طرفداران Fifa07

آقا من یه سوال در مورد uefa champions league 2006-2007 دارم. می خواستم بدونم در قسمت manager وقتی با یه تیم قهرمان اروپا میشی بازی تمومه و دوباره باید از اول بازی رو انجام بدی و با یه تیم دیگه ؟ یعنی اینکه مثل فیفا 07 فصل جدید شروع نمیشه؟
من روي PS2 بارسا رو تا نيمه نهايي رسوندم ولي از شانسم DvD خش برداشت و اجرا نشد.نسخه PC هم زياد بازي نكردم ولي مطمئن هستم كه همون فصل اول تموم مي شود.داخل FIFA دو بخش داشتيم به نام Carrer Mode يا Manager Mode ( در FIFA 07 به بعد ) كه فكر كنم تا 14 فصل ميتونستيم مربي گري كنيم.ولي در UEFA Champions League 2004-05 همون فصل اول كه جام قهرمانان اروپا رو مي برديم تموم مي شد و بايد از نو يك تيم جديد برمي داشتيم.بيشتر مزه اش هم به GamePlay واقعا" روان ، ماموريت هايش و چيزهاي باز شدني اش بود.ولي اين نسخه جديد يك ضدحال اساسي است‌ ! يك باگهايي دارد كه آدم رو ديوونه مي كنه !من در طول فصل بايست با سويا در فينال جام حدفي و نيمه نهايي جام باشگاههاي اروپا مسابقه مي دادم ولي مي نوشت سويا ، اما بازي مي شد بارسا-رئال !!! اينقدر با رئال بازي كردم توي طول فصل كه حالم بهم خورد...:cheesygri
بزودي داخل يك توپيك جديد اين دو تا ( يكي شاهكار و ديگري افتضاح مقيم ! ) رو با هم مقايسه مي كنم...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
من اولين بار FIFA 98 World Cup را روي PC بازي كردم.واقعا" از اين بازي خوشم اومد.بعدش به ترتيب FIFA 2003 , FIFA 2005 , FIFA 06 را روي PC و FIFA 2006 World Cup را روي PC , PS2 و FIFA 07 را روي PC , PS2 همچنين بازي كرده ام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or