریپت ساده رو بصورت صحیح نمیتونید بنویسید. بعد ما میخوایم سنگ جلو کی بندازیم؟ یکم واقع بین باشید.

آخرین ویرایش:
شما لطف کن جمع نبند . هستن کسانی که برای این کار سالها وقت گذاشتن و اون Ebook هایی که شما میگی تنها در ماه اول این سالها خونده شدن و بقیش رو داشتن با برنامه نویسهای خارجی همکاری میکردن .

عزیز من جمع نبستم من تمام بازی های که شرکت های داخلی میسازن رو بازی میکنم.

هیچ کدام تا الان چیزی نبوده که بگیم پشتش علم این کار خابیده یا خلاقیت بازی سازی بیشتر به قول دوستان یا Clone نبوده باشه .

بازی شما هم میاد بازی میکنیم میبینیم .

یک جمله خیلی زیبا هم هستش هیچ ماست زنی نمیگه ماست من ترش هستش .

برنامه نویسی به تنهایی هم هیچ کس رو بازی ساز خوبی نمیکنه . بلکه یاد داشتن بازی سازی هستش که بازی شما رو بازی خوبی میکنه .

میتونی به شرکت های بزرگ هم نگاه کنی با وجود این که یک عمری بازی میسازن کمتر استدیو ی هستش که بازی سازی رو به معنایی واقعی بازی سازی بازی بسازه حتی بازی ساز های بزرگ هم بازی بد میسازن فرقشون با داخلی های ما این هستش که اون ها سر خلاقیتشون شکست میخورن شرکت های داخلی ما سر بازی ساختن .

منظورم از شما در این پست شخص شما نیستی؛‌ کلن Developerهای ایرانین.
شما Developerی بنده منتقد. نه من میگم لنگش کن نه تو به من میگی لنگش کن.
من نمی‌گم نمیتونید. من میگم میتونید. کوه استعدادید. دیدم که هستید. دارم میگم دوست بازی‌ساز من؛ شمایی که 48 کیلو وزن داری نمیتونی حریف 220 کیلویی روست رو خاک کنی. بیا برو با 50-60 کیلویی‌ها کشتی بگیر. بعد مشکل دیگتون هم اینه که هرکس انتقاد میکنه فکر میکنید میخواد جلوی پیشرفتتون رو بگیره. حقیقت اینه که مدت‌هاست شما سازنده‌ها دارید درجا می‌زنید بخاطر همینکارتون؛ اصلن نیازی نیست ما هلتون بدیم تو دست‌انداز. هنوز از تو دست‌انداز درنیومدید. بنده منتقد اصلن روح ویدئوگیم تو کارتون نمیبینم. یه عده خیلی زیادیتون حتی درک درستی از مکانیزم‌های ابتدایی گیم‌پلی ندارید. امیدوارم ناراحت نشید؛ ولی من همین گرشاسپ رو اگه میدیدم خوش‌ساخته قطعن می‌پسندیدم. تیکه پاره از این و اون برداشتند خیلی هم زحمت کشیدند. ولی بی فایده. چسبودند در ِ هم و این بزرگترین توهین به اونیه که فولان هزار تومن پول اورجینال خریدن این بازی رو میده.
در کل فکر کنم این خیلی واضح حرف من رو برسونه:
وقتی از نظر تکنیکی حرفی برای گفتن ندارید؛ خودنمایی تکنیکی رو بگذارید کنار. بچسبید به گیم‌پلی؛ به طراحی هنری. باهوش نیستید در این زمینه اصلن
اتاق فرمان گفتن به بنیاد گیر ندید. ولی همه بدبختیا زیر سر بنیاده. اون آقایی که نشسته اونجا تو عمر خودش و اجدادش دست به یه بازی نزده. برا من شده کارشناس؟
آقا انصافا نمیخوام هندونه زیر بغل کسی بزارم امّا از اون رفیقمون Cloud Strife که همون اول ارّه کرد گفت 3 ساعت باگ منطقی تر به نظر میرسی.
منم نظر خودم کاملا روی Gameplay هستش.امّا الزاما داشتن یک ایده ی خوب به معنی داشتن یک بازی خوب نیست.هزار پیچ و خم داره به خدا که اون رو پیاده کنی.Design بازی مثل God of War همیشه 3-4 برابر خفن تر از اون چیزیه که در نهایت به دست شما میرسه و ازش لذّت میبرید.اینکه چقدر ازش حذف میشه که در نهایت باز هم انقدر خوبه نشون از خفن بودن مغز بازی سازاش نیست که.اون ها هم از فضا نیومدند.فقط تجربه ی صنعتشون بالاست و اون رو به هم انتقال میدند.
نظر شخصی من اینه که Game در ایران پیشرفت عجیب غریبی نمیکنه تا وقتی که چند نفر از صنعت بازی ما خودشون رو به معیار های جهانی برسونند.
الان تو Game Art تقریبا به این حالت نزدیک شدیم.آقای دانش اشراقی باعث شد سطح هنری بازی ها چندین لول بالاتر بره.
به شخصه تمام هم و غمم اینه که همین کار رو بس خفن تر با Gameplay بکنم.
میشه.به خدا میشه.اگر میگید نمیشه هم بهتون ثابت میکنم که میشه.

