طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه دلتون هوس یک بازی تو فضای اسکایریم کرده Tainted Grail: The Fall of Avalon رو حتما دنبال کنین:

بازی تو استیم و تحت ارلی اکسس قابل بازی کردنه، من از چندسال پیش دارم دنبالش میکنم و شاهدم که با هر آپدیت چندین ساعت محتوا اضافه میکنه وخیلی بیشتر داره اسکایریم میشه ولی با تم دارک فانتزی.
رگه هایی از بازیهای دیگه رو هم میشه درش دید مثل الدن رینگ ، سری رایزن و...

عجب تریلر خفنی دادن تو گیمزکام:
داره برای ایکس باکس هم میاد.

خیلی خوب بود حتما ببینین.
آخرین پچ بازی 0.9 برای دوره ارلی اکسس 4 روز دیگه منتشر میشه و نسخه کامل 1.0 برای May یا June برنامه ریزی شده.
به زودی هم دموی بازی برای کنسولها منتشر میشه که بتونین تست کنین.
اگه آشنایی ندارین بازی یه ایندی AA از اسکایریمه.

البته ناشر داره و بودجه بیشتری نسبت به ایندی ولی خب در مقابل اسکایریم مثل ایندی و AA میمونه که به نظرم نکته مثبتشه و بلندپردازی بیجا نکردن.

گیم پلی 1 ساعته از آپدیت 0.9 :

آخرین پچ بازی 0.9 برای دوره ارلی اکسس 4 روز دیگه منتشر میشه و نسخه کامل 1.0 برای May یا June برنامه ریزی شده.
به زودی هم دموی بازی برای کنسولها منتشر میشه که بتونین تست کنین.
اگه آشنایی ندارین بازی یه ایندی AA از اسکایریمه.

البته ناشر داره و بودجه بیشتری نسبت به ایندی ولی خب در مقابل اسکایریم مثل ایندی و AA میمونه که به نظرم نکته مثبتشه و بلندپردازی بیجا نکردن.

گیم پلی 1 ساعته از آپدیت 0.9 :
من بازیو یکی دو سالی هست که دارم
دیشب دوباره نصبش کردم
واقعا بازی خوبی شده:x

اینجا چرا اینقدر ساکته :D

pathfinder kingmaker رو بازی کردم خیلی خوبه

اون بانو شیطان شیطونه هم زن منه >:)

View attachment 376843
به به :x
یکی از بهترین CRPGها از یکی از دوتا استودیوی برتر این کاره. (لارین و Owlcat)
تمومش کردی پشت بندش نسخه دوم (WOTR) رو شروع کن که از خیلی جهات تنه به BG3 میزنه و ازش حتی هاردکورتره.
مخصوصا DLCهاش.

به به :x
یکی از بهترین CRPGها از یکی از دوتا استودیوی برتر این کاره. (لارین و Owlcat)
تمومش کردی پشت بندش نسخه دوم (WOTR) رو شروع کن که از خیلی جهات تنه به BG3 میزنه و ازش حتی هاردکورتره.
مخصوصا DLCهاش.
حالا که بحث Owlcat شد اینم بگم (فکر میکنم بازی تاپیک نداره یا حداقل من پیدا نکردم) یکی از خفن ترین CRPG هایی که از عید درگیرشم WarHammer :Rouge Trader ئه.
100 درصد به کسانی که به گیمپلی نوبتی علاقه دارن پیشنهاد میشه، بازی شدیدا گسترده است. به نظرم اگر بودجه در حد BG3 برای صداگذاری و گرافیک و ... داشتن از اینم میتونستن خفن تر ظاهر بشن.
فقط برای کسانی مثل خودم که با Lore سری وارهمر آشنایی ندارن فهم یکسری جزئیات با توجه به رفرنسهایی که بعضا میخوره سخته حتی با توجه به اینکه بازی خیلی سعی کرده در قالب tooltips مثل همون kingmaker و WOTR در مورد کرکترا و گروه ها و ... توضیح بده.

