عدم امکان خرید از لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببخشید روش وایرلس را شما توضیح دادید میخواستم بدونم آیا برای روش USB هم همین کارها را انجام داد یا نه
بله فقط باید USB رو نصب کنید.

---------- نوشته در 02:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 AM ارسال شده بود ----------

خبرش را حتما بده

دوستان من usb رو یه سرشو به مودم میزنم یه سرشو به کامپیتر اما وصل نمیشه در حالی که با لن وصل میشه اینترنت چرا؟ اگه فایلی چیزی میحواد کسی میتونه برام اپلود کنه؟
پسر خوب برای نصب USB باید بری سراغ جعبه مودم ! یه سی دی کوچک توش هست اونو میذاری بعد نصب میکنی! به همین سادگی ...

کار نکرد!!!!!

میگه : problem with your connection
اگه میتونی با temviewr بیا رو laptopa من تنظیمات رو انجام بده لطفا
دیوونه شدم 3 روزه دارم جون میکنم درست نمیشه
تو قسمت network گیر میکنه ارور میده یه بارم تو internet گیر کرد.
دیگه وصل نشد.
کمک!!!!!!!!!!!!!!!
ببین مو به مو انجام ندادی یا چیزی رو از قلم انداختی که ارور داده! یکبار دیگه با صبر و حوصله انجام بده موفق میشی

اضافه کنم که منظور از وایرلس، روتر نیست!! همین خط ADSL اما مودم ADSL-wireless هستش!! یعنی با مودم های شما هیچ فرقی نداره! وایرلسش مثل USB مودم شما عمل میکنه همین!

خوب میگم اگه سی دی شو گم کرده باشم فایلی چیزی تو اینترنت نیست دانلود کنم ؟

صبحت با ساپورت ماکروسافت:

Liam:
Ok I am looking at your account and all seems to be fine Luffy. The only thing which would be stopping it would be a region issue. I can see you are in Iran and are using US information on your account. The
IP will not allow you to download all content on the marketplace because of this.
Liam:
Ok I am looking at your account and all seems to be fine Luffy. The only thing which would be stopping it would be a region issue. I can see you are in Iran and are using US information on your account. The IP will not allow you to download all content on the marketplace because of this.
Yes it is annoying that Xbox Live is not currently out in your country there is a good few countrys that still do not have service at the moment. I am hoping as we move forward though Microsoft will eventually support all countrys.

وقایع اخیر باعث این شده چون تا 10 روز پیش راحت میشد خرید کرد.

من 1000 بار زدم فایده نداره.
با teamviewer بیا ok کن برام.
جبران میکنم.
ای دی یاهو برای صحبت: alisalimi200

چرا نمیشه از سایت xbox انلاین پس خرید؟ من با v .. n به سایتش رفتم اواتار خریدم

دوستان من دارم چت میکنم ب ایکیشون گفت ارورو اینارو بگو شاید از اینجا برات ردم کنیم

بابا هی نرید همتون با support جت کنید . حساس میشن رومونا!!!! اونم با اون وضع صحبت کردناتون... البته قصد توهین به هیچ کس رو ندارم.

اگه تو قسمت network ----> Internet ارور میده یعنی اینکه IP ها رو درست وارد کردی. مشکل از چیز پی ان هست. تنظیمات اونو درست نکردی...
سلام ولی من در قسمت xbox............>network ارور می دهد می خواستم به من بگید چه کار کنم؟؟؟

من ایکس‌باکس و pc رو با هم کانکت می‌کنم ولی‌ وقتی‌ VP*N رو اکتیو می‌کنم دیگه ایکس‌باکس به اینترنت وصل نمی‌شه...چیکار کنم?
زود تر بگيد كارم گيره.:((
كسي نبود؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or