James Bond
کاربر سایت
این آپدیت جدید رو من زدم no و هيچ چیزی نشد دیگه هم پیغامش نیمد و راحتم دارم بازی میکنم . به نظرم فعلا دست نگه دارید.
خب از طریق اینترنت که میتونن بفهمن ما از ایرانیم!
یا باید با چی چی ان بریم؟؟؟
اصلا با xbox مگه میشه با چی چی ان رفت؟؟؟
یعنی وقتی وارد live میشی ادرس میخواد؟؟؟
بعد چه ادرس الکی رو باید بدم؟؟؟
راستی این کدها برای microsoft point که تو سایتا مجانیه واقعیه؟؟؟
مرسی
داداش هیچ نکته ایی نیست .تنها چیزی که در لایو مهمه امن بودن دیسک بازی هست.سلام.
من میخوام که XBOX به اینترنت وصل بشه،خوانده بودم برای WIFI باید دستگاهی سوار بشه، ولی برای من WIFI داره یعتی سرچ که میکنم مدمم رو میاره، مشکلی که نیست؟!
فقط من باره اولم هست که دارم این کار رو انجام میدم، توروخدا اگه نکته ای چیزی هست که باید رعایت کنم بهم بگین ممنون میشم.
داداش من این مشکلو داشتم .ماله من اینجوری درست شد . MAC ADDRESS مودم رو تو فسمت تنظیمات کانکشن ایکس باکس وارد کن .یه جایی هست که نوشته MAC ADDREESS .دوست من وایمکس مبین نت داره و وقتی میخواد وصل بشه به اینترنت از طریق ایکس باکس به روش وایرلس نمیتونه وصل بشه و کانکشن تست که میزنه تو اینترنت کانکشنش ارور میده لطفا سریع جواب بدیدمدل ایکس باکس اسلیم هست
مال من به اکس باکس لایو وصل میشه ولی میگه باید برای استفاده از سرویس xbox live را اپدیت کنید من اپدیت رو شروع کردم تمام شد وقتی دوباره رفتم انلاین بازی کنم دوباره اپدیت خواست چه کار کنم
اگه میشه آموزش تصویری با داشبورد lt3+برای slim رو بزارین ممنون می شم من اصلا از اون 4 روش چیزی نمی فهمم.
پدارم جون اگر ممکنه اموزشش رو برای ویندوز 7 ام بزار. به اشتراک گذاشتن نت یا دریافت نت از طریق pc و استفاده از ترفیل شکن برای خرید.راحته ... نیاز نیست حتما این آموزش رو با وجود عکس بخونید ...
تا بعد از ظهر مطلب رو تنظیم میکنم با داشبورد جدید که مترو دیزاین هست