طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

کمک

سلام
من براي بار اول هست که ميخوام به لايو وصل بشم.
تمام مراحل رو هم درست رفتم و تو قسمت تست تا مرحله network درست ميره ولي بعد از چند ثانيه يه ضربدر بين اينترنت و لايو ميخوره.
اروري که ميده مربوط به ISP هست . ارور بعدي هم ميگه يه بار مودم رو خاموش کن بعد 30 ثانيه روشن کن.
ISP رو بايد از شرکتي که ازش ADSL گرفتم بگيرم؟
يا مشکل از جاي ديگس؟
راهنمايي کنيد لطفا...:((:((:((:((

سلام
تمام مراحل رو هم درست رفتم و تو قسمت تست تا مرحله network درست ميره ولي بعد از چند ثانيه يه ضربدر بين اينترنت و لايو ميخوره.
اروري که ميده مربوط به ISP هست . ارور بعدي هم ميگه يه بار مودم رو خاموش کن بعد 30 ثانيه روشن کن.
يا مشکل از جاي ديگس؟

من wireless N network adapter خریدم.وایرلس فرستنده رو تشخیص میده و من wep رو وارد می کنم اما در تست اتصال روی تصویر مربوطه ضربدر می زنه.به نظر من باید به خاطر فیل@تر سایت ایکس باکس باشه.اگر دلیلش اینه می خواستم بدونم می تونم با وی پی ان یه کاریش کنم؟

سلام
يا مشکل از جاي ديگس؟
از شرکت صبا نتم اشتراک دارم مودمم مدلش netgear

سلام
يا مشکل از جاي ديگس؟
از شرکت صبا نتم اشتراک دارم مودمم مدلش netgear
با *** یه تستی بزن شاید شد !

من wireless N network adapter خریدم.وایرلس فرستنده رو تشخیص میده و من wep رو وارد می کنم اما در تست اتصال روی تصویر مربوطه ضربدر می زنه.به نظر من باید به خاطر فیل@تر سایت ایکس باکس باشه.اگر دلیلش اینه می خواستم بدونم می تونم با وی پی ان یه کاریش کنم؟

شما یه جسنجو رو اینترنت کن که بتونی روش Share کردن ویP/ان رو بر روی کانکشن پیدا کنی.اونطور می تونی اینترنت رو با IP یه کشور دیگه استفاده کنی.شاید به این شکل مشکلت حل بشه.
اگر قرار باشه به خاطر سایت XBox باشه الان هیچ کس فکر کنم نباید بتونه به XBox Live وصل بشه.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من یک xbox دارم که میخوام باهاش divx پخش کنم اما نمیدونم چرا آپدیت مربوزه رو از روی سایت xbox که میخوام بگیرم ایراد میگیره و اصلا نمیتونم توی لایو برای خودم پروفایل بسازم و وقتی میخواد به صفحه ساخت پروفایل بره اول یه پیغام اپدیت میاد و بعد از چند دقیقه این رو مینویسه xbox live sing up is curently unavailable please try again
من داشبورد رو آگذیت کردم نمیدونم این آپدیت دوم چی هست و اصلا جرا اجازه ورود به قسمت های دیگه رو نمیده
ایا راهی نیست بدونه وصل شذن به live بتونم روش فیلم های divx رو اجرا کنم

بابا یکی رک و راست با توضیح جواب منو بده لطفا.
من مودم دارم.ایکس باکس هم دارم.اینترنت پرسرعت هم دارم.کامپیوتر هم که دیگه همه دارن.فقط کابل اتصال به مانیتور کامپیوتر رو ندارم.چیکار باید بکنم.پدرم در اومد دیگه.

سلام
دوستان من یک xbox دارم که میخوام باهاش divx پخش کنم اما نمیدونم چرا آپدیت مربوزه رو از روی سایت xbox که میخوام بگیرم ایراد میگیره و اصلا نمیتونم توی لایو برای خودم پروفایل بسازم و وقتی میخواد به صفحه ساخت پروفایل بره اول یه پیغام اپدیت میاد و بعد از چند دقیقه این رو مینویسه xbox live sing up is curently unavailable please try again
من داشبورد رو آگذیت کردم نمیدونم این آپدیت دوم چی هست و اصلا جرا اجازه ورود به قسمت های دیگه رو نمیده
ایا راهی نیست بدونه وصل شذن به live بتونم روش فیلم های divx رو اجرا کن

دوستان یک کمکی به من بکنید ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or