عرضه‌ی MGS5 دست‌کم تا تابستان سال آینده

Behrooz

کاربر سایت

کارهای موشن کپچر (Mo-Cap) عنوان Metal Gear Solid 5 هم اکنون در حال انجام می‌باشد. Eric Bossic که همچنین در Mo-Cap سایلنت هیل نقش داشته، امروز طی مصاحبه‌ای با وبسایت Silent Haven اذعان داشت که اخیرا مقداری از کارهای Mo-Cap بازی را برای کوجیما پروداکشن به پایان رسانده است. البته وی اضافه کرد که برای اتمام ساخت بازی، زمان زیادی وقت لازم است.

Eric Bossic در طی مصاحبه‌اش با Silent Haven در مورد کارهای اخیرش، به همکاریش با کوجیما پروداکشن اشاره داشت. وی گقت: "آخرین کارم مربوط میشد به Metal Gear جدیدی که قرار است در آینده عرضه شود. پاییز امسال نیز دوباره به پیش کوجیما پروداکشن برمی‌گردم تا بقیه‌ی کارهای Mo-Cap را انجام دهم. البته ممکنه چند جلسه‌ی دیگر نیز علاوه بر آن، طول بکشد. چون هنوز زمان کارهای زیادی است که برای اتمام ساخت پروژه باید انجام دهیم.

زمانی که از اریک سوال شد بر روی کدام پروژه‌ی Metal Gear کار می‌کنید وی جواب داد: "من بر روی [شماره‌ی] آینده‌ی Meal Gear کار می‌کنم که تنها می‌توانم بگم زودترین زمان ممکن برای عرضه‌‌ی آن تابستان سال آینده می‌باشد. اگر بیش از آن طول کشید، من باز هم فقط بر روی Mo-Cap بازی کار می‌کنم."

در بخشی مصاحبه وی اظهار داشت: "تنها فقط مطمئنم که از صدای من در بازی استفاده نمی‌شود. اما برای بقیه‌ی چیزها هیچ اطلاعی ندارم. حتی نمی‌دانم عنوان بازی چیست [تحت چه عنوانی]، کوجیما پروداکشن واقعا سری و مرموز در این مورد رفتار می‌کند و گاهی اوقات موقع کار سر صحنه حتی نمی‌دانم داستان کامل آن چیست. همه‌ی این‌ها تنها به این‌ خاطره که آن‌ها می‌خواهند این موضوع و در واقع این بازی را مخفی نگه دارند."

"فکر کنم مشکلی نداشته باشه که به این موضوع اشاره کنم که من بر روی این بازی کار می‌کنم، چون همه می‌دانند که کوجیما در حال ساختن چیز جدیدی است. و حتی عکس خودم را به همراه وی در محل کار در اینجا گذاشتم. تنها چیزی که هست، من برای مدتی نمی‌توانم جوابی به سوالات شما در مورد بازی [MGS5] بدهم و یا اینکه چیزی در مورد آن بگویم."

Source

خداکنه اطلاعاتی از بازی خود این کوجی بده...خیلی مسخرن اینقدر مخفی کاری میکنن!!!:|

خب وقتى سبک بازى مخفى کاريه اينا هم بايد مخفى کارى کنن ديگه :|

ولى من اين کاراى استادو دوست دارم. خوبه مثل رزيدنت اويل هر چى ميساخت هم دموى گيم پلى و هم دموى داستانيشو ميداد :| فک کنم الان همه داستان و گيم پلى رزيدنت اويل شش رو ديدم ديگه نميخواد بازيو بگيرم :d

اصلا تا یه خبر در مورد mgs5 و کوجیما میبینم جیگرم همجین حال میاد . مولتی بشه یا حتی انحصار 360 هم بشه (!) واسم مهم نیس دیگه ! فقط بیاد این لامصب تو این نسل.

MGS با شماره ی چهار تموم شد اونم تو اوج هیچ دلیلی برای ادامه دادنش وجود نداره داستان بازی واقعا کشش نداره سرنوشت همه ی شخصیتا مشخص شد و تمام گره های داستانی باز شده و حفره های داستانی جواب داده شده
کاشکی کوجیما از این نبوغش برای ساختن یه بازی جدید استفاده میکرد یکی از دلایلی که دیوید کیج رو دوست دارم همینه که بازیای جدید درست میکنه و بی خود IP های قدیمیرو کش نمیده
اگرم روزی بخواد MGS5 رو درست کنه حداقل امیدوارم بذاره واسه نسل بعد نه این نسل که دیگه داره نفسای آخرشو میکشه

ممنونم کوجیما که به فکر من و امثال من هستی و همیشه بازیهات میشه بخشی از زندگی من واقعا وقتی شنیدم داره روی یه mgs دیگه کار میکنه بغض من رو گرفتم...!!با خودم گفتم باز برمیگردم به ایام جوونی و قدیم و دوباره تو گذشته زندگی میکنم واقعا ازت ممنونم...!!

نه كه اصلا تو MGS3 نبوديم !!
كلا دار و ندار PS3 بايد ترول بشه !!
دقت کردی وحید شدی کاسه داغ تر از آش؟
هرکی هرچی میگه فوری ربط میدی به فن بودن و میگی چون مال PS3 هست؟
مگه هرکسی گفت فلانه یعنی خواسته یک تیکه بندازه به کنسول PS3؟ خب راست میگه دیگه MGS4 یک سری حرکات مسخره ژاپنی توش موج میزد حالا MGS4 آخرین شمارس داره میگه.
شماره های قبلشم همین بوده . . .

اگر واقعن میدونی یک مذهب تشکیل بده PS3 و بازیهای روشو بزاریم تو مذهب شبا بپرستیم :|.

