بچه ها کسی میدونه چطور میشه آنلاین و از اینترنت گروهی بازی کرد. من می خوام sign up کنم ارور 20000006 میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام کاری نداره راحت میشه با وایرلس psp به اینترنت وصل کرددوست عزیز من d-link wireless 108G desktop Adapter -DWA 520 دارم
چطوری میشه به psp وصل کرد
باید حالت اکسس پوینت رو داشته باشهسلام دوستان من تازه عضو سایت شدم.
یه سوال داشتم:
من که ADSL دارم حتما باید wifi max بگیرم یا با مودم وای فای دیگه ای هم میشه با psp به اینترنت وصل شد؟(مثلا مودم یو اس بی وای فای ایرانسل)
شما با هر مودمی درصورت SCAN کردن PSP و پیدا کردن وایرلس مودمت با تنظیمات اکانت PSP می تونی راحت به اینترنت وصل شدسلام دوستان من تازه عضو سایت شدم.
یه سوال داشتم:
من که ADSL دارم حتما باید wifi max بگیرم یا با مودم وای فای دیگه ای هم میشه با psp به اینترنت وصل شد؟(مثلا مودم یو اس بی وای فای ایرانسل)
خیرررررررررررررررررررررررررررررر:dهیچ راهی بجر وایرلس واسه اتصال به اینترنت وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز تو ذوقش نزن هنوز یه راه هست ولی دردسر دارهخیرررررررررررررررررررررررررررررر:d
عزیز یه راه هست ولی یکم دردسر دارههیچ راهی بجر وایرلس واسه اتصال به اینترنت وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما حالت خوب هست؟!!!!!عزیز یه راه هست ولی یکم دردسر داره
به غیر وایرلس یه راه هست اونم فرودگاه ها و دانشگاه ها شما می تونی بری همچنین جاهایی و به طور انلاین با سرعت فوق بالا کاملآ مجانی بری تو نت و بگردی دانلود کنی
خیلی سادست البته اگه تنظیمات اکانت درست انجام بدی
من قبلآ چند باری امتحان کردم و با سرعت 512kb از نت رایگان استفاده کردم
یاعلی
وایرلس که ندارن 100% ولی یه سیستم قوی دارن دوستم اسمش گفت ولی الان یادم نیست-اون دستگاه خیلی قویه و سیستم تقویت کننده داره برای این به قول این دوستمون 1mb سرعتش هست ومیشه باهاش استفاده کردفکر کردی دانشگاه یا فرودگاه چی دارن که شما می تونی بهشون وصل شی؟!(اکسس پوینت دارن)
اون وقت این جزء وایرلس حساب نمی شه!
:-o
ممنون سینما رو نمی دونستم-جالب بود 1mb خیلی عالیهسینما ازادی هم هست یبار زدم 1MB بود:-o
دوست من یه چیز می گم ولی ناراحت نشو!وایرلس که ندارن 100% ولی یه سیستم قوی دارن دوستم اسمش گفت ولی الان یادم نیست-اون دستگاه خیلی قویه و سیستم تقویت کننده داره برای این به قول این دوستمون 1mb سرعتش هست ومیشه باهاش استفاده کرد
داداش فکر کردی چیه؟وایرلس که ندارن 100% ولی یه سیستم قوی دارن دوستم اسمش گفت ولی الان یادم نیست-اون دستگاه خیلی قویه و سیستم تقویت کننده داره برای این به قول این دوستمون 1mb سرعتش هست ومیشه باهاش استفاده کرد