طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میبینی ترخدا 400 خط نوشته بودم پرید خب ولش کن

ترسناک ترین صحنه ؟ ترس نداشت. شاید هم من نترسیدم.
جذابترین توهم؟ مرحله 3 اونجایی که دخترک به سوی ما میاد.
صحنه بیاد موندنی؟آخرای بازی تو هلی کوپتر
مكانهايي كه بيشترين ترس رو در آنجا داشتيد؟ زیر زمین ها و کانالها یک کم دلهوره آور بود.
نکات مثبت:
گرافیک و هوش مصنوعی بازی عالی بود
نکات منفی:
سیستم مورد نیاز بالا و به یک مقدار بازی کوتاه بود.

نوشته شده توسط HellBoy:
ترسناک ترین صحنه ؟ ترس نداشت. شاید هم من نترسیدم.

نه اينطور كه معلومه هركي تو اين تاپيك مياد بچه با دل و جراتيه :cheesygri

ولي من اعتراف مي كنم بعضي جاها خفن ترسيدم :cheesygri

موضوع این نیست سحر خانوم که نترسیدن ولی خوب ترس تو این بازی نسبت به بازیایی مثل دووم هیچه اونجا ترسو به زووووووووووووووووووور بهت القا میکنن ولی تو این بازی شما باید از انسانها و یه دختر بچه بترسین.

نوشته شده توسط mohandes_register:
موضوع این نیست سحر خانوم که نترسیدن ولی خوب ترس تو این بازی نسبت به بازیایی مثل دووم هیچه اونجا ترسو به زووووووووووووووووووور بهت القا میکنن ولی تو این بازی شما باید از انسانها و یه دختر بچه بترسین.
کاملا موافقم.
به نظر من تنها چیزی که این بازی رو ترسناک کرد موسیقی فوق العادش بود مگه نه به قول رامین دختر و سرباز که ترس نداره.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
کاملا موافقم.
به نظر من تنها چیزی که این بازی رو ترسناک کرد موسیقی فوق العادش بود مگه نه به قول رامین دختر و سرباز که ترس نداره.

آخه امين موضوع ترس تو بازي فير كه فقط درختره نيست :eek:

البتهتا کمی هم اون روح ها در مرحله آخر موثرن:cheesygri من با داداشم داشتم اون مرحلرو بازی میکردم تند تند میرفتم جلو غافل از اینکه یه عده از اونا پشت سرمن:cheesygri تا برگشتم داداشم داد زد واااااااااااای.منو میگی 3 متر پریدم:cheesygri در ضمن در حس ترس بازی هوش مصنوعیشم خیلی موثر بود.دشمن بعضی اوقات یه دفعه از پست مانعها میپریدن جلوت...

خب مثلا کجاشه ؟؟
جز جاهایی که صدا (همون موسیقی) میاد؟؟

منظور از ترسی که تو این بازی حاکم, این نیست که داری یه جا می ری بعد یه سری دشمن و از اون رباتهای جون سخت بپرن جلو راهت يا از اون فانتوم مانندا از سر و كولت بالا برن. مثلا یه جای بازی تو یه خونه متروکه وقتی فکر کردی که همه دشمنا رو از بین بردی و داری می گردی که ببینی رات از کدوم وره به یه اتاق می رسی که به جایی راه نداره, یهایی یه ربات از تو سقف می پره جلو راهت, ممکنه از این حرکت ربات جا بخوری اما منظور از ترس بازی این موارد نیست.
منظور چیزیه که در طول بازی همراهته و به واسطه ی چیزای عجیبی که در طول بازی می بینی و یا حسشون می کنی به وجود میاد و باعث میشه تا آخرین لحظه بازی همراهت باشه.
زمزمه های عجیب در طول بازی, راههایی که فکر می کنی تو اونجا تنها هستی بعد سایه یکی رو رو دیوار جلوت می بینی, پشتتو که نگاه می کنی می بینی اون دختره اونجاس, و تنها چیزی که تو ذهنته اینه که زودتر از اونجا دور بشی.
نمیشه توضیح داد تا خودت كامل بازی نکنی، منظور از ترس موجود در بازي رو متوجه نميشي.
مثل این می مونه که من بیام فیلم The Ring رو برات تعریف کنم, بعد تو بگی چه فیلم بی مزه ای بود کجاش ترس داشت.
حال و هوای بازی می شه گفت شبیه همین فیلم هستش یه چیز عجیب و مرموز که همیشه ازش می ترسی ولی دقیقا نمی دونی چیه.

:cheesygri
اها از اون نظر:)
بعدش من بازیش کردم ولی به علت بعضی از مشغله ها هنوز تمومش نکردم اتفاقا الان داشتم 2 ساعت بازیش میکردم رسیدم مرحله ی 10 :cheesygri
میگم در اون مورد ترس ها بله حق با شما هست.
الان که داشتم بازی میکردم مرحله ی 9 بود که داشتم از یه پله بالا میرفتم که یه دفه دیدم شیشه شکسته شد قلبم هرررررری ریخت برگشتم دیدم هیجی نیست موی بدنم سیخ شده بود ;) بلللللللللله دیدم از یارو ها که غیب میشن اومدن:cheesygri
فلبم داشت هی تاپ تاپ میکرد وقتی شیشه شکست:blushing:

:cheesygri
اها از اون نظر:)
بعدش من بازیش کردم ولی به علت بعضی از مشغله ها هنوز تمومش نکردم اتفاقا الان داشتم 2 ساعت بازیش میکردم رسیدم مرحله ی 10 :cheesygri
میگم در اون مورد ترس ها بله حق با شما هست.
الان که داشتم بازی میکردم مرحله ی 9 بود که داشتم از یه پله بالا میرفتم که یه دفه دیدم شیشه شکسته شد قلبم هرررررری ریخت برگشتم دیدم هیجی نیست موی بدنم سیخ شده بود ;) بلللللللللله دیدم از یارو ها که غیب میشن اومدن:cheesygri
فلبم داشت هی تاپ تاپ میکرد وقتی شیشه شکست:blushing:

خيلي خوبه امين، بالاخره فهميدي جوه بازي چه جورياس :cheesygri اتفاقا يادم رفته بود به چندتا از اين موارد اشاره كنم، زياد تو بازي پيش ميمود، خيلي حال ميداد :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or