اری ولی مثل دی اس بازی همه سبکی نداره !
مثلا همین دی اس با این سخت افزار شونصد تا FPS مثل کالاف گلدن ای دمنتیوم و ... داره اما 3 دی اس تنها یه دمنتیوم ریمستر داره !
تو سوم شخصم با اینکه سخت افزارش قدرتمند شده اما هیچ چیز خاصی نداره ... ( البته اگر رزیدنت ایول ها و متال گیر رو حساب نکنیم !!! )
اما پلتفرمر هرچیزی که بخوای داره ... یوشی وی یو ... ماریو 3 دی لند ... نیو ماریو 2 ... ماریو میکر ... بازی پیکسلی ... و ....
ریتمیکم یه دونه بود هارمو نایت طرف میدویید تو میپریدی و با عصات ( نمیدونم عطا بود یا نه چون سه بعدی بازی کردم و جریان هم مال 2 الی 3 هفته پیشه
) یه حالت ریتمی داشت
یا فایتینگ همه چی جز مورتال کامبت براش اومده
2 تا تیکن انحصاری ... سوپر اسمش وی یو ... استریت فایتر ... دد اور الایو ( زنده یا مرده = Dead Or Alive ) و ...
یا 4 تا زلدا داشت 2 تا بازسازی نینتندو 64 یکی ریمیک ( انگار بازی جدیده !!! ) سوپر نینتندوش ( a Link Aweaking بود فک کنم که شده Link Between Worlds )
یه دونه دیگم داره که چندان باحال نیست و اگه خواستی بعدا خودت تحقیق کن
Tri Force Heros
شارژ عادی هم 3 ساعته تموم میشه با سه بعدیم 1 ساعت
اما شیکه بدنش محکمه و ...
اگرم میتونی نیو ایکس الشو بخر چون شارژش عالیه و تو عادی و ایکس ال اگه کنسولو تکون بدی سه بعدی تار میشه و چشمت اذیت میشه اما تو نیو ... خداحافظ تاری چشم !!!
سه بعدی تو نیو بشدت باحالتر شده
گرافیکم تو نیو میشه گفت بهتره ( به عکسا بسنده نکن خود کنسول مهمه البته من هنوز با عادی بازی نکردم بعد ها که عادیمو خریدیم یا اگه بعدا با یه عادی بازی کردم بهت میگم چون گرافیک جفتشون خوبه و عکسای نت هم سر کنسول های نینتندو ( خصوصا دستی !!! ) صرفا برای اشنا شدن با محیط اون بازیه نه برای نظر دادن راجب گرافیک اون بازی !!! ( البته این موضوع تو همه ی کنسول ها هست و تو نینتندو هم بیشتر ... خیلی بیشتر ... )
خوشبحالت دیگه درس نداری D:
ما که ویمونو گرفتن نمیدن تا اتمام امتحانات ترم یک D:
لامصب خیلی حال میده ارزوی بچگیم بود
کلاس دوم که بودن برام پلی 2 خریدن با ذوق و شوق فراوان خودم ( البته نظر مامی روی X360 بود ! D: )
یه روز که برقا رفته بود و بنده کلافه بودم و داشتم شرک برای همیشه در پرشین تون مشاهده میکردم ناگهان صدای کلید امد ... جعبه ی پلی 2 ظاهر شد ... هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تا سه شب ماریو زدیم ( همون SNES ها که چپوندن تو شبیه ساز به اسم ماریو 4 میدن بیرون )
کلی حال میداد
اما ..........................
یک نیو سوپر ماریو خریدیم ( Wii )
Warning داد !
سیستر گرامی هم گفت بازی مشکل داره ...
مام که چمیدونستیم زدیم جدید ترین نخسه قارچ خورو شکوندیم انداختیم سطل اشغالی ... ( چون Dolphin تکمیل بود تا حدودی همون سال انتشار با شبیه ساز میومد )
بعد ها که فهمیدیم کی بود و چی بود .... خدایا توبه کردمممممممممممممم !
ببخش مارو !
اما .........................................................................
این داستان ادامه دارد ....
خلاصه اخر سر در کلاس هشتم ( تابستان )
یک عدد وی خریدیم و سوپر ماریو ... گلکسیییییییییییییییییییییییییییییییییییی ! ( میدونم که ربطی نداشت به نیو ماریو ولی خواستی ربطشو بدونی برو تاپیک چجوری وی خریدین رو ببین D: )
خلاصه ...
واو !!!
چ گرافیکی !!!
یا خدا ویموت تکون بده !!!!!
عجب پارک ارم قشنگی !!! ( Honeyhive Galaxy )
یا خدا ابشار زد ماریو افتاد ! D:
ابلفضل این کیسه بوکس چی بود دیگه ولوی زمین شدم DL:
عجب باس فایتی !!!!
یا خداوند متعال یا امام صاحب زمان تعادل رو توپ ... موشن کنترل ... وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
کلا ترکیدیم D:
خب قصه ما به سر رسید دنیل به نینتندوش نرسید D:
" The End "