عذر خواهی Nvidia از اشتباه در باره اعلام خبر انتشار GTA V برای پلتفرم PC

HosseinBrusli

کاربر سایت
gta-5-wallpaper-hd-1080p1-600x300.jpg

همانطور که میدانید ، Chris Evenden یکی از مدیران ارشد Nvidia چند روز پیش اعلام کرد Grand Theft Auto V در پاییز 2013 برای PC منتشر خواهد شد که این حرف باعث دلخوری و ناراحتی استدیو Rockstar شد . پس از این اظهار نظر وآشفته بازی که به وجود آمد بود ، کم کم Nvidia عقب نشینی کرد و بیانیه ای به شرح زیر ارسال کرد :
لطفا توجه داشته باشید که روز پنج شنبه تیم سرماه گذاری ما ، لیستی از بازیهایی را منتشر کرد که علاقه مندان زیادی دوست دارند تا آنها را بر روی پلفرم PC تجربه کنند که در آن لیست نام GTA V هم به چشم میخورد . این لیست برای ایجاد شور و شوق در صنعت گیم تنظیم شده بود و Nvidia هیچ دانش خاصی برای پیش بینی وجود نسخه PC بازی GTA V ندارد و ما هیچ اطلاعاتی در باره نسخه PC این بازی نداریم . به همین دلیل ما از این کار عمیقا متاسفیم ( و از طرفداران بازی عذرخواهی میکنیم ) .

منبع

بروسلی جان زیاد سخت نگیر داداش.
این بازی بهترین IPـه *R هست، همیشه واسه PC اومده، این سری هم واسه PC میاد. بی‌خود با قیاس‌‎های مع‌الفارقت سوژه نده دست ملت.
پلتفرم PC هم اگه قرار بود نابود شه، نسل قبل و با اون اوضاع اسفناک نابود می‎شد، الان که همه شواهد و قرائن نشون‎دهنده رشد بیشتر و محبوبیت بیشتر این پلتفرم هستند.
خلاصه بی‌خیال شو، هم خود راحت‎تری هم با اعصاب ملت بازی نمی‎کنی :d

پ ن : فقط 37 روز دیگه تا بازگشایی مدارس :bighug:

منم از صمیم قلب ارزو دارم pc نستو نابود بشه .:d فقط موندم اگه پی سی نیستو نابود بشه بازی های انحصاری کنسولهارو میخوان با کمک بقال سرکوچه بسازن احتمالا.
محض اطلاع بازی هارو با کامپیوتر های اداری میسازن نه کامپیوتر شخصی:d

من فکر میکنم این نسخه فرق میکنه ! برای همین نمیاد ! :d یادمه زمانی که راک استار بازی RED DEAD و میساخت ، به خبرگذاریا گفته بود ، ما در حال ساخت بزرگترین ، و بهترین بازی تاریخ راکستار و یکی از بزرگترین ادامه ها هستیم . و درنهایت بازی برای کنسول ها فقط منتشر شد . حلا هم همین جمله ها رو برای GTA V به کار بردن . اما اینبار با شوق و ذوق بیشتر :d .

کلا راکستار خرواکش کنسوله : نمونه اش هم بازیهای زیر :

REDA DEAD
AGENT
MANHUNT 2
MIDNIGHTCLUB

که شاخ ترین بازیهای این استدیو هست به هیچ عنوان روی PC نیومده و نخواهند اومد . البته AGENT همچنان تو لیست بازیهای در حال توسعه این استدیو هست . کاری نداریم کی میاد . خواستم بگم این بازی هم تو لیست کنسول هاست . با این اوصاف اخر نسل بودن و حرف های چند پهلو راکستار ، احتمال اومدنش برای PC واقعا کم شده . من خودمم نمیدونم دلیل اینکه دارن بازی درمیارن که بریا PC نیاد چیه . اما فعلا که اینطور میگن که نمیاد . یا با تاخیر زیاد میاد .

دوست عزیز اطلاعاتتو آپدیت کن چون من manhunt 2 رو روی pc تموم کردم

محض اطلاع بازی هارو با کامپیوتر های اداری میسازن نه کامپیوتر شخصی:d
بله اونا جزو پی سی حساب نمیشن .به اونا میگن کنسول اداری که باهاشون بازی میسازن . کارت گرافیکشونم برای amd/nvidia نیست از عالم غیب حضور کردن
کاشف به عمل اومده اولین باری که انویدیا شروع کرد به تراشه درست کردن از تراشه یک ابر کنسول الگو برداری کرده بوده .

