بازي در platform هاي xbox360 و ps 3 نمره ي 10 گرفته . ولي در pc نمره ي 8.5 .آقا بازی GTA 4 نمره 10 گرفته
آخه شما حسابشو بكن.نمیدونم چرا بعضی دوستان اینقده بهشون فشار میاد..خز شده و این مسخره بازیا چیه؟؟؟
الانم كه دانشگاه هستيم . به رفيقام ميگم امروز ميخوام برم توپخونه بازي بگيرم ميگن خاك تو سرت تو ديگه بزرگ شدي!!!!
اما همیشه درس رو در کنارش داشته باشی بهتر هستش .

نسخه پی سی فکر نمیکنی بالای 9 بود...؟؟؟ اشتباه میکنی...بازي در platform هاي xbox360 و ps 3 نمره ي 10 گرفته . ولي در pc نمره ي 8.5 .
آخه شما حسابشو بكن.
زماني كه ميخواستم با رفيقام برم GTA رو بگيرم(دو سال پيش زمان امتحان ها) . گفتن GTA چند ؟؟
بهشون گفتم 4 گفتن منظورت همون 8 هست ديگه. گفتم نه بابا 4 تازه اومده .گفتن اي بابا بازي نكردي من 5 هم بازي كردم.
حالا بيا واسشون توضيح بده اونا spin-off بودن و .... تازه اونا just cuse و total over dose هم جزو gta ها حساب ميكردن. البته اين مشكل ايران و كشوري هايي كه اطلاع رساني خوب انجام نميشه هست. اونم نه همه ي افراد, اونايي كه اطلاع ندارن و فك ميكنن خودشون درست ميگن هستن.
الانم كه دانشگاه هستيم . به رفيقام ميگم امروز ميخوام برم توپخونه بازي بگيرم ميگن خاك تو سرت تو ديگه بزرگ شدي!!!!
ما چه کاره ایم شکا رو ببخشیم...من فقط می خاستم بدونم چرا بعضی دوستان این بازی رو کم بازی ای حساب کردنآقا من از شما معذرت ميخوام اگر توهيني كردم !
من هم میخواستم یه همچین پستی بدم:biggrin1:خز شد ! :biggrin1:
آخ حرف دل من رو زدی!من وقتی این حرف ها رو میشنوم میخوام کله ام رو چند بار بزنم به دیوار!بهشون گفتم 4 گفتن منظورت همون 8 هست ديگه. گفتم نه بابا 4 تازه اومده .گفتن اي بابا بازي نكردي من 5 هم بازي كردم.
حالا بيا واسشون توضيح بده اونا spin-off بودن و .... تازه اونا just cuse و total over dose هم جزو gta ها حساب ميكردن.
lolz...امیدواریم بازیو با پج های اون بیرون بدن. نه اینکه وایسیم 1 سال 5 تا پچ بیاد تازه بشه بازی کرد.

نسخه ی PS3 هم بزودی تایید می شه...(تو خبر هم نوشته...)یعنی پلی3 به پی سی ارجحیت نداره؟
عجب!!!
این عنوان مال $M نیست که! مال راکستار هست خودش خواسته مالتی پلتفرمش کنه! وگرنه اگه بازی مال $M بود حتی شایعه ی اومدنش برای PS3 هم در نطفه خفه میشد!وای خدا این پول پرستی مایکروسافت حدُّ حِساب نداره !
در کل وقتی یه ویندوز جدید میاد عناوین انحصاری هستن که قربانی میشن ! خدا به Gears 2 رحم کنه !![]()