حالا که بحث Owlcat شد اینم بگم (فکر میکنم بازی تاپیک نداره یا حداقل من پیدا نکردم) یکی از خفن ترین CRPG هایی که از عید درگیرشم WarHammer :Rouge Trader ئه.
100 درصد به کسانی که به گیمپلی نوبتی علاقه دارن پیشنهاد میشه، بازی شدیدا گسترده است. به نظرم اگر بودجه در حد BG3 برای صداگذاری و گرافیک و ... داشتن از اینم میتونستن خفن تر ظاهر بشن.
فقط برای کسانی مثل خودم که با Lore سری وارهمر آشنایی ندارن فهم یکسری جزئیات با توجه به رفرنسهایی که بعضا میخوره سخته حتی با توجه به اینکه بازی خیلی سعی کرده در قالب tooltips مثل همون kingmaker و WOTR در مورد کرکترا و گروه ها و ... توضیح بده.
منم قبلا تو تاپیکهای مختلف در موردش نوشتم.
حالا که بحثش شد اون رو هم میزارم که در ترکیب با پست شما اگه کسی دید ترغیب بشه که امتحانش کنه:

این The Waylanders داستان و ستینگ بدی نداره. ولی به دلیل باگ و مشکلات تکنیکی امتیازش خیلی اومده پایین. و میشه گفت سازنده گند زده.:D

بازی The Waylanders یک نقش‌آفرینی (RPG) مستقل است که توسط Gato Studio ساخته شد و داستانش ریشه در اساطیر سلتی و فرهنگ گالیسیا (شمال اسپانیا امروزی) دارد. در ادامه خلاصهٔ داستانش را برایت بازگو می‌کنم:

پیش‌زمینه​

بازی در عصر طلایی سلتی‌ها آغاز می‌شود؛ زمانی که انسان‌ها با خدایان باستانی (که در بازی به آن‌ها Tuatha de Danaan گفته می‌شود) رابطه‌ای نزدیک دارند. قهرمان داستان، که شخصیت بازیکن است، به همراه پادشاه گالیسیا برای دیدار با خدایان و بستن پیمانی مقدس به سفر می‌رود.

اما هنگامی که این ملاقات انجام می‌شود، همه‌چیز به شکلی فاجعه‌بار پیش می‌رود. خدایان به جای پیمان، به انسان‌ها خیانت می‌کنند و جهان دچار شکافی میان دو بُعد ـ دنیای مادی و دنیای دیگر (The Otherworld) ـ می‌شود.

سقوط و نفرین​

شخصیت اصلی در این حادثه تقریباً کشته می‌شود، اما به‌طور مرموزی دوباره زنده می‌گردد؛ با این تفاوت که دیگر مانند بقیه انسان‌ها روحش در بدنش لنگر ندارد. او بدل به یک "بی‌راه" (Waylander) می‌شود: انسانی که نه کاملاً از این جهان است و نه از آن جهان دیگر. این وضعیت قدرت‌هایی به او می‌بخشد، اما در عین حال او را از دیگر انسان‌ها و حتی خدایان جدا می‌کند.

سفر اصلی​

از اینجا داستان بازی به دو بخش عمده تقسیم می‌شود:

1. عصر سلتی (Celtic Era):
    • قهرمان درگیر جنگ میان انسان‌ها، خدایان خیانت‌کار و موجودات جادویی می‌شود.
    • باید میان قبایل متحد یا دشمن انتخاب کند.
    • تلاش کند تا شکاف میان دو جهان را ببندد یا دست‌کم تعادل را بازگرداند.
  2. عصر قرون وسطی (Medieval Era):
    • پس از گذر از دروازه‌های زمان، قهرمان به چند قرن بعد پرتاب می‌شود.
    • جهان تغییر کرده: مسیحیت جایگزین باورهای کهن سلتی شده، و حالا تهدیدهای تازه‌ای از دل گذشته و آینده بازگشته‌اند.
    • او باید تصمیم بگیرد: آیا وفادار به خدایان باستانی بماند، یا با نظم جدید کنار بیاید؟

مضمون اصلی​

بازی بسیار بر انتخاب‌ها و پیامدها تأکید دارد. بازیکن می‌تواند مسیرهای گوناگون برگزیند:

• یاری به خدایان باستانی یا دشمنی با آنان.
  • اتحاد با انسان‌ها، موجودات جادویی یا حتی راهی مستقل.
  • و سرانجام انتخاب سرنوشت جهان: آیا دنیای کهن حفظ شود، یا دنیای نوین شکل گیرد؟

داشتم Baldur's Gate Enhanced Edition رو بازی می کردم رفتم پولم رو چک کردم دیدم 90 درصدش غیب شد :| گفتم شاید باگی چیزی باشه ولی خوب من آخرین نسخه 2.6.6 رو نصب کرده بودم .
بعد فهمیدم تقصیر neera هست (wild magic) .توی بازی هم زنا پول هامو بردن :D

Ubi بعد پرنس داره میتازونه ها.
ببینین چی معرفی کرد!

Heroes of Might and Magic: Olden Era​

View attachment 347311

هرچقدر سر AC ها داره کم کاری میکنه ولی تو برگردوندن عناوین خوب قدیمیش داره عالی کار میکنه.
دست چه استودیوی خوبی هم داده ip رو.
Unfrozen سازنده Iratus: Lord of the Dead داره توسعش میده.

بازی شش ماهه دوم 2025 بصورت ارلی اکسس تو استیم منتشر میشه.

تیزر تریلر از ششمین فکشن بازی که جدید هم هست:

Schism​

View attachment Heroes of Might and Magic- Olden Era - Schism Faction Teaser Trailer.mp4

اینهم تریلر بخش داستانی اگه ندیدین:

Cinematic Story Trailer​

View attachment Heroes of Might and Magic- Olden Era Cinematic Story Trailer.mp4

سلام دوستان بازی افسانه ای kotor 1 رو رو گوشیم ریختم دنبال دسته مناسب برای اندروید موبایل میگردم رفتم تاپیک موبایل به نتیجه ای نرسیدم اینجا جای درستی نیست برای این سوال ولی به خاطر گل روی بازی kotor میشه کمک کنید یه دسته برای موبایل انتخاب کنم به نظره خودم این دسته ها که به دو طرف گوشی متصل میشن مثل دسته های سویچ انتخاب بهتری هستن ولی در کل اگر مدل دیگه ای مدنظرتونه معرفی کنید این دسته های مثل سویچ هم اکثرا دیدم دو تا مشکل میبینم توشون اکثرا گرونن مثل gamesir و razer تازه خرابم بشن گارانتی و قطعات فکر نکنم داشته باشن زیادم موبایل گیمر حرفه ای نیستم بیشتر برای همین kotor میخوام مدلای ارزون مثل تسکو هم با این که کمی قیمت منطقی تری دارن و گارانتی دارن نمیدونم کیفیتشون در چه وضعه کسی نظری نداره؟

سلام دوستان بازی افسانه ای kotor 1 رو رو گوشیم ریختم دنبال دسته مناسب برای اندروید موبایل میگردم رفتم تاپیک موبایل به نتیجه ای نرسیدم اینجا جای درستی نیست برای این سوال ولی به خاطر گل روی بازی kotor میشه کمک کنید یه دسته برای موبایل انتخاب کنم به نظره خودم این دسته ها که به دو طرف گوشی متصل میشن مثل دسته های سویچ انتخاب بهتری هستن ولی در کل اگر مدل دیگه ای مدنظرتونه معرفی کنید این دسته های مثل سویچ هم اکثرا دیدم دو تا مشکل میبینم توشون اکثرا گرونن مثل gamesir و razer تازه خرابم بشن گارانتی و قطعات فکر نکنم داشته باشن زیادم موبایل گیمر حرفه ای نیستم بیشتر برای همین kotor میخوام مدلای ارزون مثل تسکو هم با این که کمی قیمت منطقی تری دارن و گارانتی دارن نمیدونم کیفیتشون در چه وضعه کسی نظری نداره؟
اگه کنسول داری و دسته پلی استیشن ، من پیشنهادم از این گیره هاست.
خیلی ارزونه و خب از دوال شاک 4 استفاده میکنی که عالیه.
برای دوال سنس هم هست.
Screenshot 2025-08-22 181023.jpg

• Like
Reactions: Aperture

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or