ali Yakuza Nzero
کاربر سایت
دوستان من ديگه خيلى نااميدم لطفا بگيد به كى بگم بياد برام وصل كنه لايو رو؟(مغازه ها-كاربران سايت و...)همه ى هزينه ها روهم پرداخت ميكنم فقط اين لعنتى وصل شه.

شما ها باید مودم تونو از اون شرکتی که اشتراک گرفتید بگید روی اتوماتیک تنظیم کنه که تا مودم را روشن میکنید وارد اینترنت بشه - من خودم از این روش استفاده میکنم تو صفحه اول هم اموزش داده ای پی اینا رو زدم با همون دفعه اول کانکت شدم کسائی که از روش مودم دستی استفاده میکنند همین مشکلات رو دارند من دوستم میخواست کانکت بشه نمیتونست چون مودمش روی دست تنظیم بوود و دردسرهاش زیاددوستان من ديگه خيلى نااميدم لطفا بگيد به كى بگم بياد برام وصل كنه لايو رو؟(مغازه ها-كاربران سايت و...)همه ى هزينه ها روهم پرداخت ميكنم فقط اين لعنتى وصل شه.![]()
به نظر من هم نباید مشکل از فیل^%^$%$تر باشه اما هر دستگاه دیگه ای مثل پی ای پس یا لپ تاپ از طریق wi-fi به اینترنت وصل می شن.حتی در قسمت تشخیص acces point( که 2 متر بیشتر با ایکس باکس فاصله نداره)SSID رو با بالا ترین سیگنال تشخیص می ده و Wep رو هم بدون خطایی وارد کردم.اما بازم بین تصویر کنسول و تصویر سیگنال روتر ضربدر میزنه.آخه مشکل چیه؟شما یه جسنجو رو اینترنت کن که بتونی روش Share کردن ویP/ان رو بر روی کانکشن پیدا کنی.اونطور می تونی اینترنت رو با IP یه کشور دیگه استفاده کنی.شاید به این شکل مشکلت حل بشه.
اگر قرار باشه به خاطر سایت XBox باشه الان هیچ کس فکر کنم نباید بتونه به XBox Live وصل بشه.
به نظر من هم نباید مشکل از فیل^%^$%$تر باشه اما هر دستگاه دیگه ای مثل پی ای پس یا لپ تاپ از طریق wi-fi به اینترنت وصل می شن.حتی در قسمت تشخیص acces point( که 2 متر بیشتر با ایکس باکس فاصله نداره)SSID رو با بالا ترین سیگنال تشخیص می ده و Wep رو هم بدون خطایی وارد کردم.اما بازم بین تصویر کنسول و تصویر سیگنال روتر ضربدر میزنه.آخه مشکل چیه؟
ميشه بيشتر توضيح بدى؟يعنى من كه از گيتى نت سرويس ميگيرم زنگ بزنم به شركتشون بگم مودم رو اتومات كنن؟امروز زنگ زدم DNS گرفتم گفت اولى 4.2.2.4 دومى 4.2.2.3.ولى بازم درست نشد.شما ها باید مودم تونو از اون شرکتی که اشتراک گرفتید بگید روی اتوماتیک تنظیم کنه که تا مودم را روشن میکنید وارد اینترنت بشه - من خودم از این روش استفاده میکنم تو صفحه اول هم اموزش داده ای پی اینا رو زدم با همون دفعه اول کانکت شدم کسائی که از روش مودم دستی استفاده میکنند همین مشکلات رو دارند من دوستم میخواست کانکت بشه نمیتونست چون مودمش روی دست تنظیم بوود و دردسرهاش زیاد
بله شما بگو میخوام مودمم رو اتوماتیک کنم خودشون انجام میدن اینکار رو -مزیت هاش اینه که دیگه شما نمیخواد usero paas بزنید برای کانکت شدن تا مودم رو روشن کنید خودش کانکت میشهميشه بيشتر توضيح بدى؟يعنى من كه از گيتى نت سرويس ميگيرم زنگ بزنم به شركتشون بگم مودم رو اتومات كنن؟امروز زنگ زدم DNS گرفتم گفت اولى 4.2.2.4 دومى 4.2.2.3.ولى بازم درست نشد.
آره ديگه همه ى آى پى ها رو از صفحه ى اول برداشتم ولى ميگه مشكلش با DNS هست.بله شما بگو میخوام مودمم رو اتوماتیک کنم خودشون انجام میدن اینکار رو -مزیت هاش اینه که دیگه شما نمیخواد usero paas بزنید برای کانکت شدن تا مودم رو روشن کنید خودش کانکت میشه
شما تنظیمات مودم رو توی 192.168.1.1 انجام دادی؟
دوست عزیز زنگ بزن پشتیبانی بگو mac ادرسو ور دارن صد در صد وصل میشی >:d<من همه چیز رو وارد کردم.
تنظیمات PPPoE رو هم وارد کردم ولی نمیدونم برای advanced settings چی باید وارد کنم.
در ضمن مودم من smc و ip اون هم 192.168.2.1 هست.
و اتصال بین xbox 360 و network برقرار میشه ولی بین network و xbox live قطع میشه.
مشکلم کجاست؟
لطفا راهنمایی کنید.