عرضه اینترنت پرسرعت توسط مخابرات ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حالا بالاخره واقعيت داره يا نه ؟
فكر نكنم كه ارزش داشته باشه.
اشغالي هم داره؟

مخابرات خیلی وقته سهامش واگذار شده!!!
در ضمن این شایعه ها رو هم 2-3 روز پیش تموم کردن و گفتن فعلا فقط میخوایم wimax رو زیاد کنیم و با adsl کاری نداریم
يه تحقيق كرديم فهيميديم اين wimax بيشتر به درد اونايي كه در سفر هستند يا با نوت بوك كار دارند ميخوره ،لايزر ميگه كمترين سرويسش دور و بره 100تومن پولشه.انگار تهران اكثرا راه افتاده

يه تحقيق كرديم فهيميديم اين wimax بيشتر به درد اونايي كه در سفر هستند يا با نوت بوك كار دارند ميخوره ،لايزر ميگه كمترين سرويسش دور و بره 100تومن پولشه.انگار تهران اكثرا راه افتاده

WiMax رو شرکت پارس آنلاین هم داره.

بله ... ولی گرون ميده... داتک هم بعد از عيد راه اندازی ميکنه ( اينطور که خودشون گفتن ) ...فکر کنم داتک ارزون تر بده...

این نوع سرویس ها خیلی طول می کشه تا قیمتشون مناسب بشه.
فکر می کنم بستگی به 4 سال آینده داره.

این نوع سرویس ها خیلی طول می کشه تا قیمتشون مناسب بشه.
فکر می کنم بستگی به 4 سال آینده داره.
انتظار نداشته باش اصلا قیمتش مناسب شه!
همین adsl بعد 4-5 سال از اومدنش هنوز چیزی حدود 10 برابر خرجی که میکنن از مردم میگیرن بعد شما انتظار چی داری:cheesygri

انتظار نداشته باش اصلا قیمتش مناسب شه!
همین adsl بعد 4-5 سال از اومدنش هنوز چیزی حدود 10 برابر خرجی که میکنن از مردم میگیرن بعد شما انتظار چی داری:cheesygri

در مورد این 4 سالی که میگم یکم تحقیق کن.
البته این 4 سال آینده می تونه مثل الان هم باشه.
ADSL هم ارزون میشه.
فقط کافیه یه سری تغییرات به وجود بیاد.

همین Dial Up از سرمون زیادی کرده اینترنت پرسرعت پیشکش اینترنت پرسرعت توسط مخابرات یه خواب خواب پشت رایانه:laughing::www:

پر سرعت بخوره تو سرشون پینگشو درست کنن بتونیم درست بازی کنیم:cheesygri

وقتي وزير ارتباطات ميگه اين سرعت براي تحقيقات و كارهاي دانشجويي كافيه ، ميخواي به cod بازي كردن تو اهميت بده ؟:)
من پيشنهاد ميكنم كه اين محدوديت 128 رو براي خانه ها بردارند و قيمت هارو توي هر شهر يا استان به صورت واحد تبديل كنند.

این بحث هنوز انجام نشده.
بحث ها هم کاملا خارج از محتوای اولیه این تاپیکه.
بسته شد...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or