طولانی ترین بازی که تا الان انجام دادید

تاپیک از نظر شما چگونه است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    162
من بالشخصه از اون بازی هایی که تموم کردم Metro: Last Light خیلی برام طولانی بود
دیگه آخراش گریه ام در اومده بود با اون اتمسفر خوفش میگفتم چرا تموم نمیشه این!

Gran Turismo 5 !!
3 سال تموم پاش نشستم تا الانی که دیگه GT6 اومده !!
خیلی خاطرات دارم ازش که هر وقت فکر میکنم بهش ، احساساتی میشم ! بالای 800 ساعت بازیش کردم ! :(

بعدشم بطور حتم Skyrim !!
من فعلا 50 ساعت بازیش کردم و فقط تونستم مراحل و کوئست های اصلی رو برم ! بدمصب خیلی اعتیاد آوره !

اسکایریم......سری توتال وار هم همیشه تو pc هست و تقریبا تا زمانی که توتال وار بعدی بیاد بازی میکنمش.....شوگان 2 رو فکر کنم چیزی در حدود 3 سال با متوسط هر 1 روز در میون 3 ساعت بازی کردم.

یه بازی میگم هیچکدومتون اسمشم نشنیدید تا حالا:d
port royale 2
البته شاید شنیده باشید:)
میتونم بگم قشنگ 3 سال تقریباً هر روز 3-4 ساعت بازیش کردم حالا حساب کنید چند ساعت میشه:>
لامصب آخرای بازی در حد یکی از کشورای منطقه(اسپانیا - انگلیس - فرانسه - هلند) برای خودم امپراطوری راه انداخته بودم و دزدان دریایی را یارای مقابله با من نبودb-):d
نسخه 3ش به اون خوبی نبود(هر چند که کل شیرازو گشتم تا پیداش کردم) ولی 1 دور با همه جزئیاتش رفتم تا آخرl-)

در رتبه دوم هم که مسلماً skyrim ملعون که نیمی از عمرمو حرومش کردم آخرم به نتیجه ای نرسیدم:p

dark souls
بقیه بازی ها زیر 15 ساعت

- - -ویرایش - - -

یه بازی میگم هیچکدومتون اسمشم نشنیدید تا حالا:d
port royale 2
البته شاید شنیده باشید:)
میتونم بگم قشنگ 3 سال تقریباً هر روز 3-4 ساعت بازیش کردم حالا حساب کنید چند ساعت میشه:>
لامصب آخرای بازی در حد یکی از کشورای منطقه(اسپانیا - انگلیس - فرانسه - هلند) برای خودم امپراطوری راه انداخته بودم و دزدان دریایی را یارای مقابله با من نبودb-):d
نسخه 3ش به اون خوبی نبود(هر چند که کل شیرازو گشتم تا پیداش کردم) ولی 1 دور با همه جزئیاتش رفتم تا آخرl-)

در رتبه دوم هم که مسلماً skyrim ملعون که نیمی از عمرمو حرومش کردم آخرم به نتیجه ای نرسیدم:p

اگه اینطوری باشه من 6 سال دارم wow بازی میکنم روزی 5 6 ساعت بازی میکنم خودت فکرشو کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or