عرضه‌ی MGS5 دست‌کم تا تابستان سال آینده

Behrooz

کاربر سایت

کارهای موشن کپچر (Mo-Cap) عنوان Metal Gear Solid 5 هم اکنون در حال انجام می‌باشد. Eric Bossic که همچنین در Mo-Cap سایلنت هیل نقش داشته، امروز طی مصاحبه‌ای با وبسایت Silent Haven اذعان داشت که اخیرا مقداری از کارهای Mo-Cap بازی را برای کوجیما پروداکشن به پایان رسانده است. البته وی اضافه کرد که برای اتمام ساخت بازی، زمان زیادی وقت لازم است.

Eric Bossic در طی مصاحبه‌اش با Silent Haven در مورد کارهای اخیرش، به همکاریش با کوجیما پروداکشن اشاره داشت. وی گقت: "آخرین کارم مربوط میشد به Metal Gear جدیدی که قرار است در آینده عرضه شود. پاییز امسال نیز دوباره به پیش کوجیما پروداکشن برمی‌گردم تا بقیه‌ی کارهای Mo-Cap را انجام دهم. البته ممکنه چند جلسه‌ی دیگر نیز علاوه بر آن، طول بکشد. چون هنوز زمان کارهای زیادی است که برای اتمام ساخت پروژه باید انجام دهیم.

زمانی که از اریک سوال شد بر روی کدام پروژه‌ی Metal Gear کار می‌کنید وی جواب داد: "من بر روی [شماره‌ی] آینده‌ی Meal Gear کار می‌کنم که تنها می‌توانم بگم زودترین زمان ممکن برای عرضه‌‌ی آن تابستان سال آینده می‌باشد. اگر بیش از آن طول کشید، من باز هم فقط بر روی Mo-Cap بازی کار می‌کنم."

در بخشی مصاحبه وی اظهار داشت: "تنها فقط مطمئنم که از صدای من در بازی استفاده نمی‌شود. اما برای بقیه‌ی چیزها هیچ اطلاعی ندارم. حتی نمی‌دانم عنوان بازی چیست [تحت چه عنوانی]، کوجیما پروداکشن واقعا سری و مرموز در این مورد رفتار می‌کند و گاهی اوقات موقع کار سر صحنه حتی نمی‌دانم داستان کامل آن چیست. همه‌ی این‌ها تنها به این‌ خاطره که آن‌ها می‌خواهند این موضوع و در واقع این بازی را مخفی نگه دارند."

"فکر کنم مشکلی نداشته باشه که به این موضوع اشاره کنم که من بر روی این بازی کار می‌کنم، چون همه می‌دانند که کوجیما در حال ساختن چیز جدیدی است. و حتی عکس خودم را به همراه وی در محل کار در اینجا گذاشتم. تنها چیزی که هست، من برای مدتی نمی‌توانم جوابی به سوالات شما در مورد بازی [MGS5] بدهم و یا اینکه چیزی در مورد آن بگویم."

Source

خیلی عالیه. دیگه مثل MGS4 شاهد ادا اتفار ژاپنی نیستیم.
منظورتو نفهمیدم . این نسخه چه فرقی با قبلیه داره همه سازنده هاش همونند دیگه . اگه از اطوار ژاپنی خوشت نمیاد اصولا باید از متال گیر هم خوشت نیاد . ( در کل نفهمیدم منظورتو یخورده توضیح بده)

اگه قرار باشه به ساز هم برقصن که یه مدل قوز دار باید بدن بیرون یه مدل بدون قوز ! یه پک انگلستان ! یه پک عربستان !
ما متال گیر و بخاطر تفکر کوجیما دوست داریم اگه قرار باشه ما بگیم چجوری باشه پس کوجیما چیکاره اس !
بحث سر رقصیدن به ساز من و شما نیست، حرفمون هم به کوش کسی نمیرسه، اینکه آدم علاقه ـشو از تغییر فلان المان بازی بگه یه بحث سلیقه ـست که کسی نمیتونه بهش خرده بگیره
من کلا کاری به بازی ندارم، همینجوری خیلی خوبه، کلا بحثم رو اینه که اینقدر خودتون رو محدود نکنین و از علایقتون چشم پوشی نکنین و کسایی که به بیان علایق و نظراتشون میپردازن رو ترور نکنین

خداييش مثال خيلي بدي زديد خب منم دوست دارم مثلا بازي وقايعش تو شيراز بود ولي خب اين قضيه با قضيه ريشه بازي خيلي فرق داره
yahoo_4.gif
اتفاقا از قصد این مثال رو زدم که منظورمو متوجه بشین ولی ظاهرا خطا رفت :d

