عرضه ی اپیزودهای نسخه ی xbox360 بازی gta4 برای pc

nathan mckane

کاربر سایت
gta4-logo.jpg

به گزارش از وبسایت fudzilla کمپانی Rockstar هم اکنون مراحل پایانی اماده سازی اولین اپیزود اختصاصی بازی gta مربوط به کنسول x360 برای پلتفرم pc است. البته انتشار خبر عرضه ی اپیزود Lost and Damned برای دارندگان pc کمی تعجب انگیز بود چرا که تا قبل از این هیچ کس انتظار عرضه ی احتمالی این اپیزود ها را جز برای کنسول ps3 نداشت. همچنان طبق منابع مربوط به fudzilla قرارداد مربوط به اختصاصی بودن این اپیزودها در حال منقضی شدن است و در نتیجه Rockstar به زودی دست به انتشار Lost and Damned و دنبال ان the Ballad of Gay Tony در اینده برای pc و احتمالا ps3 خواهد زد. البته هنوز از چگونگی عرضه ی این اپیزود ها برای پلتفرم pc اطلاعی در دسترس نیست اما احتمال ان میرود که به هر دوصورت دیسک در خرده فروشی ها و دانلود از اینترنت عرضه شوند. در پایان وبسایت fudzilla احتمال میدهد که این دو episode تا قبل از پایان سال میلادی در دسترس عموم قرار گیرند.

نمیدونم چرا بعضی دوستان اینقده بهشون فشار میاد...آقا بازی GTA 4 نمره 10 گرفته...خز شده و این مسخره بازیا چیه؟؟؟
حالا ایپزودهاش برای پی سی میاد خیلی هم خوشحال کننده اس

آقا بازی GTA 4 نمره 10 گرفته
بازي در platform هاي xbox360 و ps 3 نمره ي 10 گرفته . ولي در pc نمره ي 8.5 .

نمیدونم چرا بعضی دوستان اینقده بهشون فشار میاد..خز شده و این مسخره بازیا چیه؟؟؟
آخه شما حسابشو بكن.
زماني كه ميخواستم با رفيقام برم GTA رو بگيرم(دو سال پيش زمان امتحان ها) گفتم بريم GTA رو بگيريم (مدرسمون توپخونه بود(شهيد بهشتي)) . گفتن GTA چند ؟؟
بهشون گفتم 4 گفتن منظورت همون 8 هست ديگه. گفتم نه بابا 4 تازه اومده .گفتن اي بابا بازي نكردي من 5 هم بازي كردم.
حالا بيا واسشون توضيح بده اونا spin-off بودن و .... تازه اونا just cuse و total over dose هم جزو gta ها حساب ميكردن. البته اين مشكل ايران و كشوري هايي كه اطلاع رساني خوب انجام نميشه هست. اونم نه همه ي افراد, اونايي كه اطلاع ندارن و فك ميكنن خودشون درست ميگن هستن.
الانم كه دانشگاه هستيم . به رفيقام ميگم امروز ميخوام برم توپخونه بازي بگيرم ميگن خاك تو سرت تو ديگه بزرگ شدي!!!!

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا بعضی دوستان اینقده بهشون فشار میاد...آقا بازی GTA 4 نمره 10 گرفته...خز شده و این مسخره بازیا چیه؟؟؟

آقا من از شما معذرت ميخوام اگر توهيني كردم !

الانم كه دانشگاه هستيم . به رفيقام ميگم امروز ميخوام برم توپخونه بازي بگيرم ميگن خاك تو سرت تو ديگه بزرگ شدي!!!!

همه صحبتت به کنار که درست گفتی واقعا این جمله به کنار:cheesygri واقعا گل گفتی وضعیت منم همین بود البته من رو میگفتن خاک تو سرت بزرگ شدی برو بشین 4 تا برنامه بنویس بجای بازی کردن که پس فردا گیر نکنی .;) اما همیشه درس رو در کنارش داشته باشی بهتر هستش .;)

نه این که یه کله بازی وقت که خسته شدی یکم درس هم بخونی .;)

راجب GTA هم بگم همیشه نسخه های PC ش بهتر از کنسولی هاش بود چون کاربر های عادی هم براش مود میساختن الان تو نخ این یکی نبودم که ببینم مود میسازن براش یا نه مال 360 ش رو اورجینالش رو گرفتم که بشه این مپ پک هاش رو گرفت.

آخرین ویرایش:
بازي در platform هاي xbox360 و ps 3 نمره ي 10 گرفته . ولي در pc نمره ي 8.5 .

آخه شما حسابشو بكن.
زماني كه ميخواستم با رفيقام برم GTA رو بگيرم(دو سال پيش زمان امتحان ها) . گفتن GTA چند ؟؟
بهشون گفتم 4 گفتن منظورت همون 8 هست ديگه. گفتم نه بابا 4 تازه اومده .گفتن اي بابا بازي نكردي من 5 هم بازي كردم.
حالا بيا واسشون توضيح بده اونا spin-off بودن و .... تازه اونا just cuse و total over dose هم جزو gta ها حساب ميكردن. البته اين مشكل ايران و كشوري هايي كه اطلاع رساني خوب انجام نميشه هست. اونم نه همه ي افراد, اونايي كه اطلاع ندارن و فك ميكنن خودشون درست ميگن هستن.
نسخه پی سی فکر نمیکنی بالای 9 بود...؟؟؟ اشتباه میکنی...

در مورده صحبت دوم این برمیگرده به یه چیز دیگه:d
آقا من از شما معذرت ميخوام اگر توهيني كردم !
ما چه کاره ایم شکا رو ببخشیم...من فقط می خاستم بدونم چرا بعضی دوستان این بازی رو کم بازی ای حساب کردن

خز شد ! :biggrin1:
من هم میخواستم یه همچین پستی بدم:biggrin1:
حالا بيا واسشون توضيح بده اونا spin-off بودن و .... تازه اونا just cuse و total over dose هم جزو gta ها حساب ميكردن.
آخ حرف دل من رو زدی!من وقتی این حرف ها رو میشنوم میخوام کله ام رو چند بار بزنم به دیوار!

امیدواریم بازیو با پج های اون بیرون بدن. نه اینکه وایسیم 1 سال 5 تا پچ بیاد تازه بشه بازی کرد.
lolz...
شما نسخه ی اصلش رو بخر ، مطمئن باش هیچ نیازی به پچ پیدا نمی کنی;)
یعنی پلی3 به پی سی ارجحیت نداره :دی؟
عجب!!!
نسخه ی PS3 هم بزودی تایید می شه...(تو خبر هم نوشته...)

وای خدا این پول پرستی مایکروسافت حدُّ حِساب نداره !
در کل وقتی یه ویندوز جدید میاد عناوین انحصاری هستن که قربانی میشن ! خدا به Gears 2 رحم کنه !:-"

وای خدا این پول پرستی مایکروسافت حدُّ حِساب نداره !
در کل وقتی یه ویندوز جدید میاد عناوین انحصاری هستن که قربانی میشن ! خدا به Gears 2 رحم کنه !:-"
این عنوان مال $M نیست که! مال راکستار هست خودش خواسته مالتی پلتفرمش کنه! وگرنه اگه بازی مال $M بود حتی شایعه ی اومدنش برای PS3 هم در نطفه خفه میشد! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or