طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

تماس بگیر آسیاتک DNS ها رو بگیر ازشون.ببین با اونی که استفاده کردی یکی هست یا خیر.
بهتره مودم رو از حالت Bridging در بیاری و روی PPPoE بذاری.

دوستان من نمیدونم چرا یهو ایکس باکسم این طوری شده :confused:
اینترنت من به صورت کانکشنی هستش و با user name و password وصل میشم و تا الان هم به ایکس باکس
user name و password میدادم و وصل میشدم اما الان وقتی که user name و password رو میدم در قسمت network ضبدر میخوره و وقتی user name و password رو نمیدم در قسمت internet ! (در صورتی که قاعدتا باید با user name و password وصل بشه !)
خواهشا کمک کنید .

این مشکل منم پیدا کردم چکار کنم ؟

سلام منم یه مشکل اساسی دارم با هر مودمی من کار میکنم ای پی هر چی میدم این Xbox لعنتی وصل نمیشه توی همون قسمت اتصال به مودم گیر میکنه 4تا مودم تست کردم هم ای پی هم Subnet همه چی رو در میارم میدم ولی بازم اینجوری میشه چی کار کنم؟

سلام منم یه مشکل اساسی دارم با هر مودمی من کار میکنم ای پی هر چی میدم این Xbox لعنتی وصل نمیشه توی همون قسمت اتصال به مودم گیر میکنه 4تا مودم تست کردم هم ای پی هم Subnet همه چی رو در میارم میدم ولی بازم اینجوری میشه چی کار کنم؟
خب شما username و password رو بهش بدی خودش اونا رو پیدا می کنه و وصل می شه.

Arcade Games

سلام
میخوام 4 تا بازی Arcade از market place بگیرم و فقط offline بازی کنم، امکانش هست ؟
کارت Gold قیمتش چنده ؟میشه باهاش بازی Download کرد ؟
Xbox هم LT روش نصبه، مشکلی نیست ؟
راستی قضیه این Credit Card چیه؟ Point Card کافی نیست ؟
بدون Credit Card میشه Gold Account گرفت ؟
ممنون

ببخشید وقتی می خوایم با PS3 به Network وصل شیم خودش تنظیماتش را اتوماتیک انجام می ده.
می خواستم بدونم که X360 هم این امکان را داره یا نه؟
بستگی داره.اگه کانکشنت در حالت Bridge باشه شما باید username & password رو وارد کنی و کنسول بقیه کار رو خودش میکنه(پلی3 هم باید این کا رو کرد).
ولی اگه در حالت معمولی باشه خود کنسول همه کار رو میکنه.
البته شما میتونی به صورت دستی هم همه چی رو وارد کنی.

عدم اتصال به xbox live

با عرض سلام
من تمام این کارها رو انجام میدم ولی باز هم کانکت نمیشه و این پیغام رو میده
" شما به اینترنت متصل هستید ولی تمی توانید به xbox live وصل شوید و ممکن است که فایروال و یا ای اس پی شما به شما اجازه نمیدهد"
ولی من با internet explorer به راحتی وارد سایت و اکانت خودم میشم و فایروال هم ندارم
چون مستقیم با مودم به اینترنت وصل میشم

دوستان اين قضيه NAT خيلي مارو گير انداخته لطفا كمك كنيد ! چطوري بازش كنم

شما اول این که باید برای کنسولتون IP و DNS رو دستی تعریف کنید.بعد همون IP که برای XBox360 گذاشتید رو باید در کنترل پنل مودمتون در بخش NAT وارد کنید و برای اون پورت های زیر رو وارد کنید :

ردیف اول 88 که UDP هست.
ردیف دوم 3074 که UDP هست.
ردیف سوم 3074 که TCP هست.

با عرض سلام
من تمام این کارها رو انجام میدم ولی باز هم کانکت نمیشه و این پیغام رو میده
" شما به اینترنت متصل هستید ولی تمی توانید به xbox live وصل شوید و ممکن است که فایروال و یا ای اس پی شما به شما اجازه نمیدهد"
ولی من با internet explorer به راحتی وارد سایت و اکانت خودم میشم و فایروال هم ندارم
چون مستقیم با مودم به اینترنت وصل میشم

شما تنظیمات رو دقیقا به چه شکل وارد کردید؟
NAT رو هم Open کردید؟

شما اول این که باید برای کنسولتون IP و DNS رو دستی تعریف کنید.بعد همون IP که برای XBox360 گذاشتید رو باید در کنترل پنل مودمتون در بخش NAT وارد کنید و برای اون پورت های زیر رو وارد کنید :

ردیف اول 88 که UDP هست.
ردیف دوم 3074 که UDP هست.
ردیف سوم 3074 که TCP هست.

شما تنظیمات رو دقیقا به چه شکل وارد کردید؟
NAT رو هم Open کردید؟

من گذاشتم روی اتوماتیک
یه بار بیشتر نتونستم کانکت بشم
هر کاری هم کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or