mqg1387
کاربر سایت
اینو امروز داشتم بازی می کردم،لامصب این و واریو لند خدای گرافیک دوبعدی رو وی بودنعالی
آره مرحله 2 بازی اول روز اول بود،قشنگ یادمهاگر اشتباه نکنم تو نسخه ی یه جایی هست یه گاو یا همچین چیزی بود با ویمومت میچرخوندی تا پرتاب بشه
مال من اذیت میکرد راحت
کل انیمیشن های بازی با دست طراحی شده بود.واقعا از این سبک هنری خوشم میاد ، مثه همین یا کاپ هد.واریو لند شیک ایت عالیه
نسخه 1 زیاد قوی نبود،الان هم رو گوشی در دسترسه،ولی نسخه دو خدایی بود برا خودشنسخه ۱ زیاد دوست نداشتم
نسخه ۲ خوشمون اومد زدیم
ولی موشن پلاس اجباری بود
موشن پلاس من مشکل داشت
نه خودش نوشته رو کاور،سازگاره،اجباری نیستاجباری بود تا جایی که یادمه
خطا میداد
آره ، همینطور نسخه 360ولی نسخه پلی ۲ راحت رد میشد
من نسخه wii دستام درد گرفت
آره نسخه دو از هر نظر بالاتر بودولی نسخه ۱ بازم زیاد حال نکردم
یه نوع هیولا کشی بود
نامردی نکن،دو تا جیمز باند ، پنج تا کالاف،دو تا مدال،دوتا conduit ،دو تا رد استیل و... برای کنسول کژوال و ضعیف نسل زیادم بودکلا wii بازی fps خوب کم داشت
قطعا قابل مقایسه نیست ، چون هدفشون متفاوته،اقیانوس آبی نینتندو رو نجات دادتعداد کمی دارن
همونام اکثر سربازی های شوترش ضعیفن بنظرم
با پلی ۳ و .... قابل مقایسه نیست
حتی با پلی ۲ هم قابل مقایسه نیست
وی هم تنوعش مناسبه،شوتر من خودم راضی بودم ازش،البته کنارش 360 هم داشتم،ولی خب کالاف داشت،جیمز باند داشت،رد استیل داشت،متروید داشت و ... که به نظرم گزینه های خوبینیه کنسول باید تنوع گیم مناسب + تو هر سبک کلی بازی خوب داشته باشه
یکی از دلایل دل زدگی گذشته من همین امر کمبود گیم مناسب بود
شوتر من فقط کالاف بازی می کنم،نسخه های جدید جیمز باند،دووم و بازی های انحصاری کنسول ها،زیاد بقیه برام مهم نیستتعداد کم ، همونام ضعیف زیاد داشت
باید وفور باشه
مثلا برادرز این آرمز هاش افتضاح بود