ممنون از اطلاع رسانیتون

آخرین ویرایش:
بله اونا جزو پی سی حساب نمیشن .به اونا میگن کنسول اداری که باهاشون بازی میسازن . کارت گرافیکشونم برای amd/nvidia نیست از عالم غیب حضور کردن
کاشف به عمل اومده اولین باری که انویدیا شروع کرد به تراشه درست کردن از تراشه یک ابر کنسول الگو برداری کرده بوده .
ممنون از اطلاع رسانیتون
کامپیوتر انواع مختلفی داره که کامپیوتر شخصی (PC) یه نوعشه
PC : personal computer

دیگه کار به توضیح واضحات کشید8-|

کامپیوتر انواع مختلفی داره که کامپیوتر شخصی (PC) یه نوعشه
PC : personal computer

دیگه کار به توضیح واضحات کشید8-|
جدا چه جالب نمیدونستم
یادم باشه حتما ته مقاله [FONT=&amp]parallel computing [/FONT] به این مورد کلیدی اشاره کنم
ممنون از توضیحات درخشان

آخرین ویرایش:
احتمالا
yahoo_4.gif
زمانی به ارزوم میرم که پلتفرم PC نیست و نابود بشه .
خارج از شوخی یکی از فواید PC همینه که فقط برای گیم نیست و میلیونها کاربرد داره خیلی زمان میبره تا کامل منقرض بشه . صدها شرکت ASUS/PNY .NVIDIA .INTEL.AMD.MSI . و..... ازین راه نون میخورن

اما قبل از اینکه PC منقرض بشه در اینده با فراگیر شدن سیستم ابری قوطی ها خیلی زود منقرض میشن . خیلی راحت طرف TV وصل میکنه به اینترنت شروع میکنه به بازی کردن . (مسئله کپی خور شدن قوطی ها هم از بین میره کمک زیادی به صنعت گیم خواهد شد )

ماکرو سونی هم بجای اینکه کلی هزینه کنن برای تولید سخت افزار محدود و دستو پاگیر قوطی ها همون هزینه رو صرف ایجاد سرورهای جدید و سرمایه گزاری و پشیبانی از طراحان بازی خواهند کرد ..

انشاالله ...:d

آخرین ویرایش:
خارج از شوخی یکی از فواید PC همینه که فقط برای گیم نیست و میلیونها کاربرد داره خیلی زمان میبره تا کامل منقرض بشه . صدها شرکت ASUS/PNY .NVIDIA .INTEL.AMD.MSI . و..... ازین راه نون میخورن

اما قبل از اینکه PC منقرض بشه در اینده با فراگیر شدن سیستم ابری قوطی ها خیلی زود منقرض میشن . خیلی راحت طرف TV وصل میکنه به اینترنت شروع میکنه به بازی کردن . (مسئله کپی خور شدن قوطی ها هم از بین میره کمک زیادی به صنعت گیم خواهد شد )

ماکرو سونی هم بجای اینکه کلی هزینه کنن برای تولید سخت افزار محدود و دستو پاگیر قوطی ها همون هزینه رو صرف ایجاد سرورهای جدید و سرمایه گزاری و پشیبانی از طراحان بازی خواهند کرد ..

انشاالله ...:d

به همین خیال باش تاصبحت بدمد :d
اتفاقا سیستم ابری اساسش برای کنسول ها طراحی شده . نه PC های لگنی که استاندارد خاصی تو پذیرش میزان فریم استاندارد و ثابت ندارن :d

چه کنیم هی شایعه میاد ولی راکستار مرد حرف هست (مثل red dead redemption که هیچوقت برای pc ریلیز نشد)

اون فرق میکنه و احتمالا هیچ وقت هم نمیاد کسی که بخواد بازی کنه باید کنسول بخره ولی gta از قدیم واسه پی سی همیشه اومده چه بسا بعضی نسخه هاش مثل san andreas تو pc با گرافیک و موارد بیشتری اومده! هر چند من خودم کنسول دارم و فن پی سی نیستم لازم بود اینو بگم :دی

به همین خیال باش تاصبحت بدمد :d
اتفاقا سیستم ابری اساسش برای کنسول ها طراحی شده . نه PC های لگنی که استاندارد خاصی تو پذیرش میزان فریم استاندارد و ثابت ندارن :d
خوبه حداقل مردم از لگن یه استفاده ای میبرن ولی قوطی رو همه میندازن تو دله ;)!

ای بابا اون موقع که gta 2 بعدی روی pc بازی میکردیم برای کنسول ها قارچ خور میومد! حیف که این شرکت ها پول پرست شدن وگرنه خیلی از بازی ها مثل کال اف و pop و .... روی پی سی زاده شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or