wii
ماریو گلگسی 2 عجب چیزیه عالی شده خیلی باهاش حال کردم خلاقیت بیشتر گیم پلی بهتر کیفیت بیشتر و خلاقتر ولی سختر شده
ماریو گلگسی 2 عجب چیزیه عالی شده خیلی باهاش حال کردم خلاقیت بیشتر گیم پلی بهتر کیفیت بیشتر و خلاقتر ولی سختر شده
ایول دمت گرمشب یه امتحان سخت و سه واحدی زلدا skyward sword رو تموم کردم! اصلا هم از لب مرز آوردن ناراحت نشدم. از امتحان هم که برگشتم بجای غصه خوردن دوباره نشستم از سیو آخری بازم تمومش کردمعجب بازی ای بود
سلام.بچه ها چنتا سوال دارم کاستومایز ویی کی انجام داده منم میخوام انجام بدمبرای استفاده از کد های تقلب تو ویی باید چيکار کرد بازی قشنگی که بازی کردید بگید فقط عناوین کمتر شناخته شده باشن
واقعأ ممنونم بازی ها عالی گفتی . چجوری کد های تقلب تو بازی وارد کنم؟سلام.بازی هایی که از نظر من قشنگن تقریبا به ترتیب اینان:The Last StoryXenobladeZelda ها!Mario ها!!Monster Hunter 3A Boy and his BlobPandora's TowerOne Piece ها!!!!!Rayman OriginsKirby ها!!!!Evil ها!!!!!!Wii Sports ها!!!بقیه هم دیگه یادم نیست
نمیدونم و خودمم هرگز استفاده نمیکنم....چون دیگه بازی بهت حال نمیدهواقعأ ممنونم بازی ها عالی گفتی . چجوری کد های تقلب تو بازی وارد کنم؟
منم باهات موافقم ولی تو یه بازی بدجور گیر کردمنمیدونم و خودمم هرگز استفاده نمیکنم....چون دیگه بازی بهت حال نمیده
ایول فدات بشم مثل خودمی . منم عاشق wii هستم همش بازی میکنم انقدر حال میده آدم هر چی بازی میکنه سیر نمیشه انقدر بازی کردم که چند نفر از آشنایان دوستام خوشش اومد ویی خریدن باور کنین هر کی دید از ویی خوشش اومد تا با خود ویی بازی میکنن شیفته اش میشن من تو کهکشان 6 موندم ستاره کم دارممن عاشق Wii هستم.یه روز بازی نکنم شب خوابم نمی بره.جدی می گم.یه روز نتونستم بازی کنم رفتم خوابیدم ساعت 3،4 یادم افتاد بازی نکردم رفتم بازی کردم.تو Super Mario Galaxy 2 یه لول مونده بودم ردش کردم.