Metal Gear Solid
کاربر سایت
من روي PS2 بارسا رو تا نيمه نهايي رسوندم ولي از شانسم DvD خش برداشت و اجرا نشد.نسخه PC هم زياد بازي نكردم ولي مطمئن هستم كه همون فصل اول تموم مي شود.داخل FIFA دو بخش داشتيم به نام Carrer Mode يا Manager Mode ( در FIFA 07 به بعد ) كه فكر كنم تا 14 فصل ميتونستيم مربي گري كنيم.ولي در UEFA Champions League 2004-05 همون فصل اول كه جام قهرمانان اروپا رو مي برديم تموم مي شد و بايد از نو يك تيم جديد برمي داشتيم.بيشتر مزه اش هم به GamePlay واقعا" روان ، ماموريت هايش و چيزهاي باز شدني اش بود.ولي اين نسخه جديد يك ضدحال اساسي است ! يك باگهايي دارد كه آدم رو ديوونه مي كنه !من در طول فصل بايست با سويا در فينال جام حدفي و نيمه نهايي جام باشگاههاي اروپا مسابقه مي دادم ولي مي نوشت سويا ، اما بازي مي شد بارسا-رئال !!! اينقدر با رئال بازي كردم توي طول فصل كه حالم بهم خورد...:cheesygriآقا من یه سوال در مورد uefa champions league 2006-2007 دارم. می خواستم بدونم در قسمت manager وقتی با یه تیم قهرمان اروپا میشی بازی تمومه و دوباره باید از اول بازی رو انجام بدی و با یه تیم دیگه ؟ یعنی اینکه مثل فیفا 07 فصل جدید شروع نمیشه؟
بزودي داخل يك توپيك جديد اين دو تا ( يكي شاهكار و ديگري افتضاح مقيم ! ) رو با هم مقايسه مي كنم...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
من اولين بار FIFA 98 World Cup را روي PC بازي كردم.واقعا" از اين بازي خوشم اومد.بعدش به ترتيب FIFA 2003 , FIFA 2005 , FIFA 06 را روي PC و FIFA 2006 World Cup را روي PC , PS2 و FIFA 07 را روي PC , PS2 همچنين بازي كرده ام.