طول عمر کنسول Play Station 5 حدود 6-7 سال خواهد بود که شامل PS5 Pro نیز می‌شود  

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
در مصاحبه‌ای که اخیراً در بیست و پنجمین سالگرد PlayStation با مدیر اجرائی شرکت SONY آقای Masayasu Ito  انجام شده است؛ جزئیاتی از برنامه‌های این شرکت در نسل آینده و چرخۀ عمر کنسول Play Station 5 بیان شده است که بر اساس آن گویا این کنسول حدود 6 تا 7 سال عمر خواهد کرد و نسخۀ ارتقاء یافتۀ آن یعنی PS5 Pro نیز در میانۀ نسل عرضه خواهد شد.
ps.jpg

طبق این مصاحبه که توسط سایت Gameinformer انجام شده است؛ این کنسول تا سال 2027 عمر خواهد کرد و نسخۀ ارتقاء یافتۀ آن یعنی PS5 Pro نیز در میانۀ نسل عرضه خواهد شد؛ مانند کنسول PS4 Pro که نسخۀ ارتقاء یافتۀ کنسول PS4 است. گویا شرکت «سونی» همچنان روند ساخت کنسول‌های میان نسلی را در برنامه...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
این دوستان بیشترشون تو توهم زندگی میکنن و با واقعیت فاصله زیادی دارن!
مثلا تو توهمات اینا PC گیمرا برای یه موس و کیبورد 20 هزار دلار پول میدن و الی آخر
واقعیت اینه تو دنیای گیم فاکتور قیمت مهم ترین و اصلی ترین عامله حتی تو همون PC گیمینگ!
کنسول بالای 500 دلار خریدار نداره یعنی به معنی واقعی کلمه شکست مطلق برسه به هزار دلار شاید تو کل کره زمین 1 میلیون نفر هم نخرنش!
ولی خوب این دوستان معتقد هستن همین الان 200 میلیون نفر دارن برای ابر کنسول هزار دلاری سرو و دست میشکنن و 99 درصد پی سی گیمرا فقط پول کیبوردشون 10 هزار دلاره بقیش بماند
به این میگن زندگی در توهم
دقیقا درسته اصلا کنسول همیشه یک جعبه مرقون به صرفه بوده برای خریدار ها و کسی که کنسول میخره اصلا براش اهمیت ندارد که ۳۰ فریم بازی کنه یا ۶۰ فریم یا اصلا ممکنه نتونه تشخیص بده تفاوتشون رو چیزی که برای کنسول گیمر مهمه فقط بازی انحصاری با کیفیت هست در درجه اول و بعدش بقیه ساپورت ها و.‌

توی صحبت های شما این چند وقته یک عقده نسبت به ONE X میبینم حالا نمیدونم دلیلش چیه
خب بردار یکی بخر این قدر جبهه علیه کنسول بیچاره نگیر میتونی کارکرده هم قیمت پایین گیر بیاری
به رزولوشن کار ندارم ولی فریم خیلی توی بازی مهمه
حالا شما میخوای خودت رو گول بزنی که فریم مهم نیس دیگه .....
فریم؟
124299

واقعا مهم ؟
124297

---------------------------
عقده :))
دوستان یک سری قصه ها میگن
برای گیمر ها قیمت مهم نیست رزولوشن و فریم مهم
one x دوسال عرضه شده و ثابت کرده اشتباه میکنن اما باز هم تکرار میکنن :-??

Attachments

• 1575804378320.png
    1575804378320.png
    2.8 MB · مشاهده: 6
اون دسته از دوستانی که میگن کنسول وان ایکس یک شکست بزرگ و فقط برای سر کیسه کردن گیمر هست. اگه تفاوت گرافیکی خیلی فاحش بازی های مترو و شادو تامب رایدر و گیرز 5 و یک سری بازی های دیگه رو که الان حضور ذهن ندارم از نزدیک میدیدن هیچ وقت این حرف رو نمیزدن. این بازیها حتی تفات گرافیکی خیلی زیادی هم بین دو نسحه پرو و وان ایکس دارن چه برسه به کنسول های پایه. به عنوان کسی که جفت کنسول های میان نسلی رو داره. بین کنسول های پایه و میان نسلی تفاوت فاحشی هست که در نسل بعد هم اگر میان نسلی در کار باش فقط به فریم و رزولشن نیست. کیفیت بافت ها و نور پردازی و افکت ها و... خیلی چیزا ی دیگه تفاوت خواهند داشت. کافیه بازی شادو تامب رایدر رو بین دو نسخه پرو و وان ایکس مشاهده کنید. کلا تو وان ایکس کیفیت نور پردازی و بافت گیاهان به کلی فرق داره و خیلی خیلی با کیفیت تر از نسخه پرو هست چه برسه به کنسول های پایه. کسی که میتونه هزینه کنه بهتره خودش رو از این کیفیت معاف نکنه و کنسول میان نسلی رو بگیره

چون هر سه دوست با یک پاسخ ریپلی کردید واضح تر بگم

برای یک گیمر مهم نیست اول نسل 1000 دلار هزینه کنه و از اول نسل اخرین کیفیت ممکن رو داشته و باشه و اواخرش به مدیوم برسه حالا (با مبالغه). دارم از جامعه ای صحبت میکنم که فقط پول موس و کیبوردشون اندازه یک کنسول فعلی هست

این بحث هم فن بازی برنمیداره چون هم سونی هم خودش به این موضوع اشاره کرد دلیل تولید ps4 pro این بود که جامعه ای که به سمت پی سی (بابت کیفیت بیشتر) مهاجرت میکنند رو نگه دارند.

و اینکه گیمری حاضر همچین هزینه بیشتری برای سخت افزار انجام بده، در فروش نرم افزاری هم نسبت به اونی که با زور تخفیفات و 300 350 دلار پول کنسول داده هم فرق میکنه. متاسفانه واقعیت هست
کدوم دنیای موازی اکثر پیسی گیمرا 400-500 دلار پول موس و کیبورد میدن؟ از تیترهای من درآوردی رسیدی به فکت صادر کردن در مورد چیزی که کوچیک ترین اطلاعی ازش نداری!جدا مجبورت نکردن در مورد هر بحثی بیای یه چیزی بپرونی وسط.

کدوم دنیای موازی اکثر پیسی گیمرا 400-500 دلار پول موس و کیبورد میدن؟ از تیترهای من درآوردی رسیدی به فکت صادر کردن در مورد چیزی که کوچیک ترین اطلاعی ازش نداری!جدا مجبورت نکردن در مورد هر بحثی بیای یه چیزی بپرونی وسط.

میتونی قیمت X1S دیجیتال رو در تخفیفات یکی دو هفته پیش ذکر کنید اینجا ؟

لازم نیست تو هر بحثی ورود کنید

• Like
Reactions: sajjad++
اون دسته از دوستانی که میگن کنسول وان ایکس یک شکست بزرگ و فقط برای سر کیسه کردن گیمر هست. اگه تفاوت گرافیکی خیلی فاحش بازی های مترو و شادو تامب رایدر و گیرز 5 و یک سری بازی های دیگه رو که الان حضور ذهن ندارم از نزدیک میدیدن هیچ وقت این حرف رو نمیزدن. این بازیها حتی تفات گرافیکی خیلی زیادی هم بین دو نسحه پرو و وان ایکس دارن چه برسه به کنسول های پایه. به عنوان کسی که جفت کنسول های میان نسلی رو داره. بین کنسول های پایه و میان نسلی تفاوت فاحشی هست که در نسل بعد هم اگر میان نسلی در کار باش فقط به فریم و رزولشن نیست. کیفیت بافت ها و نور پردازی و افکت ها و... خیلی چیزا ی دیگه تفاوت خواهند داشت. کافیه بازی شادو تامب رایدر رو بین دو نسخه پرو و وان ایکس مشاهده کنید. کلا تو وان ایکس کیفیت نور پردازی و بافت گیاهان به کلی فرق داره و خیلی خیلی با کیفیت تر از نسخه پرو هست چه برسه به کنسول های پایه. کسی که میتونه هزینه کنه بهتره خودش رو از این کیفیت معاف نکنه و کنسول میان نسلی رو بگیره
کی گفته
کنسول وان ایکس یک شکست بزرگ و فقط برای سر کیسه کردن گیمر هست؟
one x قطعا بهترین کنسول بازار
بحث بر سر اینکه وقتی به قول شما این همه تفاوت بین کنسول میان نسلی وجود داره (هر چند مایکروسافت امار فروش اعلام نمیکنه اما میشه حدس زد)
چرا فروش ps4pro سه تا چهار برابر بیشتر از one x ؟

--------------------------------
کسی به دنبال فریم و رزولوشن کنسول نمی خره pc تنها گزینه است
این بررسی Shadow of the Tomb Raider دیجیتال فاندری

نسخه one x در حد medium نسخه pc
کارت 200 دلاری 1660super با همین تنظیمات one x بیش از 80 فریم می ده

• Like
Reactions: Un_Tlou
کی گفته
کنسول وان ایکس یک شکست بزرگ و فقط برای سر کیسه کردن گیمر هست؟
one x قطعا بهترین کنسول بازار
بحث بر سر اینکه وقتی به قول شما این همه تفاوت بین کنسول میان نسلی وجود داره (هر چند مایکروسافت امار فروش اعلام نمیکنه اما میشه حدس زد)
چرا فروش ps4pro سه تا چهار برابر بیشتر از one x ؟

--------------------------------
کسی به دنبال فریم و رزولوشن کنسول نمی خره pc تنها گزینه است
این بررسی Shadow of the Tomb Raider دیجیتال فاندری

نسخه one x در حد medium نسخه pc
کارت 200 دلاری 1660super با همین تنظیمات one x بیش از 80 فریم می ده

بحث من سر کنسول ها بوده بین کنسول های پایه و میان نسلی . و تفاوت گرافیکی بین بازیها. سر PC نبوده که داری مقایسه میکنی. فروش کنسول هم بازیهای انحصاری در درجه اول و بعد سرویس های خدماتی تعیین میکنه که مشخصا این نسل سونی تو بازیها خیلی بهتر عمل کرده و طبیعی فروش پرو هم از وان ایکس بیشتر باش.

من که برام مهم نیست و همون مدل پایه رو میگیرم. فقط انتظارم از لحاظ عرضه بازیه خصوصا انحصاری، خصوصا ژاپنی. چون به این دلیل ps میخرم کلا. امیدوارم از این لحاظ خوب عمل کنه و نچسبن فقط به بازیهای مولتی... ژاپنیها هم فعالتر شن
نسل بعد بین نینتندو و سونی رقابت خیلی گرمی فکر کنم باشه نینتندو با سوییچ بعدی سونی هم با ps5
امیدوارم طرف سوم هم برگرده به رقابت کنسولها، چیزی که الان هست یه pc ه که به جای ویندوز سیستم عامل مخصوص روشه

چون هر سه دوست با یک پاسخ ریپلی کردید واضح تر بگم

برای یک گیمر مهم نیست اول نسل 1000 دلار هزینه کنه و از اول نسل اخرین کیفیت ممکن رو داشته و باشه و اواخرش به مدیوم برسه حالا (با مبالغه). دارم از جامعه ای صحبت میکنم که فقط پول موس و کیبوردشون اندازه یک کنسول فعلی هست

این بحث هم فن بازی برنمیداره چون هم سونی هم خودش به این موضوع اشاره کرد دلیل تولید ps4 pro این بود که جامعه ای که به سمت پی سی (بابت کیفیت بیشتر) مهاجرت میکنند رو نگه دارند.

و اینکه گیمری حاضر همچین هزینه بیشتری برای سخت افزار انجام بده، در فروش نرم افزاری هم نسبت به اونی که با زور تخفیفات و 300 350 دلار پول کنسول داده هم فرق میکنه. متاسفانه واقعیت هست
از هزار دلار به راحتی رد میکنه کنسولی که بخواد چیپستش باشه 2080ti یا 5900 از amd احتمالا قیمتی حول و حوش 1500 تا 1800 دلار خواهد داشت.
ثانیا کنسولها مانور روگذاشتن رو rt , 4k
______
هیچ کارتی رو rdr2 نتونست رو 4k برسه به 60 فریم. فقط رو ولکان 2080ti رسید.
بعد rt داره قشنگ نصف فریمو میخوره. نیاز به زمان داره تا بتونه بهینه باشه و رو کارتهای الان مناسب و آماده نیست.
کارت 2080ti الان برا گرافیکهای سه سال بعد حکم میان رده رو داره.چرا باید بیاد یه همچین اشتباهی رو مرتکب بشن. 2080ti الان حکم low رو تو آخر نسل تقریبا پیدا میکنه.

آخرین ویرایش:
فریم؟
View attachment 124299

واقعا مهم ؟
View attachment 124297

---------------------------
عقده :))
دوستان یک سری قصه ها میگن
برای گیمر ها قیمت مهم نیست رزولوشن و فریم مهم
one x دوسال عرضه شده و ثابت کرده اشتباه میکنن اما باز هم تکرار میکنن :-??
آخه قربون تحلیلاتون برم ، نمیدونم چرا با این همه هوشی که تحلیل موفقیت شرکتا دارید ، هیچ کدوم از شرکتای مایکرو یا سونی نیومدن دنبالتون ... چرا اسرار دارید کل نتایج گوگل کردناتون رو نشونمون بدید یا این که بوکمارک هاتو به رخمون بکشید .... یه نگاه به وضع دوتا شرکت بنداز ببین کجان ... همون مایکرویی که همش میگی شکست خورده کسب و کار گیمینگش 10 بیلیون دلار می ارزه ... حداقل بخون چرا پرو رو منتشر کردن بعد بگو وان اکس شکست بوده ( ماشالله دست به گوگلت هم خوبه) ...
PS4 Pro Was a Test Case for PlayStation 5's Lifecycle, According to Sony

اگه فکر میکنی مایکرو فنا در اشتباهن ، در واقع سونی فنا یی که پرو رو خریدن اشتباه کردن ... همونایی که سونی کاور رد دد2 رو علم کرده که رو PS4 PRO 4k بازیش کنید در حالی که این وان اکس 4k نیتیو بود و پرو 1920*2160 ... اشتباه اون پی اس فنایی کردن که سونی بجای 4کی واقعی یه کنسول که تصویر رو چکربورد می کرد رو بهشون قالب کرد ...
124367

پ.ن: ببخشید تند رفتم ولی این چندوقته انقدر این دوستمون مطلب با تیتر عجیب گذاشته و منابعش گم و گنگ بوده و ناظمای انجمن فقط گیردادن به علی ونوم که لازم شد اینو بنویسم...

آخه قربون تحلیلاتون برم ، نمیدونم چرا با این همه هوشی که تحلیل موفقیت شرکتا دارید ، هیچ کدوم از شرکتای مایکرو یا سونی نیومدن دنبالتون ... چرا اسرار دارید کل نتایج گوگل کردناتون رو نشونمون بدید یا این که بوکمارک هاتو به رخمون بکشید .... یه نگاه به وضع دوتا شرکت بنداز ببین کجان ... همون مایکرویی که همش میگی شکست خورده کسب و کار گیمینگش 10 بیلیون دلار می ارزه ... حداقل بخون چرا پرو رو منتشر کردن بعد بگو وان اکس شکست بوده ( ماشالله دست به گوگلت هم خوبه) ...

این که تا قبل وان ایکس با فریم و رزولوشن بیشتر PS4 به وان فخر میفروختید و الآن شده بی اهمیت رو نمیدونم چه صیغه ای هست ولی این که Spec پی سیتون در حد و توان بهترین ویژوال ساخته شده با آنریل نیست رو تقصیر مایکرئ ننداز ... هر گیمری میدونه فریم چقدر مهمه ... یه صفحه نمایش معمولی اونقدر لتنسی داره که دیگه افت فریم برای گیمر قابل تحمل نیست ...(

اگه فکر میکنی مایکرو فنا در اشتباهن ، در واقع سونی فنا یی که پرو رو خریدن اشتباه کردن ... همونایی که سونی کاور رد دد2 رو علم کرده که رو PS4 PRO 4k بازیش کنید در حالی که این وان اکس 4k نیتیو بود و پرو 1920*2160 ... اشتباه اون پی اس فنایی کردن که سونی بجای 4کی واقعی یه کنسول که تصویر رو چکربورد می کرد رو بهشون قالب کرد ...
View attachment 124367

پ.ن: ببخشید تند رفتم ولی این چندوقته انقدر این دوستمون مطلب با تیتر عجیب گذاشته و منابعش گم و گنگ بوده و ناظمای انجمن فقط گیردادن به علی ونوم که لازم شد اینو بنویسم...

View attachment 124367

(1) که همه از گوگل استفاده میکنن حالا شاید شما به علت تعصب روی مایکروسافت از bing استفاده میکنی که به من ربطی نداره اما توصیه میکنم شما هم از گوگل استفاده کنی

(2) خوش به حال مایکروسافت که کسب و کار گیمینگش 10 بیلیون دلار می ارزه فقط یک سوال چرا امار فروش اعلام نمیکنه ؟

(3) نفهمیدم صحبت های معاون ارشد بخش مهندسی سخت‌افزار سونی آقای ماسایاسو ایتو (Masayasu Ito) در مورد پیشرفت سریع پیشرفت بسیار سریع روند توسعه‌ی بازی‌ها و ارتقاء تکنولوژی ما نمی‌توانیم خود را با سرعت پیشرفت تکنولوژی هماهنگ کنیم و به همین دلیل ما فکر می‌کنیم که تا جایی که به کنسول پلی‌استیشن ۵ مربوط می‌شود، شاید این دوره بین ۶ تا ۷ سال باشد. با این حال با توجه این شرایط، ما باید بتوانیم خود سخت‌افزار را تغییر داده و تلاش کنیم پیشرفت‌های تکنولوژی را در آن پیاده‌سازی کنیم. این ایده‌ی ما بود و نسخه‌ی آزمایشی این ایده کنسول پلی‌استیشن ۴ پرو بود که در اواسط چرخه‌ی حیات پلتفرم پلی‌استیشن ۴ منتشر شد.

چه ربطی به امار فروش one x مایکروسافت داره که موضوع بحث بوده ؟

(4) سونی دوست داره کلاهبرداری کنه چرا 20 تا 30 میلیون گول خوردن ps4 pro خریدن ؟ چرا one x نخرین تا 4k واقعی بازی تجربه کنن ؟

(5) منابع من گنگ ؟؟ شما چند تا منبع معتبر بیار
-------------------------------------------------
این همه هوشی که تحلیل موفقیت شرکتا دارید ، هیچ کدوم از شرکتای مایکرو یا سونی نیومدن
به خاطر تحریم های ظالمانه امریکاست :))
----------------------------------------------
چرا انقدر جدی گرفتی دوست عزیز یه بحث ساده است :x

• Like
Reactions: RoCoCo and Un_Tlou
(1) که همه از گوگل استفاده میکنن حالا شاید شما به علت تعصب روی مایکروسافت از bing استفاده میکنی که به من ربطی نداره اما توصیه میکنم شما هم از گوگل استفاده کنی

(2) خوش به حال مایکروسافت که کسب و کار گیمینگش 10 بیلیون دلار می ارزه فقط یک سوال چرا امار فروش اعلام نمیکنه ؟

(3) نفهمیدم صحبت های معاون ارشد بخش مهندسی سخت‌افزار سونی آقای ماسایاسو ایتو (Masayasu Ito) در مورد پیشرفت سریع پیشرفت بسیار سریع روند توسعه‌ی بازی‌ها و ارتقاء تکنولوژی ما نمی‌توانیم خود را با سرعت پیشرفت تکنولوژی هماهنگ کنیم و به همین دلیل ما فکر می‌کنیم که تا جایی که به کنسول پلی‌استیشن ۵ مربوط می‌شود، شاید این دوره بین ۶ تا ۷ سال باشد. با این حال با توجه این شرایط، ما باید بتوانیم خود سخت‌افزار را تغییر داده و تلاش کنیم پیشرفت‌های تکنولوژی را در آن پیاده‌سازی کنیم. این ایده‌ی ما بود و نسخه‌ی آزمایشی این ایده کنسول پلی‌استیشن ۴ پرو بود که در اواسط چرخه‌ی حیات پلتفرم پلی‌استیشن ۴ منتشر شد.

چه ربطی به امار فروش one x مایکروسافت داره که موضوع بحث بوده ؟

(4) سونی دوست داره کلاهبرداری کنه چرا 20 تا 30 میلیون گول خوردن ps4 pro خریدن ؟ چرا one x نخرین تا 4k واقعی بازی تجربه کنن ؟

(5) منابع من گنگ ؟؟ شما چند تا منبع معتبر بیار
-------------------------------------------------
این همه هوشی که تحلیل موفقیت شرکتا دارید ، هیچ کدوم از شرکتای مایکرو یا سونی نیومدن
به خاطر تحریم های ظالمانه امریکاست :))
----------------------------------------------
چرا انقدر جدی گرفتی دوست عزیز یه بحث ساده است :x

1 و 2 - خب موضوع رو نگرفتید دیگه ... این منابعی که شما میارید فقط از همون گوگل دیگه ... مثلا مینویسی مایکرو با وان ایکس شکست خورد برات یه صفحه از چرندیات رست ارا میاره یا سایت گیمینگ نا کجا آباد ... اگه مایکرو آمار فروشش رو نمیده پس از کجا این تحلیلای فوق خفنتون رو میارید؟؟؟

3- یعنی سونی میتونه همچین دلیلی برای عرضه پرو داشته باشه ولی مایکرو در هر صورت وان ایکسش شکست خورده ؟ والا تا اونجایی که من میدونم حداقل تو آمازون آمریکا که بهتر فروخته بود ...

4- نمیدونم انگار فقط شما میدونی وان ایکس اصلا نفروخته و پرو بیشتر نفروخته ... شاید اصلا مایکرو خودشم ندونه و فقط شما میدونی ...

5- همینکه یکی از منابعت VGCHART که تو بازی سنتر ممنوع هست کافیه ... یه سری پست هاتونم هست که اسمشون رو برا اولین بار شنیدیم خیلی هامون

این که من جدی گرفتم فقط به ناظم های انجمن مربوط میشه ... یکمی هم دستی به منابع که کاربرا به کار میبرن بکشن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or