میخواستم ببینم بچه ها نظرشون درمورد شاهکاری که DS افتخار میزبانیش رو داره، چیه که...
به هر حال این شما و این معرفی یه شاهکار که حکما برای تمام طرفداران KINGDOM HEARTS انجام دادنش واجبه!!!!
چون تمیز یک سوم ماجرای kh به همین شماره وابسته است!
Kingdom Hearts 358/2 Days
دروازه ی قلبها طبق سنت همیشگی در ابتدا در May 30, 2009 در ژاپن گشوده شد! و October 9, 2009 اروپاییها مفتخر به دیدن این بازی شدن!
از لحاظ سیستم بازی و اینجور مسائل اطلاعاتی نمیدم تا بازی تجربه کنید و ازش لذن ببرید و سورپرایز بشید تا با دیدن گرافیک این بازی چهار ستون بدنتون به لرزه در بیاد!!
بد نیست به امتیازات این بازی نگاهی بندازیم:
فامیتسو: 36 از 40
ign : امتیاز 8 از 10
game informer امتیاز 8 از 10
game spot: امتیاز 8 از 10
game trailer: امتیاز 7.5 از 10
و اما داستان....
راستش من به همه ی کسایی که در ps2 با kh خاطره دارن توصیه میکنم حتما حتما این بازی رو انجام بدن چون خیلی از ابهامات و سوالاتی که در طول kh باهاش مواجه بودیم به بهترین شکل در این بازی پاسخ داده میشن!
داستان بازی درمورد roxas و پیوستن اون یه organazation XIII است! زمان بازی به طور تقریبی میشه بعد از ماجرای Chain of memories و قبل از kh2 یعنی دقیقا زمانیکه سورا و دانولد و گوفی توسط namine به خواب رفته اند! در این حین شما با زندگی روزمره ی roxas به عنوان سیزدهمین عضو org13 و البته ماموریتهای اون و دوستانش axel و xion مواجه هستین! در این بازی ابهاماتی که احیانا با دیدن صحنه ی deep dive و مبارزه ی ریکو و roxas براتون بوجود آمده بوده رفته رفته از بین میره و شما در جریان همه چیز و مخصوصا هدف اصلی ORG 13 قرار خواهید گرفت!
افرادی هم که توفیق انجام شاهکار KH رو نداشتن میتونن با انجام این بازی مینبر بزنن و خیلی راحت داستان KINGDOM HEARTS رو درک کنند! علاوه بر اون دیدن گرافیک چشم نواز این بازی و داستان زیباش میتونه روح شما رو جلا بده!
من به شما پیشنهاد میکنم برای اینکه از داستان بازی لذت ببرید به این
تاپیک مراجعه کنید و تا حدودی در جریان اصلی بازی باشید!
امیدوارم از بازی لذت ببرید! و امیدوارترم که اکثر بچه های DS دارمون این بازی رو انجام داده باشند