طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از این همه وقت که به این سایت اومدم فکر نمی کردم این تاپیک این طور خاک خورده باشه!
کسی Divinity: Original Sin بازی کرده؟ چه طور بوده به نظرتون؟ الان توی Metacritic نگاه کردم User Score بازی 92ـه. هر چند این نمره به هیچ وجه قابل استناد نیست ولی حداقل به نظر می رسه بازی تقریباً همون چیزی شده که Backer هاش می خواستن چون حتّی بازخورد های گیمر ها توی فروم ها هم خوب بوده.
فعلاً خودم دارم Risen 2: Dark Waters رو بازی می کنم ولی به محض این که تمومش کردم می رم سراغ Original Sin.

یکی از Faction های Risen 3: Titan Lords مشخص شد که Dark Knights Steeped in Legend یا به عبارت دیگه Demon Hunters هستش. این گروه، شوالیه های تاریکی هستند که بهترین سلاح ها و زره ها رو دارن و با گذشت زمان در طول صد سال گذشته یه جورایی نیست و نابود شدن و اثری ازشون نبوده و حالا Eldric (یه Druid از دو بازی قبلی) اومده و این شوالیه ها رو دوباره گرد هم آوُرده و متحد کرده تا قدرت شون رو بازیابی کنن. این Faction از Magic و Spell های ویژه ای هم استفاده می کنن مثل Summon کردن Creature و Enhance کردن قدرت های مبارزه و ...
البته یه چیزی رو بگم؛ متاسفانه بازاریابی و تبلیغات بازی افتضاح بوده و تا الان اکثر اطلاعات و مصاحبه هایی که از Risen 3 منتشر شده به زبون آلمانی بوده. همین Faction های بازی هر 3 تاشون اگه اشتباه نکنم توی مصاحبه های سازنده ها یا توی سایت Deep Silver قبلاً مشخص شده اما به زبون آلمانی و من الان تازه یه سری چیزا به زبون انگلیسی پیدا کردم. به هر حال کسایی که عشق بازی های Piranha Bytes رو دارن واسه اطلاعات بیشتر می تونن به وب سایت و فروم Deep Silver مراجعه کنن.
واسه من که قطعاً یکی از مورد انتظار ترین RPG های ساله.
The Demon Hunters | Risen 3: Titan Lords

دوستان بعد از اتمام اسکایریم،هیچ بازی ارپی جی انجام ندادم و از این بابت سخت ناراحتم :d
تعریف نسخه ی جدید دراگون ایج رو شنیدم و...میخوام شروعش کنم!!! تا به اتمام رسوندنش ویچر هم میاد و... >:)

از Fable جدید کسی خبر نداره؟ بگید من طاقتش رو دارم :d

تو سبک RPG بازی Kingdom Hearts 358/2 Days واقعا شاهکاره

cover_large.jpg

لینک اطلاعات . اسکرین شات . تریلر و ...... این بازی

Kingdom Hearts 358/2 Days (DS) News, Reviews, Trailer & Screenshots

لینک دانلود این بازی

Kingdom Hearts - 358-2 Days (EU)(M5)(XenoPhobia) ROM < NDS ROMs | Emuparadise

بررسی فارسی کوتاه این بازی

لینک

بازیهای rpg یعنی ساعتها گیم پلی در کل باید واسشون وقت بزاری مثل بازیهای نوب پسند شوتر نیست که 4 ساعت گیم پلی دارن دستتو میزاری رو موس پشت سر هم کیو کیو میکنی :gunner: هیچکیو زنده نمیزاری بعدم تمام rpg یعنی ورود به یه دنیا جدید.

بازیهای rpg یعنی ساعتها گیم پلی در کل باید واسشون وقت بزاری مثل بازیهای نوب پسند شوتر نیست که 4 ساعت گیم پلی دارن دستتو میزاری رو موس پشت سر هم کیو کیو میکنی :gunner: هیچکیو زنده نمیزاری بعدم تمام rpg یعنی ورود به یه دنیا جدید.

بازیا rpg و ادونچر کلا همینن ساعت ها بازی باید کرد گیم پلی زیبا . تمرکز روی داستان قوی . شخصیت پردازی ها قوی و .... دارن

یاد بازیا سبک اشاره کلیکی بخیر

یادمه یه مصاحبه با مدیر نینتندو خونده بودم توش گفته بود ما از گیمر ها جدید تست میگیرم تا بدونیم بازی هامون چقدر باید سخت باشه که هم گیمر پسند باشه هم برای فروش به مشکل بر نخوریم و بعد از تست با تاسف دیدیم super mario bros که بازی 32 سال پیش ساخت ما هست حتی نمیتونن اولین مرحله بازی تموم کنن

واقعا راست میگه بازی new super bros که باسازی همون نسخه اصلیه که نینتندو تو نسل هفت منتشر کرد 87 میلیون نسخه فروخت اما واقعا خیلی ساده تر از نسخه بازی 32 سال پیشه

دوستان الان چه بازی های با حالی است که بکنم در این سبک'البته بگم که اسکاریمو که ماشاالله زدم ترکوندم'ویچر ۲ هم تا نصفه رفتم 'دراگون ایج ۲ هم تا اخر 'ولی اسکایریم یه چی دیگه بود

دوستان الان چه بازی های با حالی است که بکنم در این سبک'البته بگم که اسکاریمو که ماشاالله زدم ترکوندم'ویچر ۲ هم تا نصفه رفتم 'دراگون ایج ۲ هم تا اخر 'ولی اسکایریم یه چی دیگه بود
Divinity
Wasteland 2
DA origins
DA inquistion
The 50 best RPGs EVER | VG247

دارم فاینال فانتزی 8 بازی میکنم واقعا قشنگترین داستان و شخصیت پردازیو بین فاینال فانتزیا داره

یادش بخیر، چقدر چسبید این بازی بهم...بعدش هم فاینال 13 :x

کسی اینجا فال اوت2 رو بازی کرده؟ :-b من دوباره چند روز پیش نصب کردم رفتم...شاهکاری بوده برای خودش،حیف دیگه از این بازیها ساخته نمیشه...مخاطبی نداره :(

کسی اینجا فال اوت2 رو بازی کرده؟ :-b من دوباره چند روز پیش نصب کردم رفتم...شاهکاری بوده برای خودش،حیف دیگه از این بازیها ساخته نمیشه...مخاطبی نداره :(

رو چه ویندوزی بازی کردی؟ مشکل بهم ریختگی رنگ ها رو نداشتی؟
شماره 1 رو در ویندوز 7 نصب کردم ولی رنگ هایش بهم ریخته هست ، راه حلی هست برای این مشکل؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or