آقا انصافا نمیخوام هندونه زیر بغل کسی بزارم امّا از اون رفیقمون Cloud Strife که همون اول ارّه کرد گفت 3 ساعت باگ منطقی تر به نظر میرسی.
منم نظر خودم کاملا روی Gameplay هستش.امّا الزاما داشتن یک ایده ی خوب به معنی داشتن یک بازی خوب نیست.هزار پیچ و خم داره به خدا که اون رو پیاده کنی.Design بازی مثل God of War همیشه 3-4 برابر خفن تر از اون چیزیه که در نهایت به دست شما میرسه و ازش لذّت میبرید.اینکه چقدر ازش حذف میشه که در نهایت باز هم انقدر خوبه نشون از خفن بودن مغز بازی سازاش نیست که.اون ها هم از فضا نیومدند.فقط تجربه ی صنعتشون بالاست و اون رو به هم انتقال میدند.
نظر شخصی من اینه که Game در ایران پیشرفت عجیب غریبی نمیکنه تا وقتی که چند نفر از صنعت بازی ما خودشون رو به معیار های جهانی برسونند.
الان تو Game Art تقریبا به این حالت نزدیک شدیم.آقای دانش اشراقی باعث شد سطح هنری بازی ها چندین لول بالاتر بره.
به شخصه تمام هم و غمم اینه که همین کار رو بس خفن تر با Gameplay بکنم.
میشه.به خدا میشه.اگر میگید نمیشه هم بهتون ثابت میکنم که میشه.

ببین منم به اندازه تو میدونم یه بازی چطور ساخته میشه به جان بچه‌هام :دی

مشکل رو گفتم کجاست. پروژه‌هایی که کار میشه نه خلاقانست؛ نه سازنده‌هاش درک صحیحی از "بازی" دارند (نمونش این بازی پایان معصومیت؛ اول شخص بود. رانندگی بود. سوم شخص شد. پازل شد. ادونچر شد. چی شد از آخر؟ نفهمیدیم) نه یه کارگردانی درستی دارند. و نه حتی در زمینه تکنیکی؛ خصوصا بحث گیم‌پلی خلاقیتی دارند. همونی هم که دارند میسازند رو ناقص میسازند. کمبود تکنولوژی رو بهونه نکنید؛ کار وقتی صحیح انجام نمیشه اینجوری میشه.

اما دانش اشراقی آره. یه کارایی کرده. یه کارایی داره میشه. ولی خیلی کم. من تازه دیدم یکی دو نفر آرتیست دارن رو کانسپت و آرت‌های بازی کار می‌کنند. اما ندیدم دوپلرهای ایرونی بشینند بگند خب حالا که قراره بازی بسازیم بیاید فلان مکانیزم گیم‌پلی رو داشته باشیم. بیاید فلان کار خلاقانه رو بکنیم. بیاید فلان داستان خفن رو داشته باشیم. نیست اصلن این تو کار.

و همش بخاطر اینه که درک درستی از بازی نیست. درک صحیحی از چگونگی ساخت بازی نیست و از همه مهمتر؛ هیچ درکی از نیاز مخاطب و گیمر نیست.

همه اینایی که گفتم یکی دوتا استثناء داره البته.

ببین منم به اندازه تو میدونم یه بازی چطور ساخته میشه به جان بچه‌هام :دی

مشکل رو گفتم کجاست. پروژه‌هایی که کار میشه نه خلاقانست؛ نه سازنده‌هاش درک صحیحی از "بازی" دارند (نمونش این بازی پایان معصومیت؛ اول شخص بود. رانندگی بود. سوم شخص شد. پازل شد. ادونچر شد. چی شد از آخر؟ نفهمیدیم) نه یه کارگردانی درستی دارند. و نه حتی در زمینه تکنیکی؛ خصوصا بحث گیم‌پلی خلاقیتی دارند. همونی هم که دارند میسازند رو ناقص میسازند. کمبود تکنولوژی رو بهونه نکنید؛ کار وقتی صحیح انجام نمیشه اینجوری میشه.

