طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نظر من در رابطه با بازی fear , بفهمید ضرر نداره.
تا جایی که من یادم میاد این بازی در زمان خودش و تا این لحظه یک شاهکار به تمام معنا به حساب اومده ! و با جرات تمام میتونم بگم از لحاظ اکشن و افکت تیراندازی تا حالا در بین بازیهای fps تک بوده.هر چند که کارت گرافیک من نمیتونست در حداکثر تنظیمات این بازی رو اجرا کنه (که فکر نکنم تا حالا کسی از بچه های سایت تونسته باشه اجرا کنه) ! ولی در حدی بود که محتوای یک بازی fps خارق الاده رو به گیمر القا کنه و این خودش یک امتیاز بزرگ از این بازی به حساب میاد.در مورد ترسناک بودن این بازی هم راستش من حس خاصی از ترس در این بازی بهم دست نداد که بخوام این بازی رو یک fps ترسناک بدونم ! هر چند که در چند قسمت بازی خیلی سعی کرده بودن بازی رو ترسناک جلوه بدن که اون هم شامل چند قسمت خیلی کوتاه میشه که آدم خیلی زود از یادش میره ! مثلا ; اون قسمت اون که دخترک در تونل به شکل مثلا ! ترسناکی بدو بدو به طرف شما میومد ! که اون قسمت به نظر من اصلا ترسناک نبود حالا اگه چهرشم مشخص بود یه چیزی. :) قسمت دیگه همونی هست که امین هم بهش اشاره کرد که توی یکی از راهرو های اداره اون سربازه از شیشه پرت میشه به طرف شما که اون لحظه من راستش غافل گیر شدم اگر حواسم جمع بود سعی میکردم نترسم ! :cheesygri.باز قسمت بعدی اون آدمی هست که غیب میشه حالا نمیدونم آدمه جونوره بشره نمیدونم چیه که میره از دیوارا بالا بعد شما اصلا اونو نمیبینید در صورتی که اون جلوی شماست ! و از صدای عجیب غریب اون میشه تشخیص داد که آیا اون اطراف شماست یا نیست...! و
قسمت آخری که من دیگه واقا ترسیدم آخرای بازیه که میرید توی زیرزمین و با اون ارواح و یا به قول شما جن ! روبرو میشید که تقریبا چشمای ترسناکی دارند که همچین سفید میزنه !‍!:blushing:
در کل این چهار قسمت یکم ترسناک بود که نام بردم ! جای دیگه یادم نمیاد که حس ترس رو القا کنه ! اگه میخواید معنی ترس رو در بازی ببینید برید Doom3 رو با یک 6800 بازی کنید تا بفهمید ترس یعنی چی...!!!

در حداکثر تنظیمات این بازی رو اجرا کنه (که فکر نکنم تا حالا کسی از بچه های سایت تونسته باشه اجرا کنه) !
سلام .
من اجرا كردم با حداكثر تنظيمات . البته نه با سيستم خودم . با سيستم يكي از دوستان كه كارتش Geforce 7800 GTX 256 MB بود .
همه چي فعال بود . Soft Shadows هم فعال بود . Antialiasing هم فعال بود . Anisotropic Filter هم فعال بود .
گرافيك بازي خيلي عالي بود اما بازم بعضي جاها با اين كارت هم كم مي آورد . البته بعضي جاها كه خيلي شلوغ ميشد . اونم نه زياد اما در كل مشخص بود كه داره كم مياره . ;)

سلام.
من بالاخره بازی رو تموم کردم واقعا باید بگم فوقاالعاده بود:) و من با این سیستمم نهایت استفاده رو بردم.
دیشب داشتم بازیش میکردم مرحله ی اخر بود یارو رفت تو توهم بعد من رفتم سمته یه دری بعدش دیدم یه دکتره هست که داره یه بچه به دنیا میاره( خودم رو دیدم که بچه بودم) بعد دکتره خونش میپاشه رو در من رفتم جلو در رو باز کنم هر چی کردم نشد گفتم حتما باید برگردم بعدش که برگشتم چشتون روز بد نبینه دیدم دوختره به فاصله ی 20 سانتیمه دستش رو اورد که بزنه به من من یه دفه از پای سیستم پریدم هوا :cheesygri بیچاره داداش کوچیکم بقلم وایساده بود یه جیغ خفنی کشید:)

اینم سیستم HIGH END من:

:eek::eek:

حالا من اون اوایل بازی ترسیدم ..:cheesygri یه جایی هست رو پشت بومه . داشتم میرفتم از بین دوتا کانتینر رد بشم یه دفعه یکی با تبر زد تو صورتم آقا کیبوردم هم رو پام بود یدفعه پریدم هوا کیبورد افتاد زمین سیم موس گیر کرد به پام خلاصه یک بدبختی داشتیم ما با اون صحنه ( حالا شما که ندیدید بزار بیشتر خالی ببندم نه خالی نمی بندم ):(( :cheesygri.... حالا هم خوش بهتانه سی دی Fear ام خراب شده نصب نمی شه

من 1 هفتست فیرم خراب شده از زندگی دارم نا امید میشم تو میگی خوشبختانه.راستی اگه از فیزیک بازی هم بگیم بد نیست ها.به نظره من زیادی رو فیزیک وقت صرف کردن به همین دلیل یکمی زیادی Bugداره:cheesygri

:cheesygri امین ترکوندی:cheesygri رو حد اکثر گذاشته بودی دیگه آره.
راستی پس تو هم اونجارو ترسیدی:) منم یه 3 ,4 تا رنگ عوض کردم

تاره چند گزینه رو غیرفعال کردم تا شما ها امیدوار بشین:cheesygri

حالا من اون اوایل بازی ترسیدم ..:cheesygri یه جایی هست رو پشت بومه . داشتم میرفتم از بین دوتا کانتینر رد بشم یه دفعه یکی با تبر زد تو صورتم آقا کیبوردم هم رو پام بود یدفعه پریدم

در این پست شما 2 موضوع مطرح میشه:cheesygri
1)کانتینر تو پشت بوم
24.gif
39.gif

2)من یادم نیست تو بازی کسی تبر دستش باشه شما ها یادتونه
73.gif

ببین خودم هم دقیقا نفهمیدم کانتینر بود یا نه و یا تبر بود یا نه :cheesygri ازبین نمی دونم دیوار بود نمی دونم چی بود داشتم می رفتم یه دفعه یکی منو زد بعد دیگه دمو شد .....
او اه این جریانه 1 ماه پیشه دیگه چیزی یادم نمیاد :cheesygri با اون ضربه ای که اون نامرد به من کامپیوتری بد بخت زد فکر نکنم حالا حالا ها حافظم سر جاش باشه:cheesygri

نوشته شده توسط mohandes_register:
میگم بد نیست اینجا یه مقایسه ای بین حلقه و فیر راه بیفته ها...ببینیم تفاوتاشون تو چیاست؟

جو داستان هر دو بسيار جالب، لحظه هاي هيجان انگيزش واقعا باحاله :cheesygri

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
من بالاخره بازی رو تموم کردم واقعا باید بگم فوقاالعاده بود:) و من با این سیستمم نهایت استفاده رو بردم.
دیشب داشتم بازیش میکردم مرحله ی اخر بود یارو رفت تو توهم بعد من رفتم سمته یه دری بعدش دیدم یه دکتره هست که داره یه بچه به دنیا میاره( خودم رو دیدم که بچه بودم) بعد دکتره خونش میپاشه رو در من رفتم جلو در رو باز کنم هر چی کردم نشد گفتم حتما باید برگردم بعدش که برگشتم چشتون روز بد نبینه دیدم دوختره به فاصله ی 20 سانتیمه دستش رو اورد که بزنه به من من یه دفه از پای سیستم پریدم هوا :cheesygri بیچاره داداش کوچیکم بقلم وایساده بود یه جیغ خفنی کشید:)

:eek::eek:

من سر اين توهم از ترس نزديك در نشدم، فقط از در پشتي مي خواستم برم بيرون ديدم Alma پيداش شد، منم هي بهش تير ميزدم :eek:

نوشته شده توسط gamestation:
حالا من اون اوایل بازی ترسیدم ..:cheesygri یه جایی هست رو پشت بومه . داشتم میرفتم از بین دوتا کانتینر رد بشم یه دفعه یکی با تبر زد تو صورتم آقا کیبوردم هم رو پام بود یدفعه پریدم هوا کیبورد افتاد زمین سیم موس گیر کرد به پام خلاصه یک بدبختی داشتیم ما با اون صحنه ( حالا شما که ندیدید بزار بیشتر خالی ببندم نه خالی نمی بندم ):(( :cheesygri.... حالا هم خوش بهتانه سی دی Fear ام خراب شده نصب نمی شه
آره يعني اولين بار كه Paxton پيداش ميشه مي زنه تو سرمون من 6 متر پريدم، اصلا فكرشو نمي كردم اونجا قايم شده باشه :cheesygri

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
در این پست شما 2 موضوع مطرح میشه:cheesygri
1)کانتینر تو پشت بوم
24.gif
39.gif

2)من یادم نیست تو بازی کسی تبر دستش باشه شما ها یادتونه
73.gif

همون اول بازي رو ميگه، كه رو پشت بوم هستيم بعد Fettel يه جا قايم شده، يهايي با چوب مارو مي زنه ديگه :cheesygri

يه چيز باحال بچه ها، انگار عكس العملهاي ما در برخورد با توهم ها نتيجه هاي متفاوت داره. البته نه زياد متفاوت ولي در كل يكم تغيير مي كنه. من بعضي جا هارو كه چند بار بازي مي كنم، اگه مثلا از جام تكون نخورم از اون روح ها پيدا ميشه، اما اگه زود برم طرف دختره اون روحه ديگه نمياد :cheesygri

گفتی عکس العمل.من در کل به غیر از 2 صحنه که پریدم عکس العملی نشون نمیدم فقط نمی دونم چرا بعد از یه صحنه ترسناک بدنم به شدت یخ میکنه و سر درد می گیرم.:cheesygri
فکر کنم وحشنتاکترین صحنه تو حلقه اون صحنست که دختره از تو تلویزین میاد بیرون.من اونجا رو دیدم تا دوشب سر درد بودم.اینو جدی میگم ها.خیلی روم تاثیر گذاشت.دیگه جرات نمیکنم جلو تلویزیون بشینم:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or