طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

دوست عزیز وقتی داشتی id میساختی کشورتو کجا زدی؟ واسه من ایران بود و واسه همین قبول نمیکرد
من هر IDیی از هر کشوری میدادم قبول نمیکرد . چه hotmail چه yahoo . البته بعد از کلی ناامیدی 2ساعت بعد اومدم دوباره یکی از همون IDهایی رو که قبلا داده بودم رو دادم قبول کرد :confused:
ظاهرا مشکل در بخش ثبت نام خود لایو بود .

دوستان من نمیدونم چرا یهو ایکس باکسم این طوری شده :confused:
اینترنت من به صورت کانکشنی هستش و با user name و password وصل میشم و تا الان هم به ایکس باکس
user name و password میدادم و وصل میشدم اما الان وقتی که user name و password رو میدم در قسمت network ضبدر میخوره و وقتی user name و password رو نمیدم در قسمت internet ! (در صورتی که قاعدتا باید با user name و password وصل بشه !)
خواهشا کمک کنید .

دوستان من نمیدونم چرا یهو ایکس باکسم این طوری شده :confused:
اینترنت من به صورت کانکشنی هستش و با user name و password وصل میشم و تا الان هم به ایکس باکس
user name و password میدادم و وصل میشدم اما الان وقتی که user name و password رو میدم در قسمت network ضبدر میخوره و وقتی user name و password رو نمیدم در قسمت internet ! (در صورتی که قاعدتا باید با user name و password وصل بشه !)
خواهشا کمک کنید .
مدمم عوض کردم درست نشد . دوستان کسی میدونه مشکل از چیه ؟ هیچکس نیییییییییست ؟!!

اگه بخوای میتونی بری تو صفحه config مودم و قسمت advance setup اونجا یوزر و پس رو وارد کنی تا از حالت کانکشنی دربیاد و با روشن کردن مودم کانکت بشی شاید اینجوری مشکلت حل بشه

سلام
اقایون من طبق دستور العمل صفحه اول سعی کردم به لایو وصل بشم که متاسفانه هربار نتونستم میخواستم بدونم مشکل از کجاست
ضمنا من از اسیاتک سرویس میگیرم و هربار که میخوام کانکت بشم باید یوزر پس رو وارد کنم وکانکت رو بزنم تا کانکت بشه این یوزر پس رو هم تو 360 زدم ولی بازهم ایراد میگیره
مشکل از کجاست؟
ممنون

سلام
اقایون من طبق دستور العمل صفحه اول سعی کردم به لایو وصل بشم که متاسفانه هربار نتونستم میخواستم بدونم مشکل از کجاست
ضمنا من از اسیاتک سرویس میگیرم و هربار که میخوام کانکت بشم باید یوزر پس رو وارد کنم وکانکت رو بزنم تا کانکت بشه این یوزر پس رو هم تو 360 زدم ولی بازهم ایراد میگیره
مشکل از کجاست؟
ممنون

مودم رو کانفیگ کن و تست کن.
DNS ها رو از آسیاتک گرفتی ؟
2تا DNS رو ازش بگیر و هر دو رو وارد کن یا اولی رو اونی که شرکت داده وارد کن و دومی رو 4.2.2.4

مودم رو کانفیگ کن و تست کن.
DNS ها رو از آسیاتک گرفتی ؟
2تا DNS رو ازش بگیر و هر دو رو وارد کن یا اولی رو اونی که شرکت داده وارد کن و دومی رو 4.2.2.4
DNSها(هر دوش) تو ستینگ مودم هست. از اونجا برداشتم. ویک بار هردو رو زدم ویکبار دیگه هم دومی رو 4.2.2.4 زدم ولی بازم نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or