عذر خواهی Nvidia از اشتباه در باره اعلام خبر انتشار GTA V برای پلتفرم PC

HosseinBrusli

کاربر سایت
gta-5-wallpaper-hd-1080p1-600x300.jpg

همانطور که میدانید ، Chris Evenden یکی از مدیران ارشد Nvidia چند روز پیش اعلام کرد Grand Theft Auto V در پاییز 2013 برای PC منتشر خواهد شد که این حرف باعث دلخوری و ناراحتی استدیو Rockstar شد . پس از این اظهار نظر وآشفته بازی که به وجود آمد بود ، کم کم Nvidia عقب نشینی کرد و بیانیه ای به شرح زیر ارسال کرد :
لطفا توجه داشته باشید که روز پنج شنبه تیم سرماه گذاری ما ، لیستی از بازیهایی را منتشر کرد که علاقه مندان زیادی دوست دارند تا آنها را بر روی پلفرم PC تجربه کنند که در آن لیست نام GTA V هم به چشم میخورد . این لیست برای ایجاد شور و شوق در صنعت گیم تنظیم شده بود و Nvidia هیچ دانش خاصی برای پیش بینی وجود نسخه PC بازی GTA V ندارد و ما هیچ اطلاعاتی در باره نسخه PC این بازی نداریم . به همین دلیل ما از این کار عمیقا متاسفیم ( و از طرفداران بازی عذرخواهی میکنیم ) .

منبع

اگه یادتون باشه RED DEAD هم سال هاست میخواد عرضه بشه . ما که هنوز منتظریم . :d

RED DEAD نسخه قبلیش که رو PS2 و Xbox هم بود برا پی سی عرضه نشد خب
GTA همیشه عرضه شده نسخه های اصلیش
ایندفعه هم استثنا نیس.میاد ولی دیرتر میاد.احتمال نیومدنش واسه پی سی خیلی کمه با توجه به شواهد

RED DEAD نسخه قبلیش که رو PS2 و Xbox هم بود برا پی سی عرضه نشد خب
GTA همیشه عرضه شده نسخه های اصلیش
ایندفعه هم استثنا نیس.میاد ولی دیرتر میاد.احتمال نیومدنش واسه پی سی خیلی کمه با توجه به شواهد

من فکر میکنم این نسخه فرق میکنه ! برای همین نمیاد ! :d یادمه زمانی که راک استار بازی RED DEAD و میساخت ، به خبرگذاریا گفته بود ، ما در حال ساخت بزرگترین ، و بهترین بازی تاریخ راکستار و یکی از بزرگترین ادامه ها هستیم . و درنهایت بازی برای کنسول ها فقط منتشر شد . حلا هم همین جمله ها رو برای GTA V به کار بردن . اما اینبار با شوق و ذوق بیشتر :d .

کلا راکستار خرواکش کنسوله : نمونه اش هم بازیهای زیر :

REDA DEAD
AGENT
MANHUNT 2
MIDNIGHTCLUB

که شاخ ترین بازیهای این استدیو هست به هیچ عنوان روی PC نیومده و نخواهند اومد . البته AGENT همچنان تو لیست بازیهای در حال توسعه این استدیو هست . کاری نداریم کی میاد . خواستم بگم این بازی هم تو لیست کنسول هاست . با این اوصاف اخر نسل بودن و حرف های چند پهلو راکستار ، احتمال اومدنش برای PC واقعا کم شده . من خودمم نمیدونم دلیل اینکه دارن بازی درمیارن که بریا PC نیاد چیه . اما فعلا که اینطور میگن که نمیاد . یا با تاخیر زیاد میاد .

من به شایعه ایی که گیمرها ساختن کاری ندارم
از اول راک استار گفته بود که نسخه PC از RDR در کار نخواهد بود ( دقیقا همین جمله) بازم بعضی ها داستان می ساختن
اما در مورد GTA راک استار همیشه گفته فعلا تمرکز روی نسخه های کنسولی هست همین نه بیشتر نه کمتر (هرچند پشتیبانی راک استار ی بار لو داد)
پرت IV با اونقدر ها هم بد نبود! بخصوص با پچ آخر همه مشکلاتش حل شده بود
یادمون نره IV اولین تجربه راک استار در دنیای HD و موتور RAGE بود
از اون زمان نزدیک 6 سال میگذره
خوب اون اولش GTA IV واقعا بد بود افت فریم شدید و... خیلی بد بود بالاخره تمام سیاست ها ی ROCKSTAR تخریب pC است
VALVE ولی عوضشVALVE هوا مون داره جونم VALVE

من فکر میکنم این نسخه فرق میکنه ! برای همین نمیاد ! :d یادمه زمانی که راک استار بازی RED DEAD و میساخت ، به خبرگذاریا گفته بود ، ما در حال ساخت بزرگترین ، و بهترین بازی تاریخ راکستار و یکی از بزرگترین ادامه ها هستیم . و درنهایت بازی برای کنسول ها فقط منتشر شد . حلا هم همین جمله ها رو برای GTA V به کار بردن . اما اینبار با شوق و ذوق بیشتر :d .

