عدم سازگاری کینکت XBOX ONE با PC

HoR!ZoN

کاربر سایت
xbox-product610.jpg

دارندگان کنسول XBOX ONE قادر به اتصال کینکت این دستگاه به کامپیوترهای شخصیشان نخواهند بود این در حالی است که مایکروسافت یک پیشنهاد جداگانه برای فروخته شده مدلی از سیستم های خود معرفی کرده است.

وب سایت Ars Technica طی یک بیانیه ای از طرف مایکروسافت اعلام کرده است که کینکت 2 یا کینکت کنسول XBOX ONE قابلیت اتصال به PC های خانگی را نخواهد داشت. این سیستم یک طراحی کاملا خاص و همچنین یک کانکتور اختصاصی به جای USB خواهد داشت. شرکت، همانطور که بسیاری از علاقمندان دوست دارند؛ این سیستم را مطابق میل شان نساخته است و مثل گذشته به کمک یک آداپتور به درگاه USB کامپیوتر وصل می شود.

در آینده یک سخت افزار جداگانه ای با نام کانکتور مستقیم USB برای کینکت عرضه خواهد شد. سخنگوی مایکروسافت در این زمنیه به Ars Technica می گوید: " کینکت نسل بعد برای سیستم عامل Windows به طور کامل تست شده است و تمامیه تجربیات کیکنت را دربر خواهد گرفت. کینکت XBOX ONE نیز طراحی و ساخت اش کاملا تمام شده و در مراحل آزمایش با XBOX ONE می باشد. "

چرا نمیشه چرا نمیشه؟:دی
خرجش یه کابل USBـه:دی
نه بابا :دی کابل که خودش داره، فقط من وقتی وصل میکنم PC دسته رو میشناسه ولی هیچ کاری انجام نمیده و فقط شارژ میشه. حالا ربطی به تاپیک نداره زیاد ولی یکی تو P.M توضیح بده باید کار خاصی انجام بدم؟ میخوام Trials Evolution بازی کنم :دی
مستقیم نمیشه و دلیلی هم نداره بشه! سونی و PC چه ربطی بهم دارن؟ اما مایکرو و PC بهم ربط دارن! X1 و Win برای خود مایکرو هست! بینهایت چرت و مسخره هست که تکنولوژی میده بیرون که روی X1 و Win‌ کارکرد مشابه داره اما قابل استفاده برای جفتشون نیست! اگه این دوتا تفاوتی باهم داشتن مساله ای نبود اما مگه کینکت رو X1 دقیقا همونی نیست که روی PC هم استفاده میشه؟
من مشکلی با وصل نشدنش ندارم ولی مثلا جالبه تا یه محصول مایکروسافت واسه PC میاد نمیگن ویندوز واسه مایکروسافت هست ولی اینجا ویندوز میشه واسه مایکروسافت :دی اون کینکت هم من نمی دونم دقیقا همون باشه یا نه ولی چیزی که مسلمه اینه که بازیهاش فرق میکنن و اصلا بازی های کینکت X360 واسه PC عرضه نمیشه (اگه اشتباه میکنم لطفا تصحیح کنید).

حالا خوبه خیلی از کسایی که از این سیاست ایراد میگیرن اگه با کینکت x1 میشد رو pc هم کار کرد عمرا یه ساعت هم باهاش کار نمی کنن :d فقط دوس دارن ایراد بگیرن!! :d

من اطلاعی ندارم کدوم قویتره ولی بعید میدونم کل قیمت یه کنسول فقط به قیمت Ram ختم بشه

من نگفتم قیمت کنسول منحصر به رم هست اما تکنولوژی GDDR5 از DDR3 خیلی گرون تره.

من مشکلی با وصل نشدنش ندارم ولی مثلا جالبه تا یه محصول مایکروسافت واسه PC میاد نمیگن ویندوز واسه مایکروسافت هست ولی اینجا ویندوز میشه واسه مایکروسافت
:biggrin1:
اون کینکت هم من نمی دونم دقیقا همون باشه یا نه ولی چیزی که مسلمه اینه که بازیهاش فرق میکنن و اصلا بازی های کینکت X360 واسه PC عرضه نمیشه (اگه اشتباه میکنم لطفا تصحیح کنید).