اما دانش اشراقی آره. یه کارایی کرده. یه کارایی داره میشه. ولی خیلی کم. من تازه دیدم یکی دو نفر آرتیست دارن رو کانسپت و آرت‌های بازی کار می‌کنند. اما ندیدم دوپلرهای ایرونی بشینند بگند خب حالا که قراره بازی بسازیم بیاید فلان مکانیزم گیم‌پلی رو داشته باشیم. بیاید فلان کار خلاقانه رو بکنیم. بیاید فلان داستان خفن رو داشته باشیم. نیست اصلن این تو کار.

و همش بخاطر اینه که درک درستی از بازی نیست. درک صحیحی از چگونگی ساخت بازی نیست و از همه مهمتر؛ هیچ درکی از نیاز مخاطب و گیمر نیست.

همه اینایی که گفتم یکی دوتا استثناء داره البته.

البته بهتره بگیم کارگردانی نیست .:d که بخواد درک درستی از همه این ها باشه به خاطر این که تمام این کار ها کار کارگردان بازی هستش از انتخاب داستان تا نوع شرح بازی تا نوع گیم پلی تا نوع لوکیشن ها تا نوع سبک گرافیکی بازی همه این ها رو کارگردان بازی مشخص میکنه که ما تو ایران اصلا نداریم مثل این که .

پیشرفت تکنیکی همیشه میشه انجام بشه با پیدا کردن افراد با استعداد هم همون جوری که گفتین پیشرفت صورت میگیره اما از نظر بازی نه بلکه همون جوری که گفتی درک درست با این چیز ها درست نمیشه .

دوسستان تحریریه هم خوب خودشون رو کوه انتقاد فرض کردن!اگه بحث سر تیکه انداختنه . کدوم یکیتون یه نسخه ریویو گیم دادن دستتون؟ برای کدوم مجله معتبر نقد نوشتید؟ توی چنتا نمایشگاه معتبر گیم رفتید و چند تا گیم رو تست کردید؟(به عنوان تستز) حرف من این نیست که کسی رو مسخره کنم!

ولی بلاخره باید از یکجا شروع کرد!شما فکر کردی پیاده سازی ایده مثل ریختن اب از پارچ توی لیوانه؟ بخدا به این سادگیها نیست، پیاده سازی گیم پلی مثل حرف زدن اسون نیست!همین مولینوی معروف،خدای ایده و طرح هست!ولی کدومش رو تونسته درست پیاده کنه!همیشه بالهای بزرگی داره ولی نمیتونه پرواز کنه.

پس تند نرید. مملکت ما یکجورایی از سومین نسل کنسول های سونی و دومین نسل کنسول ms و هفتمین نسل گیم وارد این راه شده!
اگه شما دوست داری یک شبه GOW برات بسازن!همون حرفایی که میزنی برات صحیح هست!ولی از این خبرا نیست.

من خودم ادعایی از دفاع از گرشاسب ندارم!خودم هم نخریدم. کادویی برام اوردن.با کرک هم نصب کردم(:دی صرفا برای تنوع:دی)
ولی منی که میدونم این چیزا رو پول پاش ندادم،حد اقل نمیام بگم;گمشید بااا اینم بازیه!

درسته بازی هزاران هزار باگ داره ولی بهتره طرز انتقاد کردن رو بلد باشید.هر چیزی رو توی سطح خودش بسنجید.بازی که یک عنوان نمیدونم 2 یا 3 هزار تومنیه رو با یه بازی 3 دلاری قیاس کنید نه اینکه بخواید GOW ببینید!اونم توی شرایط خاص.

من نمیدونم چرا دوست دارید همه چیز رو توی شرایط یکسان مقایسه کنید، تا زمانی که منتقدای اینجوری داریم و همه چیز رو اون زور که دوست دارند میبینند!همین بازی ها هم به سر این مـــملـــکــت زیاده.

• Like
Reactions: aliatlas and Ooops
مشکلات صنعت بازی سازی ما تماما در این 3 خط خلاصه میشه.