؟
خب راست میگه دیگه MGS4 یک سری حرکات مسخره ژاپنی توش موج میزد حالا MGS4 آخرین شمارس داره میگه.
شماره های قبلشم همین بوده . . .

.

ميثم چرا متوجه نيستي كه اين ژاپني بازي ها يه خصوصيت در اين سري هست !! تو شماره سوم و دوم هم كم نبود از اين صحنه ها !! كلا سازنده ژاپني هست و بايد اين حركات باشه !! كلا تم بازي ژاپني هست جز اينكه در يك محيط غربي با شخصيت هاي غربي اتفاق ميوفته !! روابط ، ديالوگ ها ، انيميشن هاي تمام بازي هاي اين سري هميشه ژاپني وار بود و انتقادي به هيچ وجه بهش وارد نيست ! كسي كه اين سري رو دوست داره قطعا اين شمايل ها رو هم دوست داره !! كلا جو اين سري ژاپني هست و چيز ديگه اي هم انتظار نميره !!

کوجیما فقط به من بگه رو چی میاد این لامصــــب من برم بخرم ! 5 میلیونم باشه می خرم تا این نسخه 5 رو بازی کنم ! البته شخصا اگه رو کنسول سونی باشه بیشتر راضی می شویم ! :d

ميثم چرا متوجه نيستي كه اين ژاپني بازي ها يه خصوصيت در اين سري هست !! تو شماره سوم و دوم هم كم نبود از اين صحنه ها !! كلا سازنده ژاپني هست و بايد اين حركات باشه !! كلا تم بازي ژاپني هست جز اينكه در يك محيط غربي با شخصيت هاي غربي اتفاق ميوفته !! روابط ، ديالوگ ها ، انيميشن هاي تمام بازي هاي اين سري هميشه ژاپني وار بود و انتقادي به هيچ وجه بهش وارد نيست ! كسي كه اين سري رو دوست داره قطعا اين شمايل ها رو هم دوست داره !! كلا جو اين سري ژاپني هست و چيز ديگه اي هم انتظار نميره !!
حالا من نگفتم بیان غربیش کنن که همچین میگی :دی.
میگم بعضی از المان ها مثل قوز کردن خدایی رو اعصابه :دی.

حالا من نگفتم بیان غربیش کنن که همچین میگی :دی.
میگم بعضی از المان ها مثل قوز کردن خدایی رو اعصابه :دی.

نه ديگه نميشه مثل اينكه بياي بگي من اصلا از ماشين و بازي هاي ريسينگ خوشم نمياد ولي بهترين سري بازي هاي عمرم GT يا FMS هست !! اين خصوصيت هم ريشه در اين سري بازي داره و كسي اين به اصطلاح قوز كردن ها رو دوست نداره انگار با ريشه بازي مشكل داره !!

انيميشن هاي تمام بازي هاي اين سري هميشه ژاپني وار بود و انتقادي به هيچ وجه بهش وارد نيست
اين خصوصيت هم ريشه در اين سري بازي داره و كسي اين به اصطلاح قوز كردن ها رو دوست نداره انگار با ريشه بازي مشكل داره !!
یعنی چی؟! یعنی اگه من دوست داشته باشم مثلا فلان ویژگی یا المان بازی یه جور دیگه میبود این میشه نتیجه گیریش؟!
دوست عزیز واسه خودتون میگم، یه کم حق انتقاد به خودتون بدین، یه کم سعی کنین به جای پذیرفتن بی چون و چرای خروجی یک پروداکت که بهش اعتقاد دارین، اونو سبک و سنگین کنین
نمیشه گفت MGS همینه که هست! شاید من دوست داشته باشم مثلا این گیم پلی تو انگلستان اتفاق میوفتاد، اونوقت چی میشه؟!

من یه چند دقیقه ای به متن خبر نگاه کردم ! و انقدر رفتم نزدیک مانیتور شدم تا مطمئن شم زده MGS5 ! خلاصه خیلی حال داد ! :d
می دونم که شماها هم اینطوری شدید !

اگه قرار باشه به ساز هم برقصن که یه مدل قوز دار باید بدن بیرون یه مدل بدون قوز ! یه پک انگلستان ! یه پک عربستان !
ما متال گیر و بخاطر تفکر کوجیما دوست داریم اگه قرار باشه ما بگیم چجوری باشه پس کوجیما چیکاره اس !

یعنی چی؟! یعنی اگه من دوست داشته باشم مثلا فلان ویژگی یا المان بازی یه جور دیگه میبود این میشه نتیجه گیریش؟!

نمیشه گفت MGS همینه که هست! شاید من دوست داشته باشم مثلا این گیم پلی تو انگلستان اتفاق میوفتاد، اونوقت چی میشه؟!

اينجا ديگه اين قضيه اتفاق ميوفته عزيز :

"نه ديگه نميشه مثل اينكه بياي بگي من اصلا از ماشين و بازي هاي ريسينگ خوشم نمياد ولي بهترين سري بازي هاي عمرم GT يا FMS هست !! يا مثلا بگي بهترين سري بازي عمرم GT هست ولي كاشكي بازي شوتر ميشد يا مثلا سبك بازي اركيد ميشد !!"

اخه جيز ديگه اي نميشه در مورد سري MGS گفت جز اينكه همينه كه هست و خيلي ها هم مثل بنده برعكس اين خصوصيت و ژاپني وار بودن اين سري رو دوست دارند ! اين قضيه هم تا وقتي سازنده بازي كوجيما و افراد ژاپني باشند انتقاد به هيچ وجه فايده و تاثير نداره و اين خصوصيت بازي هاي ژاپني هست .

خداييش مثال خيلي بدي زديد خب منم دوست دارم مثلا بازي وقايعش تو شيراز بود ولي خب اين قضيه با قضيه ريشه بازي خيلي فرق داره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or