اگه آپدیت کنی بازی های 97% هم اجرا می شن.سلام
میخوام برم لایو میگه باید اپدیت کنی
من هم بازی ناقص دارم هم 100%
اگه اپدیت شه دیگه بازیای 97% اجرا نمی شن؟
در ابتدای امر بایست شما بری و بدی که رو دستگات lt3 رو بریزن و سپس از دیسک های برنر مکس استفاده کنی. در صورت بن شدن هم اونطور که من شنیدم فقط دستگاه شما به لایو به هیچ وجه نمی تونه وصل شه . نه اینکه کل دستگاه سوت شه.آقا یه سوال.من اولین بارمه میخوام برم لایو و آنلاین بازی کنم.باید چیکار کنم؟
میگم بازی باید حتما اصل باشه.من دستگاهم فریمورش lt2 هستش.اگه میشه یه راهنمایی کنید.آقا من میترسم بن کنن.اصلا در چه حالتی بن میشیم و دستگاه دیگه از کار میافته؟
اگه میشه یه راهنمایی کلی بکنید.
در ابتدای امر بایست شما بری و بدی که رو دستگات lt3 رو بریزن و سپس از دیسک های برنر مکس استفاده کنی. در صورت بن شدن هم اونطور که من شنیدم فقط دستگاه شما به لایو به هیچ وجه نمی تونه وصل شه . نه اینکه کل دستگاه سوت شه.
zip code 60661!ممنون.ولی من ایمیل که میخوام بسازم آمریکا می زنم کد پستی میخواد و انگلیس هم نداره.چیکار کنم؟
---------- نوشته در 04:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------
اقا چی شد؟
---------- نوشته در 04:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:04 PM ارسال شده بود ----------
اون کد پستی رو باید از کجا بیارم؟
خیلییییییی عجله دارم.زود تر.
zip code 60661!
آره!!قربونت....
---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال دیه.
آمریکا همون united state هست؟