کسی نیست جواب ما رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اولا که پورت های 88 و 2074 و 3074 رو باید باز کنی. اونم برای هر دو ترافیک UDP و TCPسلام
چند تا سوال داشتم
من هیچ تنظیمات ی تو قسمت نتورک کنسول ندادم و راحت به لایو وصل شد
الان پورتهایی که تو صفحهٔ اول نوشته شده رو وارد کردم فقط میخوام بدونم درست وارد کردم یا نه لطفا اگه درست بود بگید اگه هم نه که راهنمایم کنید
ممنون
درضمن نمیدونم باید ip adress : 192.168.2.101 رو وارد کنم یا gateway : 192.168.2.1 رو ؟
![]()
همونطور که توی اروری که بهت داده مشخصه، عددی که به عنوان MTU توی تنظیمات مودمت مشخص شده، خیلی کمتری از اونی هست که بشه باهاش کاری کرد و برای کانکت به XBL حداقل باید 1364 باشه.عدد MTU مناسبت رو پیدا کن و توی تنظیمات مودمت به دنبال MTU بگرد و درستش کن. (معمولا یه عددی بین 1400 تا 1500 هست، اما فرق میکنه برای هر کانکشن. درست تنظیم کردنش هم تاثیر به سزایی داره)

اولا که پورت های 88 و 2074 و 3074 رو باید باز کنی. اونم برای هر دو ترافیک UDP و TCP
دوما در مورد IP ، همون IP که به عنوان Local IP توی تنظیمات 360 وارد کردید رو باید وارد کنید. مثلا برای من 192.168.1.51 هست.
کلا یه عکس از صفحه تنظیمات NAT خودم میذارم که شاید بعدا هم مشکلی پیش اومد، یه چیزی داشته باشی که یه نگاهی بهش بکنی(اونPS3A تا PSF مربوط به PSN هست و بهشون توجهی نکن):
والا تا اونجایی که من متوجه شدم مدلی که شما از Zyxel داری، نمیشه MTU رو از GUI تغییر داد و باید دستوراتی رو توی کامند پرامپت بزنی. اینجا رو بخون، شاید کمک کنه! من خودم مدل P-660HW-T1 v3 رو دارم که میشه تغییرش داد.آقا دست درد نکنه ولی من هرچی گشتم توی تنظیمات مودمم این MTU (مدل مودم ZyXEL P-660RU) را پیدا نکردم.
فقط یک برنامه به نام drtcp دارم که این mtu را فقط برای pc تنظیم می کنه روی مودم تنظیم نمی شه.
حالا چه کار کنم![]()
![]()
من دقیقا از شرایط شما اطلاع ندارم، ولی همه چیزو دستی تنظیم کنید. IP رو مثلا بذارید: 192.168.1.55 و DNS رو هم از ISP بگیرید و وارد کنید.ممنون بابت جواب ولی من IP Address رو اتمات گذاشتم بذارم یه آIP Address اتمات بده بد اونو بذارم جای IP Address آدرس ؟
dns رو هم اتمات گزاشتم