Real Madrid 9
کاربر سایت
سلام.
من اکس باکسمو ال تی 3 آپدیت کردم.حالا وقتی میخوام برم لایو میگه باید آپدیت دانلود کنی.اگه دانلود کنم بن نشم؟یا هک دسنگاه نپره؟
دوسست عزیز ازین خبرا نیست راحت اپدیتش کن موفق باشی .
سلام.
من اکس باکسمو ال تی 3 آپدیت کردم.حالا وقتی میخوام برم لایو میگه باید آپدیت دانلود کنی.اگه دانلود کنم بن نشم؟یا هک دسنگاه نپره؟
اگه آپدیت کنم.هک دستگاه نمیپره؟مشکلی پیش نمیاد؟برو جلو نترس!
منظورت 100% هستش؟راست میگه دوستمون.برو جلو.قهرمانانه و قوی.نترس.ال تی 3 که کردی انگار دیگه ایکس باکست ارجیناله.البته باید بازی ها هم burner max باشه که بن نشی و الا بن میشی.دیگه بن شدن با این امکانات منتفی شد.راست نمیگم jondollah جان؟
پ.ن:دوست عزیز عذر میخوام بعد از دادن پست، پیام شما رو دیدم.به هر حال خیلی ممنوندوسست عزیز ازین خبرا نیست راحت اپدیتش کن موفق باشی .
آقا ما یه اکانت 3 ماهه گرفتیم که تا شب به دستمون میرسه.متاسفانه باید زود استفاده بشه.اگه میشه راهنمایی کنید.:
1.آقا کد گلدو کجا باید بزنیم؟
2. این آدرس و زیپ کدو بعد از اینکه کدو زدیم میخواد؟
3.از کجا بفهمیم که چقد تا انقضا مونده؟
4.منکه بدون گلد میرفتم تو بازی از لایو دیس کانکت میشد الان که گلد و میزنم دیگه نمیشه؟
گوی وسط دسته رو میگم!آقا من الان کدو گرفتم.باید برم تو ریدم کد.؟
اونجا بزنم؟
گوی وسط چیه؟
آدرس اینا نمیخواد گفتی؟
همین الان میخوام.
اقا یه آدرس.تلفن. بیلینگ چیه؟ از اینا میخواد برای گلد.جون هر کی دوس دارین همین الان بدین.....
---------- نوشته در 11:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------
ماله امریکا.
یه ادرسو و خیابونو تلفن و زیپ کد...همین الان قربانتون.
مال من هم از همین مدل هست رمزش این زیریه هستسلام.من یه مودم zyxel مدل P-660HW-T1 v3 دارم.وقتی میخوام وارد تنظیماتش بشم که nat رو تنظیم کنم ازم رمز میخواد .هر چی وارد میکنم نمیشه.کسی هست بدونه چی رو باید وارد کنم؟
برای راهمنمایی بیشتر برو اینجا:Admin
باید همون ip رو که تو ایکس باکست نوشته رو بزنی.مثلا ماله من این بود 192.168.1.9 اینو که زدی برات یه چندتا عدد میاد که مثلا نوشته 80-80.اینا رو باید تغییر بدی.کنار این عددا یه edit هست.اگر سوالی بود بپرس.مال من هم از همین مدل هست رمزش این زیریه هست
برای راهمنمایی بیشتر برو اینجا:
Port Forwarding Xbox Live 360 on the ZyXEL P-660HW-D1 - PortForward.com
اما خود من نتونستم nat بسازم توی قسمت Server IP Address چی باید وارد کنم؟؟ بدون وارد کردنش نمی سازه، error می ده؟؟