عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام ولی من در قسمت xbox............>network ارور می دهد می خواستم به من بگید چه کار کنم؟؟؟
شما تنظیمات IP رو درست انجام ندادی، مرحله اول آموزش صفحه قبل انجام بدی درست میشه...

خوب تنظیماتس چیه؟ برای چیز پی ان؟
بگو بزنم
تو صفحه قبل توضیح دادم. یه بار دیگه بخون و مو به مو انجام بده، درست میشه ...

من ایکس‌باکس و pc رو با هم کانکت می‌کنم ولی‌ وقتی‌ VP*N رو اکتیو می‌کنم دیگه ایکس‌باکس به اینترنت وصل نمی‌شه...چیکار کنم?
زود تر بگيد كارم گيره.:((
كسي نبود؟
به قسمت تنظیمات چیز پی ان برو در قسمت Sharing و و از Home network.... گزینه Loca area Connection انتخاب کن. ضمن اینکه اگه اینکارو نکنی اصلا به لایو وصل نمیشه مگر اینکه کانکشن ها رو با هم Bridge کنی!

كسايي كه مشكل دارن ميتونن از برنامه connectifyme استفاده كنن
همه كارها رو تو چند ثانيه اتوماتيك انجام ميده:d

کارش چی هست
پورت هاي مختلف رو به صورت اتوماتيك روي هم share مي كنه عزيز
ديگه نيازي به تنظيم دستي نداره
شما تنها كاري كه بايد انجام بدي اين هستش كه اول كابل رو به xbox وصل كني و بعدش به قند شكن وصل شي خود نرم افزار ازت ميپرسه كه ميخواي قند شكن رو روي كدوم پورت share كنم بعدش شما ميزني ethernet و ok ميكني و ديگه كار تمومه
براي وصل شدن به اينترنت توي xbox هم بايد اول يه تست connection بگيري و بعدش xbox وصل ميشه به اينترنت و شما راحت ميتوني خريدت رو انجام بدي عزيز:d

آخرین ویرایش:
پورت هاي مختلف رو به صورت اتوماتيك روي هم share مي كنه عزيز
ديگه نيازي به تنظيم دستي نداره
شما تنها كاري كه بايد انجام بدي اين هستش كه اول كابل رو به xbox وصل كني و بعدش به قند شكن وصل شي خود نرم افزار ازت ميپرسه كه ميخواي قند شكن رو روي كدوم پورت share كنم بعدش شما ميزني ethernet و ok ميكني و ديگه كار تمومه
براي وصل شدن به اينترنت توي xbox هم بايد اول يه تست connection بگيري و بعدش xbox وصل ميشه بهواينترنت و شما راحت ميتوني خريدت رو انجام بدي عزيز:d
برای من که درخواستی نیامد

به قسمت تنظیمات چیز پی ان برو در قسمت Sharing و و از Home network.... گزینه Loca area Connection انتخاب کن. ضمن اینکه اگه اینکارو نکنی اصلا به لایو وصل نمیشه مگر اینکه کانکشن ها رو با هم Bridge کنی!
من کار‌هایی‌ که میگی‌ رو انجام دادم ولی‌ وقتی‌ وصل میشم باز هم آی‌پی ایکس‌باکس رو نگاه می‌کنم آی‌پی ایران رو نشون میده...چیکار کنم

حاجی تو خودت امتحان کردی؟
چون من امتحان کردم می نویسه که share شده ولی test conection میزنم دوباره ارورر میده
من که دیگه رسما دیوونه شدم:((

من با چیز پی ان 17 تا کشور دنیا زدم نشد که نشد !

بدبخت شدیم رفت

حالا از بچه های دیگه بپرس بینیم مشکل از پوینت های بینگ هست یا کلا ایراد از یه چی دیگست ؟

---------- نوشته در 05:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:48 PM ارسال شده بود ----------

داداش اکانتت برا کجاست ؟ آمریکا یا اروپا ؟

نکنه پوینتها رو اختصاصی کردن ؟

من با چیز پی ان 17 تا کشور دنیا زدم نشد که نشد !

بدبخت شدیم رفت

حالا از بچه های دیگه بپرس بینیم مشکل از پوینت های بینگ هست یا کلا ایراد از یه چی دیگست ؟

---------- نوشته در 05:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:48 PM ارسال شده بود ----------

داداش اکانتت برا کجاست ؟ آمریکا یا اروپا ؟

نکنه پوینتها رو اختصاصی کردن ؟

ماله امریکاست.اگه هم اختصاصی کرده باشن باید مال امریکا بشه چون فقط امریکایی ها می تونن از بینگ استفاده کنن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or