ظلم در حق man hunt 2

یه خبر بدتر
مرکز رده‌بنده فیلم‌های بریتانیایی اعلام کرده است که این بازی برای عرضه در بازارهای این کشور مجوز قانونی ندارد.

این طور که گفته می‌شود، به خاطر خشونت‌های موجود در بازی‌های کامپیوتری و بدآموزی‌های آن، چندی پیش یک دانش‌آموز 14 ساله از مدرسه لیسستر(Leicester) توسط یکی از دوستان خود به قتل رسید:ranting::shrewd:

آقا بازی چقدر گرافکیش پاییه دوربین هم که ثابته گیم پلی تا حد زیادی میشه گفت پدر آدم
رو در میاره خلاصه فقط بکش بکشش حال میده من 3 مرحلش رو رفتم اصلا این دوربین نداره
حال نمیده این دوربین تو بازی نباشه عین اسلام بدون روحانیت میمونه واقعا نقطه ضعف
بزرگیه تو این بازی

آقا بازی چقدر گرافکیش پاییه دوربین هم که ثابته گیم پلی تا حد زیادی میشه گفت پدر آدم
رو در میاره خلاصه فقط بکش بکشش حال میده من 3 مرحلش رو رفتم اصلا این دوربین نداره
حال نمیده این دوربین تو بازی نباشه عین اسلام بدون روحانیت میمونه واقعا نقطه ضعف
بزرگیه تو این بازی

گرافیکش کجا پایینه؟؟؟(البته موقع کشتن انسانها تو بازیش نمیدونم چرا گرافیکش یهو افت پیدا میکنه!!!:confused:فکر کنم دلیلش بخاطر پایین اوردن خشونت بازی بوده!!!;))
این حالت از دوربین تو شماره اولش هم بود کلا سبک بازیش چون سبک خاصیه برای همین گرافیک و گیم پلیش حالت خاصی داره که در اوایل بازی آزار دهندست مثلا همون نویزها!!!;)

نه من منظورم این نبود که دارن از تو دوربین نشون میدن پارازیت داره و این حرفا
کلی گفتم طراحی کاراکترها و در و دیوار و اینها به نظرم تو یکش خیلی بهتر بود البته یکش رو
من خیلی وقت پیش بازی کردم تا اونجا که حافظه یاری میده دارم نظر میدم

در مورد کنترلش هم
خوب یادمه قسمت اولش جوری بود که ادم دچار گنگی نمیشد ولی تو این میشی
تو این قسمتش بعضی موقعا اصلا گم میکنی که کی کجاس اینجا کجاس و ... میچسبی به دیوار
بعد میخوای حرکت کنی یهویی یارو صورتش روبه دیورا میشه حالا بیا پیدا کن که از این ور بچرخی
یا از اون ور تا بیای خودت رو پیدا کنی یا گرفتن 3-4 تایی دارن ترتیبت رو میدن یا موقعیت رو
از دست دادی

به نظرم یکی از نقاط ضعف دیگش دوربینی هست که اتوماتیک صحنه ها رو نشون میده
مثلا یکی رو میخوای بکشی کلی هم زحمت کشیدی یارو کشوندی یجای خلوت که یه قتل خوبی
رو با هم رقم بزنید و یه مسترپیس هم از جنایت خلق کنی حالا بسته به شانس که از کدوم زاویه
میری تو کار یارو یهویی قمر در عقرب میشه و دوربینی که بصورت دمو داره سلاخی رو نوشن میده
در بدترین حالت قرار میگیره مثلا فقط آستین مقتول مشخصه بعد میافته زمین (تا حالا 2بار اینطوری شده برام)
تو قسمت یکش از این مشکلات نبود به نظرم خیلی روون تر بود
کلا هول هولکی انگاری دادنش بیرون :confused:

البته نو اوری هم داشته انگاری مثلا فکر هم باید بکنی که نقشت حتما بگیره یا حتما مرحله رو
بتونی رد کنی در ضمن اونجاهایی که عکس اسکلت میاد رو نقشه و شما از وسائل محیط
استفاده میکنی در نوع خودش بینظیره مثلا اون یارو رو که تو اون س ک س کلابه با سنگ
مستراح میکشی و اینا خیلی باحاله

نه من منظورم این نبود که دارن از تو دوربین نشون میدن پارازیت داره و این حرفا
کلی گفتم طراحی کاراکترها و در و دیوار و اینها به نظرم تو یکش خیلی بهتر بود البته یکش رو
من خیلی وقت پیش بازی کردم تا اونجا که حافظه یاری میده دارم نظر میدم

در مورد کنترلش هم
خوب یادمه قسمت اولش جوری بود که ادم دچار گنگی نمیشد ولی تو این میشی
تو این قسمتش بعضی موقعا اصلا گم میکنی که کی کجاس اینجا کجاس و ... میچسبی به دیوار
بعد میخوای حرکت کنی یهویی یارو صورتش روبه دیورا میشه حالا بیا پیدا کن که از این ور بچرخی
یا از اون ور تا بیای خودت رو پیدا کنی یا گرفتن 3-4 تایی دارن ترتیبت رو میدن یا موقعیت رو
از دست دادی

به نظرم یکی از نقاط ضعف دیگش دوربینی هست که اتوماتیک صحنه ها رو نشون میده
مثلا یکی رو میخوای بکشی کلی هم زحمت کشیدی یارو کشوندی یجای خلوت که یه قتل خوبی
رو با هم رقم بزنید و یه مسترپیس هم از جنایت خلق کنی حالا بسته به شانس که از کدوم زاویه
میری تو کار یارو یهویی قمر در عقرب میشه و دوربینی که بصورت دمو داره سلاخی رو نوشن میده
در بدترین حالت قرار میگیره مثلا فقط آستین مقتول مشخصه بعد میافته زمین (تا حالا 2بار اینطوری شده برام)
تو قسمت یکش از این مشکلات نبود به نظرم خیلی روون تر بود
کلا هول هولکی انگاری دادنش بیرون :confused:

