عرضه اینترنت پرسرعت توسط مخابرات ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

W00T1991

کاربر سایت
سلام !
یه چند روز پیش یکی از آشنایان میگفت که توی روزنامه خونده قراره که محابرات از طریق فیبر نوری اینترنت با سرعت بالا و هزینه ی پایین ارائه کنه
گفته شده مه قراردادش با پیمان کار بسته شده و تا دو ماه دیگه تکمیل میشه
البته این مربوط به مخابرات شیراز بوده
کسی چیزی نشنیده ؟

شایعات زیاده ولی رسما چیزی اعلام نشده بود. چون من دیروز سایت های خبری را زیر پا گذاشتم.

ولی احتمالش هست بابت فشار مردم مجبور به دادن سرعت بالا بشوند.

شایعات زیاده ولی رسما چیزی اعلام نشده بود. چون من دیروز سایت های خبری را زیر پا گذاشتم.

ولی احتمالش هست بابت فشار مردم مجبور به دادن سرعت بالا بشوند.

اینا کاری به مردم ندارن و همین امسال گفتن سرعت 128 برای مصرف خانگی بالا و زیاد هم هست- من فکر نکنم این اتفاق بیفته اگر هم بیفته قیمتش زیاد تر میشه و فکر کمتر شدن نیفتید

به به!!!!
اصلا اگر هم باشه به درد نمیخوره که!!!شرط میبندم ملت رو میارن به همین Dial Up!!!!
وقتی مخابرات بخواهد بده یعنی به یه واحد دولتی بند باشه،یه ساعت وصله،چهل و هشت ساعت قطعه:دی ا

من فکر نکنم مخابرات اينکار رو بکنه ... اگه خصوصی سازی بشه 100% احتمالش هست ولی تا نشه من که چشم آب نميخوره

البته مخابرات رو نميدونم... ولی داتک يک سری برنامه ريزی برای سال جديد کرده مربوط به سرويس های بی سيم...

خبرش تا چند ماه ديگه معلوم ميشه....

البته مربوط به تهران هست...

دوستان لطفا کلمات دور از ادب نگید حتی اگه اون طرف لیاقت این حرفا رو داشته باشه!

حتی اگر هم 1 درصد اتفاق بیفته فکر کنم از نظر قیمت و سرعت مناسب تر از ADSL های الان باشه.
چون فیبر نوری هستش

عمراً
این مخابرات همین اینترنت ذغال سنگی رو ازمون نگیره خیلی لطف کرده. یه عده ای اصلاً با لفظ اینترنت و تکنولوژی و ارتباطات و ... مشکل دارن چه برسه به اینکه بخوان زمینه هاشو فراهم کنن. البته سرعت افزایش پیدا میکنه اما زمانی که غربی های صبحانه رو اینجا بخورن و ناهار رو تو مریخ. اون موقع انشاءاله با برنامه ریزی مسئولین زحمت گش ما میتونیم به داشتن اینترنت پر سرعت افتخار کنیم.

من فکر نکنم مخابرات اينکار رو بکنه ... اگه خصوصی سازی بشه 100% احتمالش هست ولی تا نشه من که چشم آب نميخوره
مخابرات خیلی وقته سهامش واگذار شده!!!
در ضمن این شایعه ها رو هم 2-3 روز پیش تموم کردن و گفتن فعلا فقط میخوایم wimax رو زیاد کنیم و با adsl کاری نداریم

من قبلا یکی بود گفت از پورت مخابرات و صدا سیما میدم 1مگ ماهی 300 هزار تومان تو ایستگاه تبلیغش بود

دروغه بابا اینا کی یه کار درست انجام دادن که این دفعه دومش باشه:-"

تو همین روزنامه همش هری چند ماه پیش نوشت بود سرعت اینترنت در امریکا 128 GIG و در ایران 128 کیلو بایت دیدن ضایع است بنویسن 56K ;)

سلام.
من قبلا از صبانت سرويس ميگرفتم،‌ خط خونمون فيبر نوري شد، الان از مخابرات سرويس ميگيرم،‌ 128 كيلوبيت ،‌ ترانسفر ليميت رو نميدونم،‌سرعت دانلود 16 كيلو بايت در ثانيه و سرعت آپلود يك دوم سرعت دانلود. ماهي 10000. سرويس بدي نيست.
اينهم مشخصات از Speedtest.net. اسم آي اس پي رو ببينيد:

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or