1- اینجا ایرانه
2- مخاطبان این صنعت ایرانی هستن
3- بازی سازان هم ایرانی هستن

شما تمام دلایل رو بگرد همه و همه بر میگرده به یکی از این سه خط

کسی به دل نگیره من خودم هم ایرانی هستم

capitanrayan
من خب نسخه ریویو دو سه تا دستم هست :دی کیوان هم میدونم هست :دی مصاحبه با کپکام هم داشتم :دی اینور اونور هم همین کیوان خودمون رفته. تموم شد الان گیر دادنت؟

اینجا کسی نگفت طراحی ایده مث فولانه. اینجا عرض کردیم گنده که برمیدارید ایدتون میتُرشه و سوژه خنده فراهم میشه. عرض کردیم با سطح توانتون قدم بردارید. عرض کردیم شروع میخواید بکنید درست شروع کنید.

دیگه دارید میزنید تو فاز شعر :دی الان راجر ایبرت باس بره فیلم بسازه؟ چون منتقد فیلمه؟

فکر نمیکنم زیاد دانلود بشه. چون متاسفانه چند وقت پیش بازی تو سایتها به صورت تورنت یا بازی کامل کرک شده برای دانلود قرار گرفته بود.

capitanrayan
من خب نسخه ریویو دو سه تا دستم هست :دی کیوان هم میدونم هست :دی مصاحبه با کپکام هم داشتم :دی اینور اونور هم همین کیوان خودمون رفته. تموم شد الان گیر دادنت؟

اینجا کسی نگفت طراحی ایده مث فولانه. اینجا عرض کردیم گنده که برمیدارید ایدتون میتُرشه و سوژه خنده فراهم میشه. عرض کردیم با سطح توانتون قدم بردارید. عرض کردیم شروع میخواید بکنید درست شروع کنید.
من اولش هم گفتم قصد مسخره کردن ندارم وگرنه بخوام سوژه کنم ناراحت نشیدا میتونم جمع بزرگی رو به سوژه خنده جمع بزرگتری تبدیل کنم،فکر میکنم این اصل ثابت شده.

آ باریکا....

نگاه کنید همین سایتهای گیم هم نسل پیش راه افتاد،اون موقع هممون یکسری نوبی بیش نبودیم ولی الان چنتا منتقد داریم!
پس جان بچت صبر اله:دی اینا هم نیاز به زمان دارن!بزار به این یکی بگیم خوب که برن سراغ بهترش!البته نه اینکه کلا بگیم به به عالی بود. انتقاد کنیم ولی نه اینکه کلا بگیم ببوس بزار کنار داداش این کاره نیستی!خودمون میدونیم که ایرانی ها ادمی نیستن که انتقاد سخت بهشون بکنی و خودشون رو نبازن!
همین که میگی گیم پلی مورد داره،پس سازنده توی بازی بعدی میره روش کار میکنه تا بهتر بشه ولی اینفرمی که شما انتقاد کردی،من بودم ساخت گیم رو میبوسیدم میزاشتم کنار:دی

اولین بازیهای ایرانی همین نخود پرتاب کنه(ببره) و شمشیر نادر و اینا بود. یکم دیگه میگدره میشه گرشاسب یکم دیگه بگدره شاید یه fps در سطح پایین ولی تو بازار جهانی در میاد.

بعدش بچت میاد حال میکنه(:دی) اونم انگیزه پیدا میکنه که بره تو کار ساخت گیم:دی

پ.ن:یک نمه سبکتر انتقاد کنید به نطرم بهتره!بخدا من اگه سازنده بودم و میخوندم این انتقادارو ،خودم رو با (بوی) جوراب خفه میکردم

اگر هم دوست دارید اندازه ای که میتونن قدم بردارن که حرف ادم های ترسو هست و جرات ریسک میخواد .بهشون توصیه کنید.ولی کسایی که وقت گداشتن و ریسک کردن به اون استاندارد های ابتدایی که میخواستن رسیدن!نمیخواستن DMC درست کنن،میخواستن گرشاسب بسازن.الانم ساختن.این توانشون بوده با بودجه فلان و فلان نفر که توی پروژه بودن.

به نظر من اونقدرا هم سوژه خنده نیست.با این شرایط با تمام باگ ها یک بازی ساختن که فکر نمیکنم هیچ وقتی بتونید همچین کاری کنید!همونطوری که .....ولش

آخرین ویرایش:
انتقاد سبک چرا؟ انتقادات مطرحه خب. این وضعشونه از نظر من. ینی اگه قراره اینطوری به ساختن ادامه بدن؛ به جز یه عده محدود؛ ببوسن بزارن کنار.

تیمِ گرشاسب هم اندازه ی تیمِ Minecraft هست و قیمتش 1/5 قیمت Minecraft.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or