فکر نمی کنم جای یه همچین تاپیکی اینجا بود.
اینجا قرار بود خبر ها قرار بگیرن نه اینکه هر کی هر نظری داشت بیاد یه تاپیک درست کنه و بعدش هم بیاد بگه که شما هم نظراتتون رو بگین. نظرات رو اینجا باید بر پایه اخبار گفت و نه بر پایه نظرات افراد.
ولی خوب به هر حال من هم نظرم رو می گم. :biggrin1: ولی تاپیک منتقل بشه بهتره.
در ضمن اگه من بودم در راکستار رو با این بازی هاش تخته می کردم. :biggrin1:
از همون عکس اولی مشخص بود ک باید با عرضه اش مخالفت می کردن. منم بودم همین کار رو می کردم. فکر نمی کنین یه بچه ببینه تا یک ماه شب خوابش نمی بره. همین عکسها هم برای بوجود اومدن تشنج روانی در میان بچه ها کافیه. حتما لازم نیست که بازی کنن تا براشون مشکل پیش بیاد که. شرکت های بزرگ هم بی دلیل نمیان مخلفت کنن با چیزی.
پس بهتره این نتیجه رو بگیریم که این Rockstar هستش که داره در حق جوامع ظلم می کنه ، بازی های راکستار همیشه دارای بیشترین حد از خشونت و کثافت کاری بودن ، یکی نیست بهش بگه کی از این کثافت بازی ها خوشش میاد ؟! البته هستن ولی باید رفتارشون هم مورد بررسی قرار بگیره که چرا از این کارا خوششون میاد.
قصد توهین به کسی ندارم. ولی چیزیه که عملا مشاهده کردم : این سبک بازی ها در سنین بالای 20 سال هم تاثیر گذار بوده و تغییرات رفتاری بسیار زشتی رو بوجود آورده.
کسایی که میشنن
مثلا Man Hunt بازی می کنن ، اونقدر غرق در بازی میشن که یادشون میره همش بازیه و کنترلشون رو از دست میدن. فقط کافیه در حین بازی کردن یک بار اسمش رو صدا کنی تا 2-3 تا حرف زشت بارت کنه. در حالی که همون فرد تا قبل از اینکه بازی رو شروع کنه داشته باهات می گفته و می خندیده. من اینها رو عملا در چند مورد دیدم که دارم می گم.
البته افرادی هم دیدم که کنترل خودشون رو از دست ندادن و به بازی فقط از نگاه یک بازی نگاه کردن ولی خوب معدود و انگشت شمارن ، امیدوارم شما هم جزو این دسته باشی.
البته من بیشتر روی این سبک از بازی تکیه دارم ، چون این مبحث هم فقط بخاطر سبک بازی بوجود اوده و کاری ندارم که چه بازی ای اینجوریه و کلا مربوط به همه بازی های مربوط به این سبکه که خشونت رو چیزی عادی می دونن. یا مثلا در GTA براحتی میشد آدم ها رو کشت و پولشون رو به جیب زد. برای اهدافی پست ، انسان های بی گناه رو کشتن که نمونه اش هم در واقعیت زیاده. بازی های راکستار از سر تا ته بدآموزی هستن. نمی دونم کی این شرکت می خواد یک بازی درست ، بسازه.
شکر خدا هم که فقط فکر افزایش خشونت بازی هاش هست و اصلا به خودش زحمت ارتقا فنی بازی هاش رو نمی ده.