mqg1387
کاربر سایت
دو تا مدال داشت البته ، heroes 2/vanguardگیم پلی بزار
مدال افتخار و کالاف و برادرز این آرمزر و ..... خوبی داشت پلی ۲
حیف مدال کلا ۱ نسخه داره wii
دو تا مدال داشت البته ، heroes 2/vanguardگیم پلی بزار
مدال افتخار و کالاف و برادرز این آرمزر و ..... خوبی داشت پلی ۲
حیف مدال کلا ۱ نسخه داره wii
آره ولی کلا دو نسخه بود.وانگارد یا وانگراد که اصلا برای ps2 بود
و خودت اون کلیپ دیره بودی گرافیک نسخه ps2 از wii بهتر بود
هیروس ۲ همون قهرمانان ۲
هم روی wii و psp بود
در عوض وی ۵ تا کالاف اصلی داره،ps2 فقط یکی.بقیه اسپین آف و نسخه فرعینهمون تنوع گیم برای wii بهت میگم کمه
قطعا لذت بخشه کلی بازی باحال دارهدوستان من wii داشتم ۱۲ سال پیش )به سرم زده برم بگیرم یکی کار کرده ٬ به نظرتون آیا هنوز لذت بخشه یا کرمم گرفته فقط؟
بدبختیش اینجاست 480 پی تهش بده من بعد سال ها دوباره خریدمش از اون طرفم کابل 3 فیش تصویر که 480 پی می ده خریدم اما خوب بازم توی ذوق می زنهدوستان من wii داشتم ۱۲ سال پیش )به سرم زده برم بگیرم یکی کار کرده ٬ به نظرتون آیا هنوز لذت بخشه یا کرمم گرفته فقط؟
درسته ۴۸۰ هست ولی خیلی هم بد نیست بنظرم گرافیکش چون بازیای نینتندو یطوری ساخته میشن که با رزولیشن پایین هم با کیفیت بنظر میرسن البته که تو بازیای نینتندو شما گرافیکو نباید انتظار داشته باشی بلکه خلاقیت و گیم پلی بازیا هست که شما رو به وجد میارهبدبختیش اینجاست 480 پی تهش بده من بعد سال ها دوباره خریدمش از اون طرفم کابل 3 فیش تصویر که 480 پی می ده خریدم اما خوب بازم توی ذوق می زنه
کاری به گرافیک ندارم اصلا خیلی مات می شه تصاویر البته که قابل بازی کردن هست اما کاش حداقل 720 پی می ساختنش با پورت HDMIدرسته ۴۸۰ هست ولی خیلی هم بد نیست بنظرم گرافیکش چون بازیای نینتندو یطوری ساخته میشن که با رزولیشن پایین هم با کیفیت بنظر میرسن البته که تو بازیای نینتندو شما گرافیکو نباید انتظار داشته باشی بلکه خلاقیت و گیم پلی بازیا هست که شما رو به وجد میاره
کجای کارید من 360 اکبند خریدم 230 تومن وی هم هک شده خریدم 230 تومن DS خریدم هک شده با رم 90 تومنیادمه کنسول xbox 360 و ps3 یه برههای از زمان اگر اشتباه نکنم ۶۰۰ الی ۸۰۰ هزار تومان بود بعد یه تورمی خوردیم به خاطر تحریمها بود
که این 2 کنسول به ۱ میلیون و نیم هم رسید حتی به ۲ میلیون هم رسیدن
که اون موقع بیشتر فروشگاه dc تو بورس بود
همون زمان که نزدیک ۲ میلیون تومان بودن برخی از باندلهای این ۲ کنسول
یه wii آکبند میشد با ۳۰۰ هزار تومان خرید
دست دومش میگشتی حتی با ۱۵۰ هزار هم گاهی گیر میاوردی شاید به فرض
اون زمان گوشی ساده موبایل ۲۵۰ هزار حدودا بود به بالا
که بعد ها قیمتها کاهش پیدا کرد به حدود ۸۵۰ هزار تومان رسید اون کنسولها xbox 360 و ps3
خوب کنسول wii ارزون بود
یعنی با پول یه دونه ps2 دست دوم میشد یه wii دست دوم خرید
دیگه توقع ماهم در حد پولی که میدادیم بود
اگر اشتباه نکنم اواخر دوران wii قیمت آکبندش ۱۲۹ دلار بود و wii mini هم ۹۹ دلار
کلا کنسول ارزونی بود