به لطف بروبچ شاخ سایت من تونستم از test coonection سر بلند بیرون بیام و کانکت شم!
اما حالا چیکار کنم؟
چجوری اکانت بسازم و وقتی ساختم کجا وارد کنم؟
(و بگم من چند تا پروفایل دارم!!)
ممنون میشم بچه های حرفه ای کمکم کنن![]()
بعد از Test Connection به یکی از قسمت های Games Marketplace، Video Marketplace، Friends (فرقی نداره) رفته و در اون بخش گزینه Join Xbox LIVE رو انتخاب کنید، اگر همه چیز درست باشه، بعد از کمی صبر، از شما در خواست وارد کردن یک Email ID Windows رو میکنه که باید برای خودتون یک Hotmail از قبل درست کرده باشید، ID و Pass خودتون رو وارد کنید، قسمت های بعدی سوالات ساده ای رو می پرسه که الان دقیق لیست سوالاتش یادم نیست ولی بسیار ساده هستند تا میرسید به انتخاب GamerTag که چیزی مثل ID yahoo هست و نباید مشابه داشته باشه.
در آخر کار سوال میکنه که عضو Gold membership هستید (اعتبار خریداری کردید) و یا نــه، پیغام رو منفی اعلام میکنید، چون کنسول برای اولین بار هست که به XBL وصل شده و به صورت پیش فرض یک ماه اکانت Gold رایگان داره، بلافاصله Gold رایگان برای تایید و ثبت قرار میگیره.
این کار رو میتوانید تا سه با انجام بدید (طبق گفته های اعضای سایت) و طی سه ماه، سه بار اکانت رایگان یک ماه ـه Gold دریافت کنید با سه پروفایل جدا.
برای ورود دفعات بعدی دیگه فقط کافی هست از بخش switch Profile اکانت Live ای که ساختید رو انتخاب کنید که وصل بشید به XBL
آخرین ویرایش: