mohandes_register
کاربر سایت
سلام .در حداکثر تنظیمات این بازی رو اجرا کنه (که فکر نکنم تا حالا کسی از بچه های سایت تونسته باشه اجرا کنه) !

:cheesygri.... حالا هم خوش بهتانه سی دی Fear ام خراب شده نصب نمی شه:cheesygri امین ترکوندی:cheesygri رو حد اکثر گذاشته بودی دیگه آره.
راستی پس تو هم اونجارو ترسیدیمنم یه 3 ,4 تا رنگ عوض کردم
حالا من اون اوایل بازی ترسیدم ..:cheesygri یه جایی هست رو پشت بومه . داشتم میرفتم از بین دوتا کانتینر رد بشم یه دفعه یکی با تبر زد تو صورتم آقا کیبوردم هم رو پام بود یدفعه پریدم
نوشته شده توسط mohandes_register:میگم بد نیست اینجا یه مقایسه ای بین حلقه و فیر راه بیفته ها...ببینیم تفاوتاشون تو چیاست؟
نوشته شده توسط pandora tomorrow:سلام.
من بالاخره بازی رو تموم کردم واقعا باید بگم فوقاالعاده بودو من با این سیستمم نهایت استفاده رو بردم.
دیشب داشتم بازیش میکردم مرحله ی اخر بود یارو رفت تو توهم بعد من رفتم سمته یه دری بعدش دیدم یه دکتره هست که داره یه بچه به دنیا میاره( خودم رو دیدم که بچه بودم) بعد دکتره خونش میپاشه رو در من رفتم جلو در رو باز کنم هر چی کردم نشد گفتم حتما باید برگردم بعدش که برگشتم چشتون روز بد نبینه دیدم دوختره به فاصله ی 20 سانتیمه دستش رو اورد که بزنه به من من یه دفه از پای سیستم پریدم هوا :cheesygri بیچاره داداش کوچیکم بقلم وایساده بود یه جیغ خفنی کشید
![]()
آره يعني اولين بار كه Paxton پيداش ميشه مي زنه تو سرمون من 6 متر پريدم، اصلا فكرشو نمي كردم اونجا قايم شده باشه :cheesygriنوشته شده توسط gamestation:حالا من اون اوایل بازی ترسیدم ..:cheesygri یه جایی هست رو پشت بومه . داشتم میرفتم از بین دوتا کانتینر رد بشم یه دفعه یکی با تبر زد تو صورتم آقا کیبوردم هم رو پام بود یدفعه پریدم هوا کیبورد افتاد زمین سیم موس گیر کرد به پام خلاصه یک بدبختی داشتیم ما با اون صحنه ( حالا شما که ندیدید بزار بیشتر خالی ببندم نه خالی نمی بندم ):cheesygri.... حالا هم خوش بهتانه سی دی Fear ام خراب شده نصب نمی شه
نوشته شده توسط pandora tomorrow:در این پست شما 2 موضوع مطرح میشه:cheesygri
1)کانتینر تو پشت بوم![]()
![]()
2)من یادم نیست تو بازی کسی تبر دستش باشه شما ها یادتونه![]()