(1) که همه از گوگل استفاده میکنن حالا شاید شما به علت تعصب روی مایکروسافت از bing استفاده میکنی که به من ربطی نداره اما توصیه میکنم شما هم از گوگل استفاده کنی
(2) خوش به حال مایکروسافت که کسب و کار گیمینگش 10 بیلیون دلار می ارزه فقط یک سوال چرا امار فروش اعلام نمیکنه ؟
(3) نفهمیدم صحبت های معاون ارشد بخش مهندسی سختافزار سونی آقای ماسایاسو ایتو (Masayasu Ito) در مورد پیشرفت سریع پیشرفت بسیار سریع روند توسعهی بازیها و ارتقاء تکنولوژی ما نمیتوانیم خود را با سرعت پیشرفت تکنولوژی هماهنگ کنیم و به همین دلیل ما فکر میکنیم که تا جایی که به کنسول پلیاستیشن ۵ مربوط میشود، شاید این دوره بین ۶ تا ۷ سال باشد. با این حال با توجه این شرایط، ما باید بتوانیم خود سختافزار را تغییر داده و تلاش کنیم پیشرفتهای تکنولوژی را در آن پیادهسازی کنیم. این ایدهی ما بود و نسخهی آزمایشی این ایده کنسول پلیاستیشن ۴ پرو بود که در اواسط چرخهی حیات پلتفرم پلیاستیشن ۴ منتشر شد.
چه ربطی به امار فروش one x مایکروسافت داره که موضوع بحث بوده ؟
(4) سونی دوست داره کلاهبرداری کنه چرا 20 تا 30 میلیون گول خوردن ps4 pro خریدن ؟ چرا one x نخرین تا 4k واقعی بازی تجربه کنن ؟
(5) منابع من گنگ ؟؟ شما چند تا منبع معتبر بیار
-------------------------------------------------
این همه هوشی که تحلیل موفقیت شرکتا دارید ، هیچ کدوم از شرکتای مایکرو یا سونی نیومدن
به خاطر تحریم های ظالمانه امریکاست
----------------------------------------------
چرا انقدر جدی گرفتی دوست عزیز یه بحث ساده است