نه ديگه نميشه مثل اينكه بياي بگي من اصلا از ماشين و بازي هاي ريسينگ خوشم نمياد ولي بهترين سري بازي هاي عمرم GT يا FMS هست !!
من مثلا میگم بهترین بازی ریسینگ عمرم Forzaـه ولی مثلا سیستم ترمزشو دوست ندارم، الان من شدم مخالف سبک و واقعیت بازی ؟

اگر قرار بود کسی نظر نده و بچسبه به بازی هایی که کوجیما براش میسازه الان هنوز با دوربین MGS1 و MGS2 روی MGS4 روبرو بودیم.
این ها نقطه نظری که هوادارا میدن و بازیساز ها بر اساس اون نسخه های بعد رو میسازن، همین ماجرای قوز کردن و مشکلات این چنینی تو موشن کپچر رو خیلی ها ازش نالیدن، میبینی که الان توجه هم شده دارن روش کار می کنند.
این که من طرفدار یک بازی هستم، دلیل نمیشه چشمم رو ببندم هرچی به خوردم دادن بگم خوبه و عالیه که!
یک کم بزرگ بشین تر قرآن هرچی رو میزارن جلو دستتون نگیرین و بگین بَه بَه . . .

@ وحید :
===
زور نگو ؛یه سری چیز هست میشه استاندارد بازی های روز ،و یه چیز دیگه هست میگن بهش استاندارد و ریشه یک بازی .
عقل سلیم نمی پذیره "قوز" المان گیم پلی باشه !حرفت هم خیلی راحت و به سادگی آب خوردن نقض می شه ؛با آوردن یک مثال نقض :
متال گیر 1 ،2 و 3 دوربینش ایزومتریک بود ،نسخه سابسیستنس و 4 اومد دوربین رو کرد آزاد ،این یعنی یک چیز به ظاهر سنتی و ریشه ای این سری تغییر داده می شه ... این اقدام در راستای بهبود گیم پلی بوده ،همون طور که موشن کپچر in-game هم همچین اقدامیه .
اتفاقا از دور که نگاه می می کنیم این دوربین خیلی ریشه ای تر از اون قوز به نظر می رسه !
اون بنده خدایی که می گه ادا اتفار ژاپنی حرفش مبهمه ،دقیقا نمی تونی بگی منظورش استایل کلی و شوخی های کلی بازی بوده یا این قوز و این ها .
به هر حال ،متال گیر باید متال گیر باشد .

بهترین خبر برای من تو دنیای گیم ساخته شدن MGS هستش .
خیالم از بابت بازی راحته راحته . مطمئنم کوجیما مثل همیشه از هر نظر شاهکار میسازه .
امیدوارم خبرهای بیشتری روزه سالگرد MGS راجع به نسخهی بعدی بهمون بدن . یه تیزر تریلر به سبک کوجیما فوق العاده میشه ! :دی

خب وقتى سبک بازى مخفى کاريه اينا هم بايد مخفى کارى کنن ديگه :|

ولى من اين کاراى استادو دوست دارم. خوبه مثل رزيدنت اويل هر چى ميساخت هم دموى گيم پلى و هم دموى داستانيشو ميداد :| فک کنم الان همه داستان و گيم پلى رزيدنت اويل شش رو ديدم ديگه نميخواد بازيو بگيرم :d
ممنون که سبک MGS رو بهم یاداوری کردی!!!!:|:|
گیر چه کسایی افتادیم بغرعان...:|

خدا كنه توي اين mgs5 زمان بازي مال موقعي باشه كه big boss زنده باشه و شخصيت قابل بازي هم خودش باشه .

اگه زمان بازى براى قبل از متال 4 باشه که بيگ باس زنده ست.
واينکه هم اسنيک هم بيگ باس قابل بازى باشن ايده ى جالبيه :-? حتما در نظر ميگيرمش :d

ممنون که سبک MGS رو بهم یاداوری کردی!!!!:|:|
گیر چه کسایی افتادیم بغرعان...:|

حالا چرا داد ميزنى؟
حالا من يه شوخى اى کردم. چرا فقط قسمت شوخيشو جواب ميدى قسمت جديشو ول ميکنى!؟!؟

بازی ژاپنی دیگه همینه دیگه دوست دارید پلی کنید دوست ندارید هم مشکلی نیست
حقیقتا از ایرانی جماعت در حیرتم چیزی گیر نیاوردید به قوز کردن گیر دادید اینم شد مشکل؟؟ بالاخره تم بازی همینه ژاپنی تمم شد و رفت
باید 4 تا فاک فاک خوب بزارن تو بازی تا به کلاس ایرانی جماعت بخوره

آخرین ویرایش:
معلوم نیست بازی مولتی پلتفرم میشه یا نه.شاید بشه.البته بخاطر حجم پایین dvd9 نسبت به blueray روی ایکس باکس شاید یه n تا dvd واسش بدن بیرون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or