عادات عجیب شما در بازی‌ها

Behrooz

کاربر سایت
اینو تو NeoGAF و Reddit دیدم جالب بود! :d

عادات و کارهای عجیب غریبی که تو بازی ها را انجام میدید بگید!

خودم:

وحشتناک ریلود میکنم، تقریبا هر یه تیری که میزنم پشت سرش ریلود میکنم! :d
یه عادت مسخره ای که دارم قبل از اینکه برم تو بازی حتما باید ستینگ بازی و کنسول و PC رو چک کنم نمیدونم چرا حس میکنم خودش خودشو تغییر میده منم باید حتما چک کنم! :d
تو Assassins's Creed موقع لودینگش حتما باید دوربین رو دور سرم با سرعت بچرخونم! :d

نوبت شماست! :d [h=2][/h]

جالبه!
والا اون ریلود کردن یه بیماری واگیرداره و همه بهش مبتلا هستن:d
بازی های H&S همیشه بیخورد برا خودم کمبو میزنم! هیچ دشمنی هم نیست ولی من همینجوری کمبو میزنم! اصلا امکان نداره این مورد توی بازیا رعایت نشه!:d
عادت دیگه توی بازی هایی هست که سیستم گردش پول دارن. فوق العاده خسیسم!:d عادت کردم پول خیلی کم خرج کنم و آخر بازی روی دستم میمونن:|
و مورد آخرم توی همه بازیا بیخود چند دقیقه راه میرم و مناظر رو نگاه میکنم:d

ما هم عادت هایی داریم#:-s
توی cod حتما باید نشونه بگیرم بعد تیر بزنم ، چه نزدیک چه دور (xbox 360):d
توی nfs هم سر پیچ نمیتونم مثل آدم دور بزنم حتما باید دریفت بزنم ، چه پیچ تند چه پیچ ملایم(xbox 360):d

همون اول بازی مدام به در و دیوار و آبجکت ها تیراندازی میکنن ببینم تخریب پذیری داره یا نه :دی
یا یهو با سر میدوم تو دیوار ببینم رد میشه ازش یا نه :دی

همیشه هم یه دوربین دستمه از باگ ها عکس مگیرم :|

من عادت دارم بازیهایی که فیزیک بالایی دارن رو مورد ازار و اذیت قرار بدم.مثل هیلو و هاف لایف و جی تی ای و ... .
به عنوان مثال،در بازی GTA IV انقدر با هلیکپتر فرود اومدم روی یه امبولانس ، که قد امبولانس کوتاه شد:d

به همه چیز شلیک می کنم تا ببینم چطوری میشه:d
روی همه چیز تو بازی ها ,فشنگ،نارنجک،فلش بنگ و... خسیس هستم آخر هر مرحله اضافه میارم معمولا!:d

من هميشه با بازي كردن بازيهاي بزرگ مشكل دارم! يعني از اين ميترسم كه مبادا صحنه‌اي، ديالوگي رو از دست بدم يا به يه جايي كه ميبايد سر نزنم! هميشه اين نگراني رو دارم و متاسفانه بعضي جاها اين ترس از نديدن مانع لذت بردن از چيزهايي كه ميبينم ميشه!
+
يه عادت ديگه كه شايد خيلي‌ها داشته باشن و منم قبلا داشتم اينه كه وقتي يه اسلحه «خفن» تو يه بازي پيدا ميكردم حتي يه تيرم باهاش نميزدم و نگهش ميداشتم واسه شرايط بحراني‌تر. بعد بازي تموم ميشد و ميديدم كه اصلا ازش استفاده نكردم! ولي جديدا هر اسلحه‌اي كه پيدا كنم روي اولين دشمني كه ببينم پيادش ميكنم.
+
وقتي يه جنازه تزئيني تو محيط ببينم حتما يه تير ترجيحاً شات گان بهش ميزنم! جالبه كه تو يكي از بازيهايي كه با يه مكزيكي كو آپ بازي ميكردم قبل من اونم دقيقا همين كارو كرد! اينم همگاني باشه فكر كنم.
+
چك كردن همه‌ي منو ها قبل از زدن New Game هم كه ديگه جاي خود دارد!

پرتاب دسته تا شعاع 17 کیلومتر ، پیدا کردن دسته موو در حوض فیروزه ای ، شکستن نوت بوک سر بازی comany of heroes T ، سوزوندن میکرو تو 1 ساعت..

جز گزینه 3و4 باقی غلط بوت و اینا نبوت :d

تو بازیهای H&S دوست دارم ببینم رو دیوار هم میره بالا یا نه :دی همینجوری می پرم، رو همه چی و همه جا می خوام بپرم و عشق سقوط هم هستم :دی
تو بازی های open world مثه GTA و Mafia خیلی دوست دارم پولامو واسه لباس و خوراکی خرج کنم :دی بیشتر خوراکی :دی

تو COD میزارم تیرم تموم شه بعد reload میکنم
یکی دیگه هماول از گروه میدوم میرم جلو همه شیر میشن پشتم میان بعد من به سمت عقب فرار میکنم
تو اساسین موقع لود شدن بیخود مشت میزنم و میدوم
تو گاد اف وار تمام اشیائ بازی ضربات شمشیر های منو حس میکنن !!
بقیه رو اگه یادم اومد میگم

تو بازیای شوتر همون اولین اسلحه ای که میگیرم تا آخر بازی با همون یدونه بازی رو تموم میکنم حس تست اسلحه های دیگه رو ندارم

من کلا یه عادتی دارم که بازی رو دوبار باید شروع کنم,اول نصب میکنم میرم تو بازی بعد یکم که بازی کردم میام بیرون و سیوش رو پاک میکنم بعد از اول میشینم قشنگ بازی میکنم!!!:d
تو اون بار اول کل تنظیمان گرافیکی بازی رو تا ته میکشم حتی اگه بازی یه کم کند بشه بعد کم کم تنظیمات رو میارم پایین که درست بشه!!:d
یه عادت مسخره هم دارم که هیچ چیز رو نباید تو بازی از دست بدم و همه چیز رو باید چک کنم و همه جای بازی رو باید برم,اگه بفهمم یه جا رو چک نمردم چک پونت قبلیش رو میارم که برم چکش کنم!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or