طرفداران nintendo ds

بچه ها خبری نشد؟

اینو دانلود کن بریز روت مموری کارت

Wood R4 1.62 download (1.17MB) NDS Flashcart Files R4 series - FileTrip

اگر جواب نداد این یکی دانلود کن بریز روت مموری کارت

Wood R4 for Clones 1.42 download (1.57MB) NDS Flashcart Files R4 series - FileTrip

اینم باید روی فلش کارتت جواب بده

2013 R4iSDHC Dual-Core Kernel Wood 1.52 download (2.34MB) NDS Flashcart Files R4 series - FileTrip

مونشل من کار نمیکنه این برنامه یجاش اشکال داره تو نت برنامه کاملش برای این فلش کارت پیدا نکردم خیلی عجیب

برای من کار میکنه - فلش کارتت قدیمیه اولین مدل دوال کوره که سال 2011 اومد خوب الان 2015 اومده تو بازار

برای خود منم فلش کارتم قدیمیه اما با WOOD آخرین آپدیت هکرا ریختم مشکلی ندارم

آخه جالب اینجاس که رو فلش کارت قدیمی بالا میاد رو این دواله مشکل داره

احسان راست ميگه ROM هاتو از جاي معتبر دانلود كن.
مثلا همين بازي كه ميگي رو از سايت زير دانلود كن شايد جواب بده...

http://www.emuparadise.me

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخه جالب اینجاس که رو فلش کارت قدیمی بالا میاد رو این دواله مشکل داره

قبلا انیمال کروس هم همینطور بود

عیبی نداره چون اون فلش کارت ها قدیمی که نمونه اش قویترینش N5 بود قشنگ 60 درصد بازیا اجرا نمیکرد اما دوال کور 95 درصد بازیا رو اجرا میکنه حتی 1 بازی اجرا نکردن فدا سرت بجاش این همه بازی اجرا میکنه

قبلا انیمال کروس هم همینطور بود

عیبی نداره چون اون فلش کارت ها قدیمی که نمونه اش قویترینش N5 بود قشنگ 60 درصد بازیا اجرا نمیکرد اما دوال کور 95 درصد بازیا رو اجرا میکنه حتی 1 بازی اجرا نکردن فدا سرت بجاش این همه بازی اجرا میکنه
این فلش کارت قدیمیم تو هیچ بازی کم نیاورده یادم تو همین جا یه سر اومدم چند سال پیش بازی هایی که شما مشکل داشتید در اجراش من به راحتی اجراش میکردم مثل بازی آلیس
اینو بگم که یه آپدیت جادویی براش اومد که ریختم و همه بازی هارو جواب داد خود سایتش این آپدیتو ورداشت هیچ جا هم گیر نیومد
ببخشید که اون زمان عضو نشدم که راهنمایی کنم ولی گذشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or