کلا راکستار خرواکش کنسوله : نمونه اش هم بازیهای زیر :

REDA DEAD
AGENT
MANHUNT 2
MIDNIGHTCLUB

که شاخ ترین بازیهای این استدیو هست به هیچ عنوان روی PC نیومده و نخواهند اومد . البته AGENT همچنان تو لیست بازیهای در حال توسعه این استدیو هست . کاری نداریم کی میاد . خواستم بگم این بازی هم تو لیست کنسول هاست . با این اوصاف اخر نسل بودن و حرف های چند پهلو راکستار ، احتمال اومدنش برای PC واقعا کم شده . من خودمم نمیدونم دلیل اینکه دارن بازی درمیارن که بریا PC نیاد چیه . اما فعلا که اینطور میگن که نمیاد . یا با تاخیر زیاد میاد .

ManHunt 2 که برای PC اومده برادر :d
فرقش دقیقا همینجاس که راک استار در مورد RDR از همون اول گفت نسخه PC در کار نیست ( گیمرها رویابافی می کنن و شایعه می سازن)
ولی در مورد GTA V اصلا چنین حرفی نزده
شک نکن که 1 ماه بعد از انتشار نسخه های کنسولی نسخه PC تایید و چند ماه بعد منتشر میشه مثل همیشه
شواهدی از ساخت نسخه PC بازی GTA V

آخرین ویرایش:
ManHunt 2 که برای PC اومده برادر :d
فرقش دقیقا همینجاس که راک استار در مورد RDR از همون اول گفت نسخه PC در کار نیست ( گیمرها رویابافی می کنن و شایعه می سازن)
ولی در مورد GTA V اصلا چنین حرفی نزده
شک نکن که 1 ماه بعد از انتشار نسخه های کنسولی نسخه PC تایید و چند ماه بعد منتشر میشه مثل همیشه
شواهدی از ساخت نسخه PC بازی GTA V

واقعا من هانت اومد برای pc ! :d تو سایت خود راکستار ندیدم دراین مورد چیزی بزنه !
اون مدارک و شواهد هم همشون فیک هستن ! :|:d

واقعا من هانت اومد برای pc ! :d تو سایت خود راکستار ندیدم دراین مورد چیزی بزنه !
اون مدارک و شواهد هم همشون فیک هستن ! :|:d

خوشم میاد ترول می کنی به قصد کشت =))
تو GTAF لیست کامل 10 تاش هست در اصل قرار بوده GTAV سال 2011 منتشر بشه ولی تصمیم راک استار عوض شد ( توی سایت خود T2 برنامه های آینده نوشته شده بود که بعدا حذف کرد) اما ملت از کش گوگل پیداشون کردن و عکسش هست

حتی DLC های IV هم برای PC اومده بود .
راک استار فعلا هدفش سود از طریق کنسول هاست و بعد PC.

دیگه مثه روز روشنه هنوز بعضی ها شک و شبهه دارن .

بابا این Rockstar می‌خواست سوپرایز کنه PC Gamer هارو، این Nvidia اومد لو داد راکستار هم گفت چرا لو دادی :دی
حالا اومده مغذرت خواهی کرده لول
100% میاد

در مورد افت فریم روی pc خواهشا حرف نزنید

ببینم اینجا کسی سنش قد میده به E3 زمان عرضه gta iv کنسول ؟
ی پل نشون میداد ی کامیون داشت ازش بالا میرفت ( گیم پلی ) .
15 ~ 20 فریم :-&

احتمالا :d زمانی به ارزوم میرم که پلتفرم PC نیست و نابود بشه .
منم از صمیم قلب ارزو دارم pc نستو نابود بشه .:d فقط موندم اگه پی سی نیستو نابود بشه بازی های انحصاری کنسولهارو میخوان با کمک بقال سرکوچه بسازن احتمالا.

اینم که یه عده تو رویای نابودی کنسول به سر می برند یه توهم به اندازه رویای نابود شدن کنسول ها هست. کنسول ها با بازی های انحصاری شون نباشن ویدیوگیم هم در کار نیست. نمی دونم کی این بحث رو تو این سایت راه انداخت که تو این نسل کنسول ها چون چند تا بازی RPG روشون اومد (حالا انگار رو کنسول بازی مثل FF که N عدد RPG از روش الگو برداری کردن نبوده) و به این دلیل بود که کیفیت RPG ها اومد پایین و ساده شدن باید نابود شن! چنین چیزی رو تو رویا ببینید چون بشه ویدیو گیمی هم دیگه وجود نخواهد داشت، اولشم شرکت معظم سردمدار ساخت کارت گرافیک معبود و... نابود می شه کنسول نباشه چون دیگه ویدیو گیم نیست. گاهی اوقات آدم چیزایی می شنوه خندش می گیره...اونم یکی مثل من که با امثال شینوبی شروع کرده رسیده به TLOU.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or