البته نو اوری هم داشته انگاری مثلا فکر هم باید بکنی که نقشت حتما بگیره یا حتما مرحله رو
بتونی رد کنی در ضمن اونجاهایی که عکس اسکلت میاد رو نقشه و شما از وسائل محیط
استفاده میکنی در نوع خودش بینظیره مثلا اون یارو رو که تو اون س ک س کلابه با سنگ
مستراح میکشی و اینا خیلی باحاله

از نظر من هم بازی رو هول هولکی دادن بیرون و فقط نیاز به اراده Rockstar بود که یک مقدار رو بازی بیشتر وقت بزارن و حتی اون رو تبدیل به شاهکار کنن!!!;)
در کل (بازم تو اون 15 دقیقه ای که من بازی کردم!!!:cheesygri) حقش اینه که حدودا 8.5-8.0 بگیره ولی با توجه به اینکه دیگه (به احتمال قوی!) بازی مالی برای ps2 نمیاد این بازی روی ps2 با توجه به اوضاع و احوال بازار بازی های ps2 ارزش یک شاهکار رو روی این کنسول داره!!!:love:

منم یه ربع بازی کردم و یه جا گیر کردم. کنار یه کامیون اشغالی رسیدم که دونفر بودن اونارو ترکوندم :) حالا نقشه کامیون رو نشون میده ولی خبری نیست:confused:

4 نفر تو اون کلاب هستن یکشون رو باید سریع تو توالت بکشیش میری پشتش و مربع
رو میزنی خیلی باحاله این

3 تای دیگه رو هم میتونی تو همون راهرو دخلشون رو بیاری یکی از جنازه ها رو برمیداری
میبری پشت یکی از پیشخونها از در که میری تو سمت راستته که یه چیزی شبیه به ترازو هست روشم 2 تا چراغ قرمزه
و میندازی روش تا چراغ سبز بشه و در باز بشه

اگه دکمه استارت رو بزنی مینویسه ابجکتیوها چی هستن البته دمو ها رو هم دقت کن
بهشون

همش حرفه این بازی همه جا میاد توی آمریکا با gta هم مخالفا و هی براش دادگاه میدن ولی چرت هست و چنین بازی های معروفی را جلوش را نمیتونن بگیرن آخه من موندم دیگه خشونتش از condemend که بیشتر نیست

4 نفر تو اون کلاب هستن یکشون رو باید سریع تو توالت بکشیش میری پشتش و مربع
رو میزنی خیلی باحاله این

3 تای دیگه رو هم میتونی تو همون راهرو دخلشون رو بیاری یکی از جنازه ها رو برمیداری
میبری پشت یکی از پیشخونها از در که میری تو سمت راستته که یه چیزی شبیه به ترازو هست روشم 2 تا چراغ قرمزه
و میندازی روش تا چراغ سبز بشه و در باز بشه

اگه دکمه استارت رو بزنی مینویسه ابجکتیوها چی هستن البته دمو ها رو هم دقت کن
بهشون

مشکل منم از همینجا به بعده اینارو که گفتی رد کردم رسیدم به اون سالن دو طبقه :confused:

اونی که تو حیاط داره میگرده رو بکش برو طبقه دوم اونجا فکر کنم 2 نفر دیگه هم باشن
اونا روهم بکش (فقط دقت کن که وقتی میخوای خفتشون کنی همون حالت سفید کافیه
و نباید مغزوشون متلاشی بشه چون فکر کنم الان باید چماقه رو داشته باشی)
برو ته سالن یه جعبه روی دیوار هست با هرچی تو دست داری بزن شیشه رو
بشکن و با فشار دادن دکمه پایین (4 تا دکمه سمت چپ گیم پد) تبر رو بر دار
برو بالا سر یکیشون یه چند بار تبر بزن تا سرش از بدنش جدا بشه کله رو بردار برو روی اونی
سن همونجایی که فلش لایت و اینا داره روش میزنه برو تو یه در هست به در که میرسی
فکر کنم باید O رو فشار بدی اونوقت دستش رو میکنه تو کله ِ و میماله در نگهبانه و میری تو

اونی که تو حیاط داره میگرده رو بکش برو طبقه دوم اونجا فکر کنم 2 نفر دیگه هم باشن
اونا روهم بکش (فقط دقت کن که وقتی میخوای خفتشون کنی همون حالت سفید کافیه
و نباید مغزوشون متلاشی بشه چون فکر کنم الان باید چماقه رو داشته باشی)
برو ته سالن یه جعبه روی دیوار هست با هرچی تو دست داری بزن شیشه رو
بشکن و با فشار دادن دکمه پایین (4 تا دکمه سمت چپ گیم پد) تبر رو بر دار
برو بالا سر یکیشون یه چند بار تبر بزن تا سرش از بدنش جدا بشه کله رو بردار برو روی اونی
سن همونجایی که فلش لایت و اینا داره روش میزنه برو تو یه در هست به در که میرسی
فکر کنم باید O رو فشار بدی اونوقت دستش رو میکنه تو کله ِ و میماله در نگهبانه و میری تو

مرسی دستت طلا:love:

من منهانت دو را گير كردم!تو بيمارستانش...دو تا دكتر را از بين بردم و حالا در آنجا گير افتادم.ممنون ميشم من را راهنمايي كنيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or