اینم از ان حرفا بودا!:دی

بازم میگم ما در مورد نرم افزار که صحبت نمیکنیم، میکنیم؟ اصلا دلیلی نداره بازی های X1 برای PC هم بیاد با این توجیح که خوب Win هم برای مایکرو هست!! نگفته احمقانه هست! اما در مورد سخت افزار و یه وسیله جانبی بحث متفاوته. مایکروسافت خودش X1 و PC رو داره و Kincet رو هم خودش ساخته اما داره یه تکنولوژی مشابه رو برای هر پلتفرم به صورت مجزا عرضه میکنه! دلیلیش هم واضح هست، چون Kincet رو داره بلاجبار به همه خریداران X1 میده اما نمیخواد انی که به واسطه X1 یدونه Kincet داره در صورتی که خواست رو PC هم از این تکنولوژی استفاده کنه بتونه از همون Kinect استفاده کنه و ان شخص مجبوره باز هم قیمت X1 پول بده!

از چیه این قضیه دارید دفاع میکنید من نمیفهمم!

بازم میگم ما در مورد نرم افزار که صحبت نمیکنیم، میکنیم؟ اصلا دلیلی نداره بازی های X1 برای PC هم بیاد با این توجیح که خوب Win هم برای مایکرو هست!! نگفته احمقانه هست! اما در مورد سخت افزار و یه وسیله جانبی بحث متفاوته. مایکروسافت خودش X1 و PC رو داره و Kincet رو هم خودش ساخته اما داره یه تکنولوژی مشابه رو برای هر پلتفرم به صورت مجزا عرضه میکنه! دلیلیش هم واضح هست، چون Kincet رو داره بلاجبار به همه خریداران X1 میده اما نمیخواد انی که به واسطه X1 یدونه Kincet داره در صورتی که خواست رو PC هم از این تکنولوژی استفاده کنه بتونه از همون Kinect استفاده کنه و ان شخص مجبوره باز هم قیمت X1 پول بده!
خوب تو میدونی Kinect 2 PC دقیقا چه قابلیت هایی داره و واسه چه کارهایی استفاده میشه؟ بعید میدونم واسه بازی کردن باشه اصلا، کلا بازی واسه Kinect 1 PC ساخته شده؟ :دی اول باید قابلیت ها و کاربردهاش مشخص بشه، بعد میشه نظر داد. اگه قابلیت هاش دقیقا مثل همون Kinect ـی که واسه XOne باشه که حرف تو درسته، ولی من بعید میدونم کسی بره 400 دلار پول بده واسه یه وسیله که اصلا بازی واسش ساخته نمیشه (بر روی PC).
از چیه این قضیه دارید دفاع میکنید من نمیفهمم!
من از چیزی دفاع نمیکنم همون جور که تو تاپیک هدست گفتم حرکت مایکروسافت واقعا احمقانه بوده. ولی اینجا اصلا چیزی مشخص نیست، تو اگه میدونی قابلیت ها و کارایی های Kinect PC چیه، خب به من هم بگو تا بهتر بتونم نظر بدم :دی

برای یه دفاع بیخود از هرکاری که مایکرو میکنه دانش خودت رو زیر سوال نبر.

بازی اصلا ربطی به سخت افزار نداره. کسی نمیگه چرا بازی های X1 که برای کینکت هستن رو نمیشه با کینکت و PC بازی کرد. سخت افزارش بحثش جداست. اما همین سونی که میگی اجازه میده گیم پد PC رو برای PS3 هم استفاده کنی و مجبورت نمیکنه وقتی خودت گیم پد داری بری DS3 بخری.

اما مایکرو خودش صاحب دو پلتفرم X1 و Win هست. دلیلی نداره یه تکنولوژی سخت افزاری مشابه رو منحصر به هر پلتفرم کنه. اینکار مصداق بارض تیغ زدن ملت هست! مایکروسافت به من مشتری حق انتخاب نمیده و من مجبورم Kinect رو بزور روی X1 بخرم و بخاطرش پول بیشتر بدم در صورتی که چون X1 ضعیف تر از PS4 هست، تکنولوژی رمش قدیمی و ارزون ترـه و هدست هم نداره باید قیمت خالی کنسول یه چیزی بین 300 تا 350 دلار میبود اما با این حال اگه بخوام از کینکت روی PC استفاده کنم باز باید برم یه کینکت دیگه به قیمت 400 دلار (؟) بخرم!

سوال من اینه، مایکروسافت چرا کنسولش رو بدون Kinect نمیفروشه، بعد بیاد به ما حق انتخاب بده اگه روی کنسول یا PC میخوایم از کینکت استفاده کنیم بریم به صورت مجزا خریداریش کنیم؟

خودت رو میخوای گول بزنی بحثش جدا هست ولی شرکتها محصولاتشون عمدتا اختصاصی هست و این فقط مختص ماکرو نیست الان سونی هم میتونه خیلی از قابلیت های PS3 رو روی PSV و بر عکس اجرا کنه ولی این کارو نمیکنه و اگر هم بکنه پول از کاربر می گیره
کینکت هم مختص XBOX ONE طراحی شده و اینطوری نیست که از XBOX ONE جداش کنی تا وصل بشه به PC

این قضیه مثل بازی ها می مونه که هیچ شرکتی حاضر نمیشه بازیهاش مُفت و مجانی رو پلتفروم های دیگه اجرا بشه و یحتمل یک پولی از کاربر میگیره

چرا نمیشه چرا نمیشه؟:دی
خرجش یه کابل USBـه:دی

یه چیزی رو باید بری یه جایی تو ویندوزت انگولک کنی!:دی کاربر .: Darkness :. با دوال شوک 3 رو PC موفق به اتمام دارک سولز (با چیت کد البته:shrewd: ) شده!:دی

تا اونجایی که من میدونم سونی درایور رسمی منتشر نکرده و درایور شناسایی دسته روی ویندوز به قول معروف دست سازه :دی

خوب تو میدونی Kinect 2 PC دقیقا چه قابلیت هایی داره و واسه چه کارهایی استفاده میشه؟

اول از اینکه جناب باب هدل، کارگردان تکنولوژی کینکت روی PC اعلام کردن که Kinect 2.0 PC دقیقا همون قابلیت هایی که روی X1 داره رو ارایه میده. مثل دوربین رنگی 1080 و سنسور اینفرارد و ... تنها تفاوت این هست که شما وقتی Kinect 2.0 رو میخری Dev Kit اش رو هم بهت میدن و میتونی خودت باهاش کار کنی و مثلا اپ بنویسی. Kinect 2.0 PC از نظر سخت افزار هیچ فرقی نداره و چون اپن سرس هم هست مشخص نیست چه کارایی های خواهد داشت. خود خریداران تعیین میکنن از کینکت چه استفاده هایی بکنن.

بعید میدونم کسی بره 400 دلار پول بده واسه یه وسیله که اصلا بازی واسش ساخته نمیشه (بر روی PC).

ربطی نداره! کسی Kinect رو روی PC برای بازی نمیخره! البته شاید اگه بازی خوب بیاد اینکارو بکنه اما کینکت رو چون اپن سرس هست میخرن که خودشون باهاش اپ درست کنن. یعنی ممکنه یکی کینکت بخره باهاش یه اپ درست کنه که بشه باهاش تمام کارهای ویندوز رو با صدا و اشاره انجام داد. بعد من و تو جال کنیم بریم بخریمش. در نتیجه کینکت رو PC اصلا جهت گیری صرف برای بازی نداره.

اول از اینکه جناب باب هدل، کارگردان تکنولوژی کینکت روی PC اعلام کردن که Kinect 2.0 PC دقیقا همون قابلیت هایی که روی X1 داره رو ارایه میده. مثل دوربین رنگی 1080 و سنسور اینفرارد و ... تنها تفاوت این هست که شما وقتی Kinect 2.0 رو میخری Dev Kit اش رو هم بهت میدن و میتونی خودت باهاش کار کنی و مثلا اپ بنویسی. Kinect 2.0 PC از نظر سخت افزار هیچ فرقی نداره و چون اپن سرس هم هست مشخص نیست چه کارایی های خواهد داشت. خود خریداران تعیین میکنن از کینکت چه استفاده هایی بکنن.

ربطی نداره! کسی Kinect رو روی PC برای بازی نمیخره! البته شاید اگه بازی خوب بیاد اینکارو بکنه اما کینکت رو چون اپن سرس هست میخرن که خودشون باهاش اپ درست کنن. یعنی ممکنه یکی کینکت بخره باهاش یه اپ درست کنه که بشه باهاش تمام کارهای ویندوز رو با صدا و اشاره انجام داد. بعد من و تو جال کنیم بریم بخریمش. در نتیجه کینکت رو PC اصلا جهت گیری صرف برای بازی نداره.
خب پس یه جور Dev Kit هست دیگه؟ حالا آیا همون کینکتی که رو XOne هست میتونه همین کارها رو انجام بده یا نه؟ اینکه بشه باهاش App و ... درست کرد. من منظورم اینه :دی

تا اونجایی که من میدونم سونی درایور رسمی منتشر نکرده و درایور شناسایی دسته روی ویندوز به قول معروف دست سازه :دی
من صبح تا شب رو لبتاپم با دسته ی PS3 دارم FIFA بازی میکنم .
--------------
واقعا نمیدونم چرا این کینکت رو زوری تو جعبه ی X1 قرار میدن و شما هم مجبوری بخری اونوقت نمیزارن روی PC ازش استفاده کنی. بعد میان برا PC جدا عرضه میکنن.
مخصوصا که ویندوز رو هم خود ماکروسافت منتشر میکنه. اگه کمپانی دیگه ای عرضه میکرد شاید میشد یه توضیحی براش داشت ولی اینجوری... .

دلیلش اینه Kinect واسه Xbox One الزامیه و جزئی از بدنه کنسول هست و بدون کینکت کار نمیکنه که شما ورداری رو PC استفاده کنی. واسه 360 میشد چون الزامی نبود.
این کینکت 400 دلاری هم که واسه PC معرفی شده برای Developer هاست و SDK هست که شامل 2 تا کینکت که یکیش Dev-Kitـه + نرم افزار ها و ابزارهای توسعه.
"
We're continuing our commitment to equipping businesses and organizations with the latest natural technology from Microsoft so that they, in turn, can develop and deploy innovative touch-free applications for their businesses and customers," wrote Heddle in a blog post on the Microsoft Developer Network.
Kinect 2ـه PC واسه end-user ها نیست که برن از فروشگاه بخرن و وصل کنن به PC شون و ازش استفاده کنن چون اصلا برای بازی های PC در نظر گرفته نشده.

یه عده هم طبق معمول همیشه اینجا هستند که بدون داشتن ذره ای اطلاعات و درک از موضوع و فقط برای ترول کردن اینجا نظریه صادر میکنن

دلیلش اینه Kinect واسه Xbox One الزامیه و جزئی از بدنه کنسول هست و بدون کینکت کار نمیکنه که شما ورداری رو PC استفاده کنی. واسه 360 میشد چون الزامی نبود.
این کینکت 400 دلاری هم که واسه PC معرفی شده برای Developer هاست و SDK هست که شامل 2 تا کینکت که یکیش Dev-Kitـه + نرم افزار ها و ابزارهای توسعه.
"
We're continuing our commitment to equipping businesses and organizations with the latest natural technology from Microsoft so that they, in turn, can develop and deploy innovative touch-free applications for their businesses and customers," wrote Heddle in a blog post on the Microsoft Developer Network.
Kinect 2ـه PC واسه end-user ها نیست که برن از فروشگاه بخرن و وصل کنن به PC شون و ازش استفاده کنن چون اصلا برای بازی های PC در نظر گرفته نشده.

یه عده هم طبق معمول همیشه اینجا هستند که بدون داشتن ذره ای اطلاعات و درک از موضوع و فقط برای ترول کردن اینجا نظریه صادر میکنن
نظر شما نظر درستیه اصلا کینکت روی کامپیوتر کاربرد دیگه ای داره و احتملا یه جور dev-kit هم همراهشه که قیمت 399 دلاریش برهمون مبناست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or