طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

سلام
من به لایو وصل میشم.اما از من تقاضای آپدیت میکنه بعد از تائید هم آپدیت درست انجام نمیشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته.
با تشکر تقاضای کمک دارم

شما سرعت اینترنتتون رو لطف کنید بگید...
اون آپدیت باید کامل انجام بشه تا سیستم داشبورد دوباره بیاد بالا.
ممکنه به خاطر سرعت پایین باشه.

خوب من از چند مرحله گذشتم. ولی متاسفانه حالا به من ارور نامطابق بودن پسوورد و ایمیل رو میده.
نمدونم چه کنم.
در ضمن سرعتمم 128 هست.

خوب من از چند مرحله گذشتم. ولی متاسفانه حالا به من ارور نامطابق بودن پسوورد و ایمیل رو میده.
نمدونم چه کنم.
در ضمن سرعتمم 128 هست.

شما ایمیل و پسورد رو همون چیزی بزنید که برای ایمیل تو سایتش مثل یاهو یا جی میل استفاده می کنید.

راستش من به خاطر کارم زیاد وقت ترجمه ندارم.اما چشم در اولین فرصت این کار رو انجام میدم.
توی همین بخش Xbox 360 یکی دوتا تاپیک هست چک کنید...

هنوز وقت نشد كه جواب ما رو بدي فكر كنم يك هفته شده اگه مي شه يه وقتي هم براي سيستم لينك بزاريد
قربان شما :-"

هنوز وقت نشد كه جواب ما رو بدي فكر كنم يك هفته شده اگه مي شه يه وقتي هم براي سيستم لينك بزاريد
قربان شما :-"

آموزش خوب و با تصویر هنوز پیدا نکردم که ترجمه کنم.
متاسفانه وقتم هم پر هست و نمی تونم بشینم Full دنبالش بگردم.
اما حتما ردیفش می کنم که شما کارت راه بیفته.
من سعی می کنم فردا یه آموزش خوب و ساده حتما بذارم.

آموزش خوب و با تصویر هنوز پیدا نکردم که ترجمه کنم.
متاسفانه وقتم هم پر هست و نمی تونم بشینم Full دنبالش بگردم.
اما حتما ردیفش می کنم که شما کارت راه بیفته.
من سعی می کنم فردا یه آموزش خوب و ساده حتما بذارم.

خيلي خيلي ممنون من بي صبرانه منتظره آموزش شما هستم :love::love::love:

پدرام
یک سوال فنی یا نیمه فنی
تو این اپدیت پاییزه که میاد-امکان بن شدن ها زیاد نمیشه؟؟؟
کلا تو این چند ماه(نوامبر-دسامبر-جانویه)میشه به لایو وصل شد و با خیال راحت بازی کرد؟؟؟
خطر بن شدن هست یا نه؟؟؟
ممنون میشم بگی

پدرام
یک سوال فنی یا نیمه فنی
تو این اپدیت پاییزه که میاد-امکان بن شدن ها زیاد نمیشه؟؟؟
کلا تو این چند ماه(نوامبر-دسامبر-جانویه)میشه به لایو وصل شد و با خیال راحت بازی کرد؟؟؟
خطر بن شدن هست یا نه؟؟؟
ممنون میشم بگی

مثل این که یه سری از این مسائل امنیتی مربوط به Stealth Patch که چک میشده برداشته میشه و اون موقع فکر نمی کنم دیگه مشکل دیسک و اینا برای بن شدن باشه.اما خوب هر چیزی امکان داره پیش بیاد.
البته اون مسئله مربوط به Stealth Patch رو من مطمئن نیستم.از اشکان جان هم یه سوالی کنی بد نیست.بالاخره ایشون خیلی وارد تر از من هستن.

مثل این که یه سری از این مسائل امنیتی مربوط به Stealth Patch که چک میشده برداشته میشه و اون موقع فکر نمی کنم دیگه مشکل دیسک و اینا برای بن شدن باشه.اما خوب هر چیزی امکان داره پیش بیاد.
البته اون مسئله مربوط به Stealth Patch رو من مطمئن نیستم.از اشکان جان هم یه سوالی کنی بد نیست.بالاخره ایشون خیلی وارد تر از من هستن.
پدرام
من از این میترسم بازی رو روی هارد بریزیم-بعد موقع بازی کردن یفهمن بزنن یاور کنسول رو استاد کنن
سر همین میترسم از اپدیته استفاده کنم:(

پدرام
من از این میترسم بازی رو روی هارد بریزیم-بعد موقع بازی کردن یفهمن بزنن یاور کنسول رو استاد کنن
سر همین میترسم از اپدیته استفاده کنم:(
فعلا که هیچی معلوم نیست تا این که بیاد.باید 3-4 نفر بن بشن تا ما بتونیم راه حل براش پیدا کنیم :دی
انشاالله که با این آپدیت مشکلی از نظر بن شدن پیش نمیاد.

میگم پدرام من Modem ADSL پورت USB نداره فقط Ethernet
بعد من الان کابل شبکه رو مستقیم به X360 وصل کردم تو DNS Failed میده !
فکر کنم باید تنظیمات رو به صورت Manual بزنم بعد فکر کنم هم باید Primary DNS Server و Secondary DNS Server رو به صورت Manual بدم میخواستم بدونم اینا رو از کجا باید بیارم ؟ از ISP که ازش سرویس میگیرم بگیرم ؟؟

میگم پدرام من Modem ADSL پورت USB نداره فقط Ethernet
بعد من الان کابل شبکه رو مستقیم به X360 وصل کردم تو DNS Failed میده !
فکر کنم باید تنظیمات رو به صورت Manual بزنم بعد فکر کنم هم باید Primary DNS Server و Secondary DNS Server رو به صورت Manual بدم میخواستم بدونم اینا رو از کجا باید بیارم ؟ از ISP که ازش سرویس میگیرم بگیرم ؟؟

علی جان Primary DNS رو باید از شرکت بگیری.دومی هم 4.2.2.4 باید بزنی... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or