gamekhor2007
کاربر سایت
یه سوالالان من lt3 دارم با هر dvd میتونم بازی کنم ؟ بن نمیشم ؟؟
باید بازی burner max باشه
یه سوالالان من lt3 دارم با هر dvd میتونم بازی کنم ؟ بن نمیشم ؟؟

سلام به همگی!
من خیلی تازه واردم ! خیلی گیج شدم که باید چیکار بکنم.
اگر xbox ام رو با کابل به اینترنت وصل کنم و بازی برنرمکس هم بخرم دیگه چه مشکلی هست؟؟؟
خیلی ممنون از همگی.![]()
مشکلی نیست فقط برا بازی کردن نیاز به اکانت گلد هست و بعضی از بازی ها که اکثرا هم بازی های EA به این صورت هستن پوینت لازم دارن برا بازی کرن...سلام به همگی!
اگر xbox ام رو با کابل به اینترنت وصل کنم و بازی برنرمکس هم بخرم دیگه چه مشکلی هست؟؟؟
خیلی ممنون از همگی.![]()
هر کاری میکنم نمیشه.بین وصل شدن نتورک و اینترنت ضرب در میزنه.
این هم ارورش
MTU error
هر کاری کردم هر چه قدر تنظیماتو دستکاری کردم یا هر کار دیگه ای اصلا نشد که نشد...کلی سایت ها رو هم گشتم هیچ کدوم کمک نکردن![]()
سلام به همگی!
خیلی ممنون از همگی.![]()
سلام
آپدیت جدیدی تو لایو اومده
16091
چیکارش کنیم؟؟؟؟؟؟
البته من امروز لایو بودم بهم نگفت آپدیت کن.الان هم از سایت c4 فهمیدم
بگید مشکل داره یا نه؟
اقا من دارم دیوونه میشم به نت وصل میشه ولی به لایو وصل نمیشه کمک کنید خواهشا
دوستان یه کمکی هم به من بکنید...سه چهار روزه دارم تلاش می کنم ولی نتیجه نمی ده...همه ی روش ها رو هم امتحان کردم
یه روشی که به نظرم بهتر بود وصل کردن مستقیم دستگاه به مودم بود ولی مشکل این جاست که اگه user/pass رو وارد نکنم IP رو
از مودم می گیره ولی ارور دی ان اس می ده که فکر می کنم قاعدتا باید به این دلیل باشه که عملا به اینترنت وصل نیستم ولی وقتی
یوزر/پس رو وارد می کنم دیگه تا اون مرحله هم نمیره و ارور IP می ده....نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
منم همه این مشکلات دوستان رو دارم که توی test conection ارور میده.ولی 4-5 بار مودم رو ریسیت میکنم درست میشه
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم هر کاری می کنم تو قسمت Test Connection ارور میده. ارورش هم مربوط به DNS هست. مشکل چیه؟

اگه دستگاتون LT3 باشه ، مشکل خاصی ندارید
فقط باید اکانت Gold بگیرید و XBox رو به اینترنت متصل کنید و بازی کنید
البته گرفتن اکانت Gold کلی دردسر داره !!!
@};-
سلام. خیلی ممنون از جوابتون.مشکلی نیست فقط برا بازی کردن نیاز به اکانت گلد هست و بعضی از بازی ها که اکثرا هم بازی های EA به این صورت هستن پوینت لازم دارن برا بازی کرن...
موفق باشید...

بله میشه.اکانت گلد فقط برای آنلاین بازی کردن و استفاده از بهضی امکانات شبکه xbox هستشبدون اکانت گلد میشه achievment هارو اورد تو پروفایل؟
اکانت گلد و ماکروسافت پوینتو باید بخری.و بعد به عنوان یک کد استفاده کنی.من چند تا سایت که ازشون گلد و پوینت گرفتم رو برات پ.خ کردمسلام. خیلی ممنون از جوابتون.
اگه میشه یه توضیح کامل برای گرفتن اکانت گلد و microsoft point بدیدخیلی ممنون میشم.
یعنی بدون اکانت گلد نمیشه؟؟؟
مرسی.
(خیلی هم ممنون از اقای XPrinCe که راه حل مشکلاتم گفتن:d)
سلام به همگی.
یه سوال دیگه دارم:
1-اینکه ادرس وارد کردن برای چیه؟؟؟
2-و اینکه قضیه ping چیه؟؟؟
مرسی.
سلام به همگی.
یه سوال دیگه دارم:
1-اینکه ادرس وارد کردن برای چیه؟؟؟
2-و اینکه قضیه ping چیه؟؟؟
مرسی.
خوب دوست عزیز ادرسو میدن که وقتی ماکروسافت خواست بدونه کجا بیشترین فروشو داشته بدونه راحت . چون وقتی طرف ادرس دقیق خودشو میده ثبت میشه تو پایگاه اطلاعاتیه ماکروسافت و متوجه همه چیز میشن خوب اون شرکت . و موقع بازیم معلوم میشه طرف برا کجاست . البته ما ایرانیا الکی اروپا میزنیم . کلاه میزاریم دیگه .