طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
اها فهمیدم کجا رو میگی محمد:blushing:

+++++++++

من هی خودم رو کنترل کردم که عکس اعمل نشون ندم ولی بالاخره اخرین بازی که بازی رو انجام میدادم عکس العمل نشون دادم:cheesygri

میگم سیوهاش رو کجا میریزه؟؟

نوشته شده توسط mohandes_register:
گفتی عکس العمل.من در کل به غیر از 2 صحنه که پریدم عکس العملی نشون نمیدم فقط نمی دونم چرا بعد از یه صحنه ترسناک بدنم به شدت یخ میکنه و سر درد می گیرم.:cheesygri
فکر کنم وحشنتاکترین صحنه تو حلقه اون صحنست که دختره از تو تلویزین میاد بیرون.من اونجا رو دیدم تا دوشب سر درد بودم.اینو جدی میگم ها.خیلی روم تاثیر گذاشت.دیگه جرات نمیکنم جلو تلویزیون بشینم:cheesygri

هم اونجا كه از TV مياد بيرون باحال بود، هم اون قسمت كه تو چاه آب دارن دنبالش مي گردن بعد يهاي دستاش از آب مياد بيرون دست دختره رو مي گيره :cheesygri

نوشته شده توسط mohandes_register:
داخله Documents and Settings بود یادم.همونجاهاست بگردی میبینیش.
آره اونجا هم تو فیلم آدم جا میخوره.خداییش این ژاپنیا عجب مغزی دارن ها...
من نه فولدری به نام Sierra پیدا کردم نه f.e.a.r
162.gif

نوشته شده توسط g.o.w:
كسي تا حالا از رمز تو بازي استفاده كرده مثل اين:god
جونت رو بی نهایت میکنه فقط همین;)

برو به محل نصب بازي ؛ فولدر Shortcut to User directory رو باز كن ، خودش ميره به قسمتي كه Save ها اونجا هست

اصلا فولدری اونجا نیست.

ببین من همون درایوی که بازی نصبه رو میگم ها...این فیر بر عکسه همه چیش.سیو ها رو میریزه تو Doc and set همون درایوی که بازی نصبه...

درایوی که من نصب کردم درایو G هست اونجا که Doc and set نداره !!!!!!!
تو Doc and set درایو C که ویندوز روش نصبه هم نیست;)

بچه ها, همچین صحنه ای تو بازی براتون پیش اومده که تو آسانسور باشین برق قطع و وصل بشه و تو این حین دختره تو این نور کم پیداش بشه؟
من همچین چیزی از یکی شنیدم اما تو کل بازی ندیدم. البته پیش اومد که تو آسانسور برق دچار مشکل بشه, اما دختر رو ندیدم!!! :cheesygri

بعد یه چیز دیگه, اون مصاحبه روانکاو و آلما رو تو DVD بازی دیدين؟ اگه ندیدن من عکساشو با جریان مصاحبه رو بذارم. :cheesygri

نوشته شده توسط Dant3:
بچه ها, همچین صحنه ای تو بازی براتون پیش اومده که تو آسانسور باشین برق قطع و وصل بشه و تو این حین دختره تو این نور کم پیداش بشه؟
من همچین چیزی از یکی شنیدم اما تو کل بازی ندیدم. البته پیش اومد که تو آسانسور برق دچار مشکل بشه, اما دختر رو ندیدم!!! :cheesygri

بعد یه چیز دیگه, اون مصاحبه روانکاو و آلما رو تو DVD بازی دیدين؟ اگه ندیدن من عکساشو با جریان مصاحبه رو بذارم. :cheesygri

اره من ديدم
اونجايي با Alice Wade توي اسانسور هستيم بعد برق ميره و ما بايد بريم برق رو وصل كنيم .
اونجا دختره مياد تو آسانسور و درش بسته ميشه

چيه جريانش ؟
من طبق معمول فرصت نكردم ببينم :p

منم ندیدم بزار.در مورد اون صحنه هم دیدم.هی عقب هقب میرفتم که بهش نخورم(البته اونجا هنگ کرده بودم از ترس نمیدونستم که بابا از بدنه آسانسور اونورتر نمیشه رفت):cheesygri

پچ 1.05 اين بازي منتشر شد :

Control mode: Two teams compete for three Control Points. Teams earn points for each Control Point they hold. To win, one team must reach the score limit before their opposition or have the highest score
when the time limit expires.

Capture All mode: Two teams compete for five Control Points. Team points are earned for neutralizing or capturing a Control Point as well as killing enemy players. To win, one team must capture all five Control Points, reach the score limit before opposing team does, or have the highest score when the time limit expires.

دانلود :

http://www.3dgamers.com/news/more/1096484976/

++++++++++++++++++

سلام.
بچه ها شما ها کجاش رو میگین همون اخر بازی که یه دفه زیرپات خالی میشه از تو اسانسور میفتین تو حوض خون
نه ، ايني كه من ميگم ، interval 07 - 08 هستش اونجايي كه بايد Alice Wade رو برسي پشت بوم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or