عدم سازگاری کینکت XBOX ONE با PC

HoR!ZoN

کاربر سایت
xbox-product610.jpg

دارندگان کنسول XBOX ONE قادر به اتصال کینکت این دستگاه به کامپیوترهای شخصیشان نخواهند بود این در حالی است که مایکروسافت یک پیشنهاد جداگانه برای فروخته شده مدلی از سیستم های خود معرفی کرده است.

وب سایت Ars Technica طی یک بیانیه ای از طرف مایکروسافت اعلام کرده است که کینکت 2 یا کینکت کنسول XBOX ONE قابلیت اتصال به PC های خانگی را نخواهد داشت. این سیستم یک طراحی کاملا خاص و همچنین یک کانکتور اختصاصی به جای USB خواهد داشت. شرکت، همانطور که بسیاری از علاقمندان دوست دارند؛ این سیستم را مطابق میل شان نساخته است و مثل گذشته به کمک یک آداپتور به درگاه USB کامپیوتر وصل می شود.

در آینده یک سخت افزار جداگانه ای با نام کانکتور مستقیم USB برای کینکت عرضه خواهد شد. سخنگوی مایکروسافت در این زمنیه به Ars Technica می گوید: " کینکت نسل بعد برای سیستم عامل Windows به طور کامل تست شده است و تمامیه تجربیات کیکنت را دربر خواهد گرفت. کینکت XBOX ONE نیز طراحی و ساخت اش کاملا تمام شده و در مراحل آزمایش با XBOX ONE می باشد. "

برای یه دفاع بیخود از هرکاری که مایکرو میکنه دانش خودت رو زیر سوال نبر.

بازی اصلا ربطی به سخت افزار نداره. کسی نمیگه چرا بازی های X1 که برای کینکت هستن رو نمیشه با کینکت و PC بازی کرد. سخت افزارش بحثش جداست. اما همین سونی که میگی اجازه میده گیم پد PC رو برای PS3 هم استفاده کنی و مجبورت نمیکنه وقتی خودت گیم پد داری بری DS3 بخری.

اما مایکرو خودش صاحب دو پلتفرم X1 و Win هست. دلیلی نداره یه تکنولوژی سخت افزاری مشابه رو منحصر به هر پلتفرم کنه. اینکار مصداق بارض تیغ زدن ملت هست! مایکروسافت به من مشتری حق انتخاب نمیده و من مجبورم Kinect رو بزور روی X1 بخرم و بخاطرش پول بیشتر بدم در صورتی که چون X1 ضعیف تر از PS4 هست، تکنولوژی رمش قدیمی و ارزون ترـه و هدست هم نداره باید قیمت خالی کنسول یه چیزی بین 300 تا 350 دلار میبود اما با این حال اگه بخوام از کینکت روی PC استفاده کنم باز باید برم یه کینکت دیگه به قیمت 400 دلار (؟) بخرم!

سوال من اینه، مایکروسافت چرا کنسولش رو بدون Kinect نمیفروشه، بعد بیاد به ما حق انتخاب بده اگه روی کنسول یا PC میخوایم از کینکت استفاده کنیم بریم به صورت مجزا خریداریش کنیم؟
جدیدا شما و دوستان چه بند و بساط ترول راه انداختید باریکلا :) مگه براتون مهمه که این وسط چه اتفاقی می افته فقط تو تاپیکهاش فعالیت گسترده دارید البته به من مربوط نیست فقط سوال بود ؟!

یعنی الان مایکروسافت موظف هست سخت افزار کنسول و هرچی براش وصل میشه را طوری طراحی کنه که تو pc هم راحت وصل کنی ؟ اینجا مایکرو گفته بعدا یه تبدیل مخصوص usb براش جور میکنیم حالا اتفاقی افتاده ؟ کسی ندونه فکر میکنه این پلتفورم pc و کلا سخت افزارش برای مایکروسافت هست و فقط سیستم عامل نیست !

این کنسول ضعیفت هم جدیدا بدجوری افتاده تو دهنتون ! لول . چون ps4 رمش از نوع gddr 5 هست قویتر و گرونتر هست از طرفی اون چیپهای مخصوص x1 همشون مفت و مجانی تو کنسول جایگذاری شده ! :lol:

شما هم پسفردا سعی کن x1 نخری تا کیکنت به زور نخری لول ! اصلا مگه میخوای بخری ؟این نسبت نگرانیها و مسئولیت طلبی ps فنها جدیا منو کشته ! :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or