وایرلس آداپتر اصولا با برای اتصال AdHoc هستش. برای اتصال psp باید AccesPoint داشته باشی. ولی بگرد ببین میتونی درایور جدیدشو گیر بیاری. امکان داره نرم افزار تبدیل به AP هم همراش باشه. البته مطمئن شو که دقیقا نرم افزار مربوط به مدل چیپ آداپترت رو پیدا می کنی. من خودم یه آداپتر دارم. با همین کار کردمش AP. خیلی خوب هم جواب میده
اگه بشه چی می شه.من خودم یه آداپتر دارم. با همین کار کردمش AP. خیلی خوب هم جواب میده
برنامه برای این کار هست من خودم گرفتم ولی اصلا کار نمی کنه!من یه برنامه میخواستم که بشه باهاش رمز وایرلس هک کرد چون اکثر وایرلس هارمز دارند و نمی شه بدون وارد کردن رمز از اونا استفاده کرد لطفا لینک دانلودش رو بگذارید چون من یه وایرس داشتم از طریق برنامه ای رو این رمز گذاشتم و رمزش رو فراموش کردم میخوام بدونم میشه با نرم افزاری از طریق پی اس پی رمزش رو پیدا کرد یا نه؟؟؟
کسی نیس کمک کنه؟!سلام به همه!
من یک access point TP-LINK دارم ولی نمیتونم با psp به اینترنت کانکت شم!
scan که میزنم میگه پیدا نشد و manual هم میزنم ولی بازم نمیشناسه!
با گوشی موبایل هم کانکت شدم ولی با psp نمیشه!
کمک لطفا!
psp من هم 3000ـــه !
کارت وایرلس لپ تاپ تون باید حالت اکسس پوینت رو داشته باشه!با سلام . کسی میدونه چطور اینترنت لپتاپ رو با پی اس پی شیر کرد. اگه کسی توضیح کامل داره بده. یه برنامه به اسم connectify هست اما پی اس پی هیچ کدوم رو نمیشناسه . اگه راهنما یا برنامه ای سراغ دارید بگید. دمتون گرمممممممممممم
والا ایناش رو من نمی دونمکارتم realtek RTL8191SE و وایرلس مود هم اینه : IEEE 